Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie żeby wyłączyć telefon na tydzien po rozstaniu?

Polecane posty

Gość gość

Żeby sie nie denerwować czy ta osoba sie odezwie czy nie? albo zostawić włączony, ale gdzieś schować i nie zaglądać np pojechać do domu rodziców i zostawic gdzies w swoim pokoju zeby nie kusiło? Czy to totalnie głupie? oczywiście przez ten czas bym korzystała z innego telefonu, którego numeru ta osoba nie zna

Gość gość
Świetny pomysł.

Gość gość
100% popieram

Gość gość
Ja tak robię, oczywiście pod warunkiem ze wyjaśnicie sobie wszytsko a nie ze zerwiesz smsem i wyłączysz tel bo to szczeniackie. Ale ja tez tak robię bo lepsze to niż 20 telefonów nieodebranych w ciągu dnia

Gość gość
ale z drugiej strony jesli ta osoba sie jednak odezwie? watpie, ale moze tak być. w sumie przetrzymanie dobrze jej zrobi nawet tygodniowe, ale ja zawsze jak zagladam do tel robi mi sie przykro wiec moze tak bedzie lepiej dla mojego spokoju?

Gość gość
czyli masz jednak nadzieje ze sie odezwie:P

Gość gość
no mam bo zawsze jest taka nadzieja czy prawdopodobienstwo chociaz to mała nadzieja w najbliższym czasie... Ale tego, że ogólnie kiedys zateskni jestem prawie pewna

Gość gość
ale chyba tak wlasnie zrobie z tym telefonem. Tak czy siak będzie mi łatwiej nawet nie moc do niego zajrzeć jak go schowam gdzies w rodzinnym domu gdzie jestem średnio raz na 2 tygodnie

Gość gość
Bardzo dobry pomysł, nawet jak sie odezwie to nie znaczy ze musisz od razu odpisac moze zostaw wlaczony tak na wszelki wypadek jakby jednak ta osoba dzwonila albo cos zeby nie bylo ze specjalnie wylaczasz ale wycisz dzwiek i nie zagladaj moze tydzien to przesada ale tak co 3 dni mozesz zagladac do niego tak mysle by bylo najbezpieczniej

Gość gość
glupi pomysl po co sie tak chowac

Gość gość
jak ma sie odezwac to w koncu i tak to zrobi a wylaczanie telefonu to ucieczka i zycie w zawieszeniu

Gość gość
up

Gość gość
Jeśli tobie ma to poprawić nastrój to wyłącz. O byłego już się nie martw - znajdzie sposób na kontakt jeśli mu to będzie potrzebne.