Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy tez uprawiacie seks codziennie po kilku latach w zwiazku

Polecane posty

Gość gość
Nie, bo ja po 5 latach zwiazku sie tak przyzwyczaiłam, że on jest bardziej dla mnie jak brat, nie pociaga mnie choc zawsze mnie namawia

Gość gość
A co jeśli facet nie ma ochoty? Dostaje gdzie indziej, nie kocha już czy po prostu ma raki temperament?

Gość gość
misio rozwaliłeś mnie, jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym aby dorosły facet kupował takie d**erele za grosze swojej kobiecie:-D Nie wydaje ci się ze zamiast się ośmieszać z takimi drobiazgami lepiej by było kupić różę? Chociaż nie przepraszam, róza kosztuje 5 zł a to już za duży wydatek:-D

>>>A wy dziewczyny co tak na mnie napadłyście? chciałbyście faceta co wam kupuje takie badziewne prezenciki?<<< Albo kwiatki np. konwalie od handlarki z ulicy :D.

Gość gość
Mój mąż chce zawsze i o każdej porze. Wszystko zależy czy ja sie zgodzę. Czasem wkurza mnie ze jest to takie przewidywalne.

Gość gość
Wiecie co? To ja was zaskocze, od mojego dostalam uzywane rekawiczki i stare perfumy uzywane wczesniej te rzeczy przez kogos:)

Gość gość
dziś Wiecie co? To ja was zaskocze, od mojego dostalam uzywane rekawiczki i stare perfumy uzywane wczesniej te rzeczy przez kogosusmiech.gif X hahah misio , ucz się od mistrzów

Gość gość
No fakt misio jest troche inflatywny. Nie ja bym nie chciała takuch prezentów w sumie to dziwne : kwiatek we włosy, okulary za 2 zł-:)

Gość gość
Ja nienawidzę badziewia i dzięki bogu narzeczony tez lubi porządne prezenty. I nie oczekuje niewiadomo czego, ale present za 3zl poleciałby do kosza zamiast sie kurzyć na polce

Gość gość
widzisz misio? to nie to że jesteśmy jakimiś materialistkami, ale to jest naprawdę co najmniej dziwne robic takie prezenty swojej kobiecie:-) nie wiem ale mi się to wydaje lekko nienormlane...

>>>misio rozwaliłeś mnie, jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym aby dorosły facet kupował takie d**erele za grosze swojej kobiecie Nie wydaje ci się ze zamiast się ośmieszać z takimi drobiazgami lepiej by było kupić różę? Chociaż nie przepraszam, róza kosztuje 5 zł a to już za duży wydatek<<< Róże...? Czekaj... coś sobie przypominam... Chodzi Ci może o coś takiego strasznie kłującego :D, długości jakieś półtorej metra :D, czego dwudziestkę sprowadziła dla mnie z Afryki, znajoma hurtownia kwiatów :D :D :D ? Faktycznie bardzo duże wrażenie zrobił na wszystkich bukiet z nich skomponowany :) :) :). Tylko ja miałem problem, bo nie chciały wejść na tylne siedzenie w samochodzie. Całe szczęście, że jeżdżę kombi :D.

Gość gość
Ja nawet nie wiem co tu można kupić za 3 zł-:) ? Czekolade Wedla ok zjadła bym.

Gość gość
Jak to co? RECZNIE robione kolczyki :-D Nie no ludzie to jest najlepszy topik na jaki trafiłam, sikam w majtki:-D

Gość gość
Misio jest inflatywny. Teraz próbuje udowodnić, że robi i inne prezenty-:)

Gość gość
kolczyki HAND MADE :-D

Gość gość
Ja nawet nie wiem co tu można kupić za 3 zł-:) ? Czekolade Wedla ok zjadła bym.

>>>widzisz misio? to nie to że jesteśmy jakimiś materialistkami, ale to jest naprawdę co najmniej dziwne robic takie prezenty swojej kobiecie nie wiem ale mi się to wydaje lekko nienormlane...<<< Jak ktoś jest tak TĘPY, że nie odróżnia drobiazgu dawanego co kilka dni kobiecie o prezentu, to ja nie będę sprzeczał się z nim na temat normalności. Dla tych ograniczonych intelektualnie :D, które nie zrozumiały moich wcześniejszych postów, przypominam, że ten "badziew" kosztuje w typowym sklepie od kilkunastu do kilkudziesięciu złotych i ceny, które podałem nie mają nic wspólnego z ceną w sklepie (co już wcześniej WYRAŹNIE napisałem).

Gość gość
Uśmiałam sie dzięki misio :):):)

Gość gość
A ja się rozstałam z facetem i sexsu nie uprawiam-:( :-(:-(

Gość gość
Uzywane stare perfumy i brudne skorzane rekawiczki byly po bylej jego kobiecie napewno hahaha- mega prezenty

Gość gość
Najważniejsze ze oszczędzasz misio i kupujesz w hurcie. Swoją droga to twoja Pani musi chyba mieć osobne pomieszczenie w domu na trzymanie tych drobiazgów?

>>>Ja nawet nie wiem co tu można kupić za 3 zł<<< To samo, za co Ty płacisz w babskim sklepie 15...20zł. Czy wreszcie zrozumiałaś :) ?

Gość gość
Misiu nie denerwuj się-:) Przecież pisałeś , że pracujesz na komp.a Ty cały czas na kaf.-:)

Gość gość
Ze tez wam sie chce robic prezenty recznie, kolczyki i inne d**erele, ja bym tego nie nosila nawet a po rocznym przechowywaniu bym wypieprzylana smietnik bez wyrzutow, perfumki za 500zl to wyraz milisci hihi

Gość gość
A czemu sie rozstalas?

Gość gość125
Misio to niestety cos z toba jest nie tak a nie z nami, nie znam nikogo kto by kupił swojej drugiej połowie takie smieci za grosze. No ale nic mnie już nie zdziwi odkąd widziałam kiedyś faceta który w ciucholandzie wybierał bieliznę dla swojej kobiety:-( ej misio to nie byłes czasem ty?:-D

Gość gość
I właśnie ja takie dostaje :) Moja butelka to min 500 zł

Gość ta co nie wie co kupić za 3
Nie dalej nie rozumiem -:)