Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Nie chcę już faceta faceci na mnie nie zasługują

Polecane posty

Gość gość
Załóż kretynko jeszcze kilka tematów, może poczujesz się kimś. Zero w realu udaje kogoś na kafeterii. Żenada.

Masz rację. O ile nie zabili nikomu ojca, ani matki, nikogo nie zabili, nikogo nie zgwałcili, ani nikogo nie okradli, to na Ciebie nie zasługują... Ty fiku byłabyś niezłym straszakiem na potencjalnych kryminalistów . . . :p

Gość gość
Sylwio dziś a co sie dziś stało?smutas.gif x Co się stało? Okazało się, że autorka jest analfabetką, kretynką dla której ostry seks oznacza anal i przygłupem, dla którego grey okazał się literaturą zbyt ambitną (nic z książki nie zrozumiała).

Gość gość
fikuMikuu dziś faceci z kafe obrzydzili mi seks pechowiec.gif x Czym się przejmujesz? Przecież i tak seks ci nie grozi.

spadaj trollu facet sam sie chwlaił żę lubi od tyłu a Grey to przekłąmanei rzeczywistości, zrobienie z patologi czegoś co niby daje przyjemność, taaa od kiedy bicie kijem daje przyjemność?

Fiku miku - Oglądałaś kręglogłowych? Tam była taka scena, w której główny bohater spłacał w naturze, właścicielce mieszkania, zaległy czynsz... Wydaje mi się, że w Twoim przypadku, to by podobnie wyglądało...

Gość gość
No właśnie o tym mowa :) Cymbalico nie mogłaś znaleźć chętnych na wyjazd z góry a myślisz, że znajdziesz chętnego, który będzie chciał cię dotknąć? Bajek się naczytałaś :). Od tyłu nie oznacza analu, ale co może wiedzieć o tym ktoś, kto zna seks wyłącznie z tv.

Nie mam problemu za znalezieniem napaleńca, takich frajerów, którzy myślą że laski same im wskoczą do łóżka nei brakuje 🖐️

Gość gość
Napaleńca na babola o urodzie Jacka Gmocha? Podobno nie ma brzydkich kobiet, tylko alkoholu czasem brak, ale człowiek, który potrafiłby wypić tyle, żeby znieść twoją specyficzną urodę (oraz "walory" umysłu") jeszcze się nie urodził.

Gość gość
fikuMikuu dziś Nieistotne, mam dosyć tamtej dyskusji. x to po co kretynko założyłaś topik nawiązujący do tamtego tamatu???

"Nie mam problemu za znalezieniem napaleńca, takich frajerów, którzy myślą że laski same im wskoczą do łóżka nei brakuje" Tu obecni z przedszkola i bajek już dawno wyrośli, więc daruj sobie...

temat nie nawiązuje do poprzedniego, to nowy inny temat o czymś zupełnie innym

Gość gość
ile ich jeszcze dzis prymitywie założysz?

Gość gość
To, że kobiecie może sprawiać przyjemność trochę fizycznego bólu podczas seksu mogę zrozumieć, ale to, że człowiek świadomie i celowo robi z siebie błazna na takim forum nie. Ile ci autorko za to płacą? Nie potrafisz zarabiać w jakiś mniej uwłaczający sposób?

co za pieprzenie, jak uważasz żę kobiecie przyjemnosć sprawia bicie, to nei mam yo czym rozmwiac, znaczy i tka nie mamy o czym rozmawiać, mam dość tej jałowej dyskusji z fankami Grya

Gość gość
co za bełkot :D za to możesz opowiedzieć z autopsji jak to jest być forumowym błaznem, może pójdzie ci lepiej ;)

jakie ty musisz mieć nudne życie że od roku za mna chodzisz i komentujesz każdy mój temat 🖐️

Gość gość
znowu masz jakiś atak? tworzysz taką ilość durnych topików, że nikt nie uwierzy w to, że możliwe jest skomentowanie każdego z nich :D

Gość gość
fikuMikuu dziś jakie ty musisz mieć nudne życie że od roku za mna chodzisz i komentujesz każdy mój temat lapka.gif x Mam pytanie: jak nudne trzeba mieć życie, żeby codziennie tworzyć kilka topików i mieć na swoim koncie kilkanaście tysięcy postów?

ale z was psy ogrodnika, zawistne baby, własnego tematu nei założycie lepiej wylewać własne frustracje na innych ;)

Gość gość
Rzeczywiście, założenie topiku na kafeterii jest bardzo trudne. Już mnie nie dziwi dlaczego tyle tematów tu tworzysz, zwiększasz ilość życiowych osiągnięć :D

nie wiem skad w tobie tyle frustracji i zawiści, zakłądam topiki i przekazuję swoje emocje ale nie ubliżam innym, nie szukam jak kogoś zgnoić, żal mi takich ludzi