Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Nie chcę już faceta faceci na mnie nie zasługują

Polecane posty

Czy ty nie potrafisz normalnie rozmawiać? Nic nie jest tylko białe lub czarne. Juz wiem czemu brunet cię olewa. Nie dziwie mi sie. Jak jestes taka w realu to do końca życia bedziesz medzic na forum.

powinnas zyc w dziweitnasytm wieku jestes do tego stowrzona :D

Wy i tak wiecie lepiej, jesteście "wyzwoleni", media zrobiły Wam z mózgu sieczkę. Nie potraficie juz myśleć samodzielnie. Dobranoc 🌼

Fikus, skończmy ta rozmowę bo wyraźnie widać ze nie wiesz o czym mowa, albo masz złe/żadne doświadczenia seksualne.

Napisałm że rozumiem i akceptuje, ale mam wzgląd, że to jest rodzja urazu a nei norma, zatem tak to traktujmy. Rozumeim ze tacy ludzie tego chcą i to ich sprawa, to nei ejst czarne (bo nie krzywdzi innych), ale to nie jest białe.

wiecie co podam wam kwiatka na dzien kobiet i juz dajcie sobie na luz ,bo to juz o pomste do nieba wola :D 🌼

Nie wiem czemu na siłe próbujecie mi coś udowodnić. Znajdź mi normalna kobietę, która chce czuć ból podczas seksu. No czekam. Taką bez urazów. CZekam. Czekam. Bycie poprawnym na siłę, takie typowo amerykańskie 🖐️

Nie mamy sieczki zamiast mózgu. Ale napewno mamy wiecej akceptacji dla innych. I nie mowie tu o zachowaniach patologicznych. Pomysl o tym.

Fiskula , ja nie zajmują sie analiza życia seksualnego moich znajomych bo mam swoje wiec ci kogoś takiego nie wskaże.

ja nie jestem z hameryki i nie jestem kobieta ale znam takie ,ale nie bede ci nic fikula udowadnial mas 🌼 i dobranoc bo ewidentie dzis nie byl twoj dzin :)

Gość taki jeden facet 31
widac dzis masz gorszy dzień. Szkoda mi trochę Ciebie bo wiem jak cierpisz. Sam przeżywałem swoja samotność i pewnie gdybym nie znalazł tej odpowiedniej to tez by tu pisał jak ty. ..dziś dzień kobiet . więc życzę Ci szczęścia ,żebyś odnalazła w końcu tego na ktrórego czekasz. pozdrawiam. trzymaj się

. Znajdź mi normalna kobietę, która chce czuć ból podczas seksu. No czekam. Taką bez urazów. CZekam. Czekam. x hipsterka. ona NIE CHCE BYĆ UZNAWANA ZA NORMALNĄ. to jest po prostu moda na bycie szmatławcem. dla słabych jednostek. dlatego k***icy dostają jak piszesz coś normalnego.

Gość gość
Teee...Fiku. Jak będziesz miała 40 lat to będziesz już musiała zapłacić facetowi za swój pierwszy seks. Odkładaj kasę...

Nie miałam gorszego dnia. Niektórzy nie akceptują, że ktoś ma inne poglądy niz oni i uważają sie za tolerancyjnych :D:D:D Ach Ci bywalcy świata 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc dziewczyny. Alez tu tloczno dzisiaj. Dolacze do Was.

Gość gość
Fiku ty frajerko zrobiłaś logo maciejce który podtarłby tobą tyłek gdyby mu papieru zabrakło. Taka z ciebie szanująca się panienka :-o

Gość gość
Fiku, masz rację, nie daj sobie wmówić, że patologia jest czymś normalnym. Łomot od faceta za przesoloną zupę to przemoc. Nikt by kobiecie nie uwierzył, gdyby powiedziała, że specjalnie przesoliła zupę, by wzbudzić agresję mężczyzny, ale kiedy kobieta daje się okładać i sobą poniewierać w jakichś zboczonych praktykach seksualnych, to mnóstwo głupich ludzi daje sobie wmówić, że jest to czymś normalnym, mało tego, budzi to w nich chorą ekscytację i zazdrość. Osoby z takimi inklinacjami powinny się leczyć, a nie zachwycać się filmami wynoszacymi na piedestał przemoc, zboczenia i patologię.

Gość Albert Faja
Idealna para Idealna parFikula i Maciula, on był ciut za młody, ona ciut za stara. On jej poszukiwał, ona nie szukała, on był nieszczęśliwy, ona udawała. Lecz życie przekornie drogi ich przecięło, jemu zależało, jej niby nie "wzięło", On był zakochany, lecz jej nie powiedział, więc ona przywdziała kolce jeżozwierza. Gdy Maciek podchody robił nieustannie, ona jego chucie topiła wciąż w wannie. Gdy ją elokwencją wiecznie egzaltował, ona wtem myślała: "pewnie, tak żartował". Kiedu nagle Fikuli w sercu coś tam drgnęło, Maciek odżałował, jemu przeminęło. Ona zaślepiona wabiła podnietą, myśląc, dzikie żądze podkręcą ciut jego. Maciek już nie baczył na jej firmamenty, nie uległ pokusie, mimo jej zachęty, I tak podchodzili do siebie z ostrożna, ale sami wiecie, ile wciąż tak można? Byli tak podobni, że od diabła wzięci, mimo, wielkich uczuć byli nieugięci. Kiedy on jej nie chciał, ona jego chciała, kiedy on ja kochał, ona nie kochała. Choć za każdym razem były te anonse, miewali humorki, poskramniając żądze. Trwając w upartości i dumą kąsając, niszczyli uczucie, siebie zabijając. Tak płynęły najpierw dni, póżniej i miesiące, a im było trudniej, żyjąc wciąż w rozłące. Nadal się kochali, chociaż w sercu wskrycie, dwojgu uparciuchom, tak minęło życie. Los im podarował miłość nieprzeciętną, oni udawali, że im wszystko jedno, Przydałby się morał na koniec wierszyka, jeśli znajdziesz miłość, to z dumą nie brykaj.

Gość gość
Nie miałam gorszego dnia. Niektórzy nie akceptują, że ktoś ma inne poglądy niz oni i uważają sie za tolerancyjnych smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Ach Ci bywalcy świata lapka.gif plus.google.com/104934006033827540022/posts?banner=pwa xyxyx przynajmniej raz dobrze mowisz, fiku:D xyxxy zapytaj dwojke tych madrych i tolerncyjnych ,tych ktorzy tak zawziecie bronili swego zdania, czy sa tak samo wyrozumiali dla pedalstwa, trojkatow, czy tak samo ich popieraja:D xyxyxxy doczekalas sie na wlasnej skorze jak gosc k zmienila front j****y kameleon i stary chuj saluterek:D

Oczywiście że tak, tolerancja wzgledem innych orientacji seksualnych, wobec swobody seksualnej jest trendy ;) Natomiast jedzie się po ludziach z zasadami, że sztywniacy, że maja jakieś chore podejście do świata ... bo nie przyjmują aktualnych trendów.

Gość gość
Nikt po tobie wczoraj nie jechał. Było dokładnie odwrotnie. to ty zrobiłaś marnej jakości szoł wyzywając rozmówców. Coż, jeśli ktoś jest tak ograniczony umysłowo, że seks od tyłu kojarzy mu się z analem, a ostry - delikatny seks z bólem i przemocą to jest kretynem na rozmowę z którym szkoda czasu. Poczekamy aż dorośniesz (o ile to możliwe).

Gość gość
a saluter jest trendy i j***e wyliniala blondynke:D