Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Nie chcę już faceta faceci na mnie nie zasługują

Polecane posty

Gość gość
Jedyną zasadą którą masz autorko jest niechęć do szczęśliwych i uprawiających seks par. Dlaczego? Dlatego, że ciebie nikt nie chce.

Gość gość
hahaha, czyżby ktoś w redakcji zmądrzał i już nie masz prawa usuwania kompromitujących ciebie tematów? :D

Gość gość
Fiku miku przeszkadza ze ktos kogos rznie od przodu i od tylu ale jakos nie przeszkadza jej ze rząd robi to z nią dokładnie to samo:D

Gość gość
Haa ze wstydu usnęła wszystkie wypowiedzi:D

"a saluter jest trendy i j***e wyliniala blondynkesmiech.gif " x upierzona sie odezwala :D:D tfu :P

Gość gość
upierzona sie odezwala smiech.gifsmiech.gif tfu jezyk.gif" powiedzial ktos pewny ze powiedzial to kobieta:D

Gość gość
uderz w stol i sie wyliniala suka znajdzie:D

Gość gość
"powiedzial ktos pewny ze powiedzial to kobietasmiech.gif" x to raczej jasne ,facetowi by nie przeszkadzalo kogo Saluter ...:P "uderz w stol i sie wyliniala suka znajdziesmiech.gif" x zwykly komentarz znanej frustratki

frustratka jestes ty wiecznie za mna lazisz i wypisujesz bzdury co nie zwrocilem na cibie uwgi ,ze tak mnie oczerniasz ?

Wyraziłam swoje zdanie, nie rozumiem czemu was to tak bulwersuje że musicie na mnei bluzgać. Wypowiedzi skasowałam ze względu na hejterów. Nie chcę żeby sfrustrowani ludzie łazili za mną i cytowali moje wypowiedzi wyrwane z kontekstu.

Gość rumniety
no i masz:D bruneci to swinie wiem bo jestem i brunetem i swinią :P tak trzymaj fikusna

Gość gośćtakisobie
Jak kobieta mówi NIE, to znaczy TAK! Tytuł tego tematu brzmi zupełnie inaczej niż został pierwotnie napisany. Autorka "Chce już faceta bo faceci na mnie zasługują" :)

Gość gość
Biedna Fiku..

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
predko znalezli sie ci ktorych nie ma na kafci wyliniala i pijok salutr:D chuda, jak tam dalej wychodzi j****ie na rogi? twoj nadal j***e te k***y ,a ciebie jebia w necie ,nie tylko na swiecie, nie tylko salutry:D

Gość Albert Faja
Ledwie się zbudzi Fikula a już marudzi. Dziś tak źle spała, całą noc z boku na bok się przekręcała. Tu coś gniecie,tam uciska. A to wibrator kołdrą go przyciska. Doszczętnie przez nią,w nocy zmaltretowany A częste bobra czohranie? Bez bruneta łysa zostanie

a ty szmatlawcu co za mna lazisz ujawnij sie a nie siejesz nienawisc a od niej sie odwal bo suka i KU?R?W?W?I?SZ?CZ?E?M jestes ty tchorzliwa szmato i zegnam to bylu ostnie moje slowa do ciebie suko

Gość gość
co tak bronisz suki kundlu? nikt jej nie chce i tu musisz?:D

fiku jest w porzo, zasługuje na bruneta, nie na dewianta. odwalcie się od niej, mordy. każdego musicie shejtować, każdego, kto jest od Was lepszy, żal.

Gość gość
salut, nie rob z sebie zalosnego kuski ,i tak nim jestes, ludzie z kaffe cie pamietaj i znaja, farbowanego liska tez, nie tylko ty ja sunoles nie zgrywaj tu cipcipcia

"sunoles" a co to za wyraz cipo? jak juz sie wypowidasz to przynajmniej rob to tak ,zeby cie ktokolwiek zrozumial i nie bede sie wyklocal z banda debili

Gość gość
hauhau hauahauhau waruj, noga, noga, hauhau 😠 poczekamy razem na wylinialo z kokardo na ogryzionym malowanym ogonie:D

Gość gość
psi psi psi kundle .pokazce swoje nowe niebieskie imionka psihau haulahau, hal hauhau:D nieobecni hop do nogi:D farbowani,wyliniali:D

debila bym urazil, to cos wyzej jestes gorzej niz s****wo :)

Gość gość
hauhauhau suczka uciekla sie wypierzyc,kundelek zostal:D

skonczylem pisac z zazdrosna suka poszczekaj do ksiezyca zalosna babo :)