Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Nie chcę już faceta faceci na mnie nie zasługują

Polecane posty

tu nie chodzi o ponizanie ,nie rozumiesz tego swiata wiec sie nie wywpowidaj to jest chec kobiety by byc zdominowana ale nie zponiewierana,niewzgardzana ,nie wiem jak mam ci to jeszcze jsniej okreslic ,musialaby ci to napisac kobieta ktora to przezyla ,a po wszystkim czula sie najwazniejsza na swiecie przez wlasnie tego owego "kata"

nie ,myslisz sie fikula nie sa po przejsciach maja swoje pragnienia ,jezeli wiesz co to znaczy :)

taaaa jak zawsze można ubrać w ładne słówka i sprzedać jako towar luksusowy 😴

taaa pragnienia, widziałam na poprzednim topiku, naczytały się Grya czy innych bzdur i uważaja że poniżenie i bicie kijem to sama przyjemność, głupie gówniary z sieczką zamiast mózgu, bez instynktu samozachowawczego 🖐️

Nawet kobieta nie jest tego w stanie wytłumaczyć. Fikula pewnych rzeczy nie obejmuje. Zreszta nawet nie chce zrozumieć wiec zbędny wysiłek.

ale powiedz fikula dlaczego odmawiasz im parwa o decydowaniu o sobie i walsnym zyciu? potepiasz ich bo lubia byc zdominowane? i nie masz pewnosci czy byly to gowniary ,nie bede sie wypowiadal bo nie czytalem tego tematu ale mowie juz na wyrost ,ze nie rozumiem twoje obbronnej postawy? kogo ty bronisz?

Rozumiem są kobiety z problemami, brak tatusia, eks sadysta, jałowe życie i potrzebują do szczęścia, do tego by poczuc że żyją poczuć ból. To nei ejst normalne.

Bronię świata, nie chcę by sprawianie bólu kobiecie faceci uważali za normalny seks.

gościówa ja nigdy nie pisałam o bsdm bo nei znam tego, pisałam o sprawianiu bólu podczas seksu i zdania nie zmienię - to PATOLOGIA.

ale zrozum to te kobiety sie na to godza i to nie jest taki bol o jakim myslisz ech duzo bym musial ci tlumaczyc bys zrozumiala oczym ja mowie i ew te kobiety i nie zbawiaj swiata na sile

Napisałam - rozumiem i szanuje - ich życie, ich wybór, ale to nie jest normalne i nie traktujmy tego jak cos normalnego.

Najlepiej nie wytykaj nosa w nieswojo sprawy. Co ci do tego? Ty tak nie chcesz i ok. Ale co do życia seksualnego innych? Jesli obydwoje sie na coś zgadzają to nie ma problemu.

dla jednych normalnoscia jest seks przy zgaszonym swietle dla innych bedzie normalnoscia to oczym mowimy ,wiec nie oburzaj sie jakbys w tym uczestniczyla

Dla ciebie nie jest normalne. Jestem zaskoczona twoim ograniczeniem. Żyj jak chcesz i daj żyć innym.

Uważam że nazywanie patologi normalnością to niebezpieczny proceder. Tak jak teraz faceci nie szanują kobiet i potrafią podejść i składać niemoralne propozycje, tak w przyszłości będą proponować seksualną przemoc i kobiety będą traktować to jako normę.

juz sie nie dziwje ze nie masz faceta ,z taki podejsciem to lepiej sie zabalsmuj na nastepny wiek moze bedzie lepszy :O

i jeszcze jedno nie generalizuj ,piszac ze faceci ,to... ,ze masz z takimi do czynienia to masz pecha ale nie dyskredytuj tych co sa wrtosciowi a ty sie zapominasz :P

no tak bo wypada skakać wokół facetów i grać wyzwoloną, taka co lubi to czego nei lubi, która kocha być traktowana jak ściera i ... świadomosć własnej wartości jest passe

Niektóre nie musza grać bo po prostu sa sobą. Nie rozumiesz tego? Nie każda jest taka cnotliwa jak ty. I chioc by nawet byla bita kijem do którego skie tak dzis przyczepiłas, to jesli oboje sie tak umówili i sie na to zgadzają to nie jest to patologia.

taaaa zaraz mi napiszesz ze samookaleczanie to też normalna sprawa. W koncu to dorosła osoba więc moze robić co chce. Tak, może, ale to nei znaczy że to co robi jest normalne.

niczego sie nie naogladalem ,fikula jak nie rozumiesz co do ciebie pisze to to napisz a nie uciekasz sie do takich tanich sztuczek :)