Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Nie chcę już faceta faceci na mnie nie zasługują

Polecane posty

Gość gość
Nie obchodzi mnie po co zakładasz swoje durne tematy. Niestety, moja alergia na głupotę każe mi zareagować. Ps. jeśli masz problemy z psychiką to może psychiatra może pomóc.

Gość gość
fikuMikuu dziś nie wiem skad w tobie tyle frustracji i zawiści, zakłądam topiki i przekazuję swoje emocje ale nie ubliżam innym, nie szukam jak kogoś zgnoić, żal mi takich ludzi x Kłamiesz jak z nut. Kilka godzin temu partnerkę rozmówcy (o której nic nie wiesz) nazwałaś "gęsią bez mózgu" tylko dlatego, że jej upodobania seksualne są ci obce. Albo jesteś kretynką, albo ją dobrze udajesz. Tylko dlaczego kosztem użytkowników?

Fikulinska, pitolisz dzis ze sie czytać nie da. Pasujecie z Hunterem jak ulał. On tez tylko po misjonarsku w celach prokreacji ;)

spadaj gościówo ja mam fantazję, ale moja fantazja to nie ponizenie kobiety, bicie jej, czy seks który sprawia przyjemnosc tylko jednej stronie. Nie dam sobei narzucić jakieś chorej relacji, nei chcę byc bohaterką książki 50 twarzy Greya

chcę normalnego związku, gdzie obie strony sie szanują, a nie jedna spełnia wolę drugiej

Gość gość
Możesz sobie być nawet królewną śnieżką, co nie oznacza, że masz zmuszać wszystkich do uczestniczenia w twojej nudnej bajce Przy okazji - odpowiesz na pytanie jak nudne trzeba mieć życie żeby zakładac codziennie kilka topików na kafeterii?

Fikula, spokój mi tu 😠 Nikt ci nic nie narzuca, co ty bredzisz?

Swoją droga to z Fikulili niezłe ziołko wyszło ;)

"Nikt ci nic nie narzuca, co ty bredzisz?" Wmawiają mi że pewne rzeczy które są przemocą i powinny być piętnowane, to sama przyjemność 🖐️

a ziólkiem to będę tylko z prawdziwym mężczyzną, a nie z roszczeniowym leszczem

ze tak sie wypowiem to jest "sztuka" BDSM jezeli jacys ludzie sie na takie relacje decyduja to nic ci do tego i usznuj to a nie nazywaj tego czyms zlym takie czasy ,dorosnij albo nie komentuj

ta takie czasy, że kobiety traktuje sie jak d****** pomiata nimi ... ja sie an takie czasy nei zgadzam!

ale zrozum fikula te kobiety sie na to zgadzaja nie ty nikt ci nie nakazuje byc w takim zwiazku ,rozumiesz?

oj znam kobiety ktore takie relacje lubia ,wiec wiem co mowie a ty filkula dorosnij i jak pisalem niekt nie nakzuje ci bycia w takim zwizku.Ty znajdziesz sobie ksieciunia co bedzie cie glaskla:D

te kobiety to zazwyczaj osoby hmmm z problemami, ich sprawa co robią z własnym życiem, ale to nic godnego polecenia

wkurza mnie ta polska podwójna moralność, pedofila wytyka się palcami ale z Polańskiego robi bohatera narodowego i ofiarę.

no wiec wlasnie to ich sprawa czemu sie unosisz jezeli temat Ciebie nie dotyczy?

tak bylo jest i bedzie jakbym mial sie wkurzac na takie rzeczy jak ty to bym musial codziennie melise pic :P

Fikulinska co ty bredzisz? Kobiety które lubią eksperymentować w łożku to kobiety z problemami? Nie pogrążają sie.

W tamtym temacie wypowiadały sie pensjonarki, które chwaliły seks rodem z Greya a przecież tamten seks to patologia, tam kobieta nie chciała tych dodatków, ale poszła bo albo seks z dodatkami albo NIC i zjechałam taka postawę równo. Bo to PATOLOGIA. GDy dwoje dorosłych ludzi swiadomie decyduje sie an cos to ich sprawa.

goscoiwa to nie sa kobiety eksperymetujace to sa kobiete wiedzace co chca eksperymetowac to moze tak fikula a nie takie kobiety

Eksperymenty w łóżku a chęć bycia poniżaną to są dwie różne rzeczy. To drugie świadczy o urazach psychicznych.

Tak to sie kończy jak sie nie posiada zycina seksualnego i wiedzę opiera na durnych książkach/filmach.

nie wiem o czym piszesz bo nie czytalem jakies tam rozmowy dlatego napisalem relacja dwoch osob i to na co sie decyduja to nie jest patologia to jest ich swidomy wybor i nikt nie ma prawa ich osadzac za to ,ze taki czy inny seks lubia

Nie znam ani jednej kobiety, która pragnie być ponizana. Taka postawa nei jest normalna, świadczy o jakiś psychicznych urazach.

Jedyne co widać Fikula to to ze nie masz żadnych doświadczeń i nie wiesz o czym piszesz.