Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic nie dostalam od meza na Dzien Kobiet :((((

Polecane posty

Gość gość

Eehhhhh, :(

Gość gość
Mi nawet zyczen nie zlozyl, ale ja sram nato cale komunistyczne pseudo swieto.

Gość gość
było wychodzić za buraka? a może to genderowcy, najpierw im trzeba złożyć życzenia.

ee tam nie smuc sie moj Facet rozsyla kwiatki na wszystkie strony swiata :D:D chcesz to Ci tez da:P

Gość gość
Ale byloby milo jakby zrobil chociaz sniadanie czy dal tego symbolicznego kwiatka za 2zl.....aja nigdy nic nie dostaje ani na urodziny czy rocznice slubu.... Ajestesmy mlodzi niemamy nawet 30lat...

Gość słoneczkomoje
proszę bardzo🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼od obcego:)

Gość gość
nie smuć się ja nawet na pierwszą rocznicę związku ani na walentynki nie dostałam 🖐️

Gość gość
dzien sie jeszcze nie skonczyl

Gość gość
ja dostałam tak: wstałam, słodki buziaczek wylądował na policzku mym 👄 potem pyszne śniadanko, nie będę wymieniała co jadłam, dodam tylko między innymi kawior i szampan był też :) potem wspólna kąpiel po męczącej acz gwieździstej nocy pełnej zaskakujących zwrotów akcji, pewnie nie wszystkie wiecie co na myśli mam i nie dziwię się wam, a teraz ubieram się, ale nie za grubo, lot nie ma być długi tylko na Kretę, wieczorem wracamy, pa :)

Gość gość
Nie smuć sie da ci swego bolca wieczorem będzie ok:)

Gość gość
Nic się nie przejmuj. Wieczorkiem dostaniesz do buzi i humor Ci się od razu poprawi.

Gość gość
Różyczka moja dostanie bolca;)

Gość gość
nie ma róży bez bolców, tfu! bez kolców

Gość gość
Ja też nic nie dostałam, ale codziennie dostaję śniadanie do łóżka, obiad po nos i inne bajery. Więc wolę tak codziennie niż jakieś atrakcje od święta. :)

Gość gość
dziś i co ty jeszcze dostajesz? :D

Gość kamil28
A ja zonce kilka rzeczy sprezentowalem. Juz po północy dostalapierwszy prezent. Pod poduszką schowalem jej ksiazke "wybor crossa" i jak sie kladlismy spac to powiedzialem: wszystkiego najlepszego moja kobieto życia, a pod poduszką masz to o czym marzylas. Bardzo sie ucieszyla bo chciała ta książkę. Rano jak wstala to kwiatek czekal na nią i czekoladki. Po śniadaniu jeszcze jeden prezent mialem- czarne ponczochy :) hmmmm jej nogi w nich wyglądają bosko. Niestety z braku czasu nie zobaczylem jej w nich. Jeszcze jeden prezent mam dla niej ale kurier mi go nie dostarczyl... jutro dostanie :) mam nadzieję że odwdzieczy sie boskim seksem :) lubie jej sprawiac przyjemnosc a ona potrafi to docenić.

Gość gość
aha

Gość gość
Jesli facet kocha to się stara. Proste

Gość Mlody

Piszą że jeśli kocha to się stara, a co jeśli jesteście młodzi, pieniądze macie od dechy do dechy akurat, a wcale nie jest tego mało. Teraz tak jestem po operacji kasa nie doszła na czas tj 6,7 tylko 8, babcie jedna pilnuje jedna pracuje i niema kto przywieźć nawet kwiatów, mi jest bardzo przykro, że nic jej nie dałem. O niej już nie wspomnę, że zobaczy jeszcze kilka postów na facebooku i tragedia gotowa. Pytanie jak to naprawić, nawet gdy następnego dnia będzie okazja to może zostać słabo przyjęta ? Ci co mogą, a nie pamiętają ... to może bez komentarza. Nie zawsze ale często tak jest właśnie w najważniejsze dni... i co trzeba coś poradzić, nie wiem kupię bukiet płatki, napiszę przepraszam, być może zdrowie moje ucierpi bo nie powinienem chodzić ale, co mam zrobić. I niech mi ktoś powie, że ja jej nie kocham.