Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez NEWAYFITgość

NEWAYFIT catering dietetyczny ostrzeżenie!!!

Polecane posty

Gość gość
pyszne chyba dla kogoś, kto nie ma zmysłu węchu ani zmysłu smaku :D oprócz soli istnieją również PRZYPRAWY - czyżby wielki CEO, główny dietetyk o tym nie wiedział? :D

Gość gość
tak to jest, jak się dzieci biorą za działalność gospodarczą... ciekawe, kiedy zawinie manatki

Gość gość
Potwierdzam złe opinie. Jeżeli nie chcecie żeby wam jedzenie obrzydło nie kupujcie. Tandeta i oszustwo.

Gość Irena79
Zawiść zazdrość a catering same plusy ma .obsesja na maxxa ,jedyny minus brak sztućców ale da się przeżyć pozdrawiam Miodowska PS.opluwa Pani właściciela a jak to nie jego wpisy?!!! Troche honoru

Gość gość
Catering ma plusy ale nie ten. Ten to oszustwo z właścicielem z przerostem ego. NIE NIE NIE

Gość go8
Potwierdzam ale pozytywne opinie pozdrawiam

Gość gość
dzieki dzis sprzedaje m3 w Wawie i Jade tam:)

Gość zpolecenia
Raczej na 4+

Gość sollers
pracowalam w tej firmie jako osoba przygotowująca posilki przez kilka miesięcy, chętnie opowiem zainteresowanym jak to się odbywa, w prywatnej kuchni w prywatnym mieszkaniu bo nie ma tu mowy o żadnej profesjonalnej kuchni czy odbiorach sanepidu, Pan Pągowski ma owszem jak twierdzi formalnie podpisaną umowę na korzystanie z kuchni z knajpie u kolegi ale posilki przygotowywane są w warunkach nie przypominających żadnego cateringu profesjonalnego, zdażaly się przypadki że jedzenie lądujące na ziemi bylo podnoszone przez Pana Pągowskiego i trafialo znów do Państwa pudelka,gramatury posilków nie byly przestrzegane,Pan Lukasz oszczędzal na mięsie, rybach itp. I nie wiem jak jest w chwili obecnej ale w zeszlym roku Pan Pągowski byl dopiero studentem Dietetyki i to na którymś początkowym roku a nie żadnym Dietetykiem. Jedyne co Pan Pągowski potrafi robić na pewno dobrze to ściemiać i oszukiwać Groupon na szczęście nie prowadzi już sprzedaży tego cateringu ale widzialam na Olx jakieś ogloszenia Przestrzegam Państwa przed zakupem tych posilków

Gość Zofia Pawlik
Cześć, ja polecam dieti.pl - można tam porównać ceny i opinie cateringów i zamówić online. Fajne narzędzie

Gość Pągowski
A gdybyście zobaczyli w jakich warunkach jest to przygotowywane i przez kogo, to nawet za dopłatą byście na to patrzyć nie chcieli!!! A Pan właściciel nie tylko oszukuje na tym co sprzedaje ale wszystkich dookoła!!! Nie płaci, ucieka, nie odbiera telefonów itd. newayfit NEVER!!!

Gość gość
Niestety ale co do nieuczciwości Pana P. to na własnej skórze się przejechałam :( Jako pierwsza gotowałam dla tego kateringu. Miało być na chwilę, również w warunkach domowych. Miało to być na sprawdzenie czy się przyjmie, zarobieniu kilku groszy żeby jak najszybciej wynająć kuchnię bez inwestowania zawczasu pieniędzy, które mogą się kompletnie nie zwrócić. W momencie kiedy zrezygnowałam (zrobiono mi z domu magazyn firmy, musiałam być dostępna praktycznie całą dobę, wszystko organizowane na wariackich papierach) głównie z tytułu jakości produktów z których miałam przygotowywać jedzenie- NIE ZAPŁACONO MI GROSZA za pracę, rachunki (woda, prąd) oraz ZAKUPY których ciągle brakowało i musiałam dokupywać z własnej kieszeni w tesco najbliższym mojego domu. Do dnia dzisiejszego (od maja 2014) nie udało mi się wyegzekwować NIC. Jedynie na co stać Panów właścicieli to groźby, kłamstwa i magiczne zniknięcie :( Od takich ludzi i ich biznesów proponuję trzymać się z daleka!

Gość gość
ja również jestem osobą która pracowala dla firmy Newayfit i nie otrzymala pieniędzy/wynagrodzenia za pracę - gotowalam dla nich kwiecień-wrzesień 2014 - proszę o kontakt lub podanie namiarów do siebie na priv bo chętnie odwdzięczyla bym się Panom za brak zaplaty za trudną pracę,za rachunki itp. może razem bedzie latwiej mój mail: kasia5555@vp.pl

Gość Annkakak
Niestety ale warto sprawdzać dokładnie co i skąd się zamawia. Ja swój catering WygodnaDieta zamawiam, bo poleciła mi go przyjaciółka, więc nie było to zamówienie w ciemno.

Gość gość
Matko, masakra, współczuje !! Totalny nieprofesjonalizm ! Ja zamawiam www.fitandeat.pl i nigdy się nie zawiodlam, takze moze sproboj przeniesc sie na inny, Profesjonalny!catering.

Gość gość
Od dłuższego czasu zamawiam tylko z Tummy Heaven i jestem bardzo zadowolona, nie mam na co narzekać. Jedzenie jest dobre, posiłki są zmieniane więc mi się nie nudzą i dostarczane są zawsze punktualnie :)

Gość Sylwiona24
ja w Poznaniu jadam tylko z Jedzenie Marzenie i nie mogę na nic narzekać bo wszystkie jest tak jak być powinno.. smaczne, zbilansowane posiłki, dobrze zapakowane, fajna cena

Gość gość
Ja pierdykam !!, Ludzie, taka dieta "pudełkowa", to stare posiłki. Czy Wy wiecie, że kuchnia jest w jednym mieście X i później wożona na całą Polskę ?, dodajcie do tego jeszcze czas na przygotowanie takich posiłków, to nim te pudełka Was dotrą, to mija co najmniej 4 dni.

Gość gość
Ja polecam jeść tylko cateringi mocno sprawdzone. Świetny jest np. ten od Mateusza Gesslera o nazwie Warszawski dzień, ale uważałbym z innymi mało nznaymi firmami, które od razu widać, że coś kombinują.

Gość gość
Najlepszym środkiem na zrzucenie zbędnych kilogramó jest zdrowa dieta!!! Polecam plany dietetyczne oraz treningowe z portalu FABRYKA SIŁY. Indywidualne podejście do każdego użytkownika pozwala osiągnąć wymarzone cele. Profesjonalne grono ekspertów pomaga i motywuje do działania. Dodatkowo dieta ułożona jest w taki sposób że nie chodzi się głodnym i jest przyjazna dla portfela. Poniżej link dzięki któremu zyskasz extra dni diety w promocji https://www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 BRZUCH ROBI SIĘ W KUCHNI ;)

Gość Ada234

Polecam skorzystać z cateringu firmy afterfit to nie bedziecie mieli takich niemiłych doswiadczeń
afterfit-catering.pl/poznan/

Gość SiatkarkaT

Niestety też miałam niemiłe doświadczenia z cateringiem dietetycznym :( Niekiedy zdarzało się, że dostałam posiłek z pleśnią albo 4 posiłki zamiast 5 :( Od prawie miesiąca korzystam ze ZDROWE Catering Dietetyczny Wrocław i muszę powiedzieć, że są świetni :D Zero problemów, same pozytywy- posiłki różnorodne, świeże i mega dobre :D