Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam dzieci nie jestem żoną

Polecane posty

Gość gość

a mimo to jestem w związku,nie będę nigdy miała dzieci. Nienawidzę ich dla mnie szkoda mojego ciała. Prauje w domu zarabiam na wszystko czego chce i potrzebuję nie wysilając sie. Dostałam mieszkanie od rodziców i o nic się nie martwię. Nie sprzątam kup po psie. Nie jestem eco. Lubię mój wygląd. Mam tylko jeden kompleks. Mam małe piersi ale uwielbiam je. Jestem wredna, lubie dokuczać innym i czasami w gronie znajomych obgadywać innych. Nie witam się z ani jednym sąsiadem, nie dbam o zdanie obcych ludzi. Mam gdzieś biedne dzieci z afryki i inne chore, nie pomagam biednym, wielodzietne rodziny uważam za szczyt patologii. Teraz możecie mnie pojechać :)

Gość gość
Ale egoizm,żeby kup po wlasnym psie nie sprzątać! wstyd! mandacik będzie 200 zł

Gość gość
acha i współzyje z somalijskimi studentami marketingu z pobliskiego akademika. świetnie mnie we trzech na raz zaspokajają

Gość gość
Oczywiście podszyw, kiedyś ludzie tutaj robili je chociaż śmieszne a teraz.. Tak jak widać poziom ziroł

Gość gość
twoje zycie twoja sprawa.

Gość gość
Zapomniałaś dodać, że jesteś z***biście zgrabna, inteligentna, wykształcona, lubiana przez każdego kto cię spotka, a w dodatku masz artystyczną duszę i co najważniejsze: ratowałabyś z pożaru psa jeżeli więcej by ci za to zapłacił niż człowiek :)

Gość gość
Hehe jeszcze ani jednego nie dostałam ale kto wie, i tak nie zacznę tego robić :D

Gość gość
Bardziej chuda bo mam problem z tym, brawo to mój jedyny kompleks :) Nie, skończyłam liceum i zabrałam się za pracę. Co do lubianej to chyba pisałam, że jestem wredna, jedno z drugim się wyklucza.

Gość gość
Do tego jestem bardzo wygodnicka, lubię komfort. Wydaję co miesiąc na ubrania i kosmetyki tyle, że rodzina 2+2 mogłaby żyć na średnim poziomie. Mój facet gotuje obiady i w weekendy robi mi śniadania,dla niego to norma. Sam po sobie sprząta, nie usługuje mu. Nie siedzi z piwem przed tv bo wie, że nasz związek szybko by się skończył. Uważam ślub za prehistoryczny obrzęd dziś już zbyteczny. Chciałabym mieć dom ale jestem zbyt leniwa aby potem o niego dbać a lubię mieć ładne otoczenie itp :D

Gość gość
Kobiety, które mają więcej niż jedno dziecko uważam za rozjechane krowy :D nadają sie tylko do gotowania i sprzątania, mąż ma być dla nich bogiem bo skoro zarabia to ma władzę i tyle. Tak samo facet powyżej 25 lat zarabiający mniej niż i tak śmieszne 3 tysiące to nieudacznik.

Gość gość
Ciężko chore dzieci powinno się leczyć tylko i wyłącznie na prywatny koszt rodziców

Gość gość
Żałosne :o

Gość gość
no niech ją ktos zjedzie bo dziewczyna wychodzi z siebie zeby nas sprowokowac :D :D :D

Gość gość
Jaki pustak z ciebie, jesteś żałosna.

Gość gość
Czemu pustak, jest teza a brak argumentów :D

Gość gość
mam prawie jak ty tylko kocham pomagac psom i ludziom:

Gość gość
Mam identycznie jak Ty! Jestesmy jak krople wody :)

Gość gość
fajna babka z ciebie szkoda że masz faceta, chętnie bym poznał taką osobę ze sczerym i mocnym charakterem

Gość gość
Chyba na łeb upadłeś.

Gość gość
jestem podobna ale dodam tylko ze nie jestem wredna ,jestem taka tylko dla wrednych i mówie dzień dobry dwóm sąsiadom

Gość gość
skąd jesteś wredna dziewczyno? opis mojego ideału

Gość gość
:D

Gość gość
Przeczytalam wlasnie twoj opis wlasna reka przez ciebie sporzadzony i tak zem sie podjarala ze se musze kapciora potarmosic. Az mi z nosa koza suszka wyleciala!

Gość gość
To ty jesteś rozjechana krowa j***e cie obcy facet a ty na to wszystko pozwalasz ty worku na spsperme!

Gość gość
A ja sie spierdze bo mam wzdecia i gazy. Tak ku chwale ojczyzny.

Gość gość
I bardzo dobrze :D

Gość gość
hehe to ja natomiast sobie sykne z doopy bo mnie rozrzewnil ten autoportret dziewczecia. Row mnie swedzi miedzy posladami bo sie spocil.

Gość gość
Jestem dumną mamą trójki dzieci i zazdrościsz taki jak ja i stąd u ciebie głupia tyle żalu i złości bo nigdy nie poznasz uczucia prawdziwej miłości i macierzyństwa

Gość gość
Tu autorka. Lubię mój wygląd. Mam tylko jeden kompleks. Mam twardy czarny zarost na brodzie i purchawki na nosie. Mam kwasny oddech i ser na zebach i miedzy nogami. Znajomi mowia ze mam ropy w oczach ale ja im nie wierze bo nie dbam o zdanie obcych ludzi.

Gość gość
a ja lubię grzebac sobie w d***e a potem wąchać palce hehe