Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tych co potepiaja niepracujace matki znajdziecie mi prace pytajnik

Polecane posty

Gość gość
A ty autorko nie umiesz normalnie napisac pytania? Co to za okreslenie "pytajnik" zamiast normalnego znaku "?"? :O

Gość gość
ja po studiach humanistycznych też nie mogłam pracy znaleźć więc.. dobrze, że trochę sportu uprawialam i miałam kondycję fizyczną więc poszlam do wojska... teraz jestem żolnierzem zawodowym i mam pracę w państwówce, nie u prywaciarza więc zawsze pierwszego dnia roboczego w miesiącu pieniądze na koncie

Gość gość
super... obyś nigdy nie musiała iść na wojnę, bo wiele na to wskazuje

Gość gość
Ja mam magistra, doświadczenie, a pracy nie mogę znaleźć. Niestety teraz liczą się tylko znajomości. Moja kuzynka do biedronki dostała się po znajomościach.

Gość gość
Ktos na ta wojne, bronic waszych tylkow musi. Przeviez tu co 3 ojciec ma kat. D. Tez pracuje w wojsku.

Gość gość
To po co rodziłaś bachora, a teraz masz problem ze znalezieniem pracy. Bachory są do niczego nie potrzebne, same kłopoty przez nie.

Gość gość
Współczuję Ci, ale nie poddawaj się, a najlepiej spędź trochę czasu, zeby znaleźc pomysł na swój własny biznes.

Gość gość
Jakoś inni mają pracę i to bez znajomości z takim podejściem to na bank nic nie znajdziesz

Gość gość
Ja bym mogła oszukiwać bogatych ale niestety sama nic nie zrobie:( Mogłabym mieć nawet taką działalność legalną by legalnie oszukiwać tych co legalnie oszukują biednych Czyli mogłabym i chciałabym być Janosikiem i Robin Hoodem.