Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie wyszukiwac ladne stare imiona

Polecane posty

Gość gość
Salomea, Idalia, Gracja

Gość Belladonna Tuk
Celestyna!!!:-)

Gość gość
Czesława, Kazimiera, Władysława, Genowefa, Zdzisława, Zenobia, Eulalia,

Gość gość
Tez mam Rozalię. Coraz częściej słyszę to imię w moim miescie i nie tylko. Podoba mi się tez Klementyna anastazja Helena Michalina Antonina i nawet zuzanna

Gość gość
KLEMENTYNA ROZALIA MICHALINA czy takie malo spotykane no nie wiem teraz czesciej spotkasz dziewczyne z takim imieniem niz np DOROTKA LEONARDA ELEONORA rzadkie imiona dla milosniczek LENEK to znaczy przynajmniej w akcie pominiete a mamusie i tak wolaja LENA

Gość gość
U mnie bedzie Marysia. Bardzo mi sie podoba

Gość gość
Klara,Jòzefina

Gość gość
Sulisława- Sulina, Sulika Dobrawa Nawojka Jagna Bogna Lelisława- Lejla, Leila Czebira Samboja Mojmira Damroka Gniewomir Sambor Dalwin Dalbor Mieszko Ziemowit Lestek Czcibor Dargorad Domarad I setki innych

Gość gość
Kajmir- Kaj, Kajek, Kajko, Mirek Kalmira- Kali, Kalisia, Kamsia, Mira

Gość gość
Aniela Rozalia Joachim Idzi Teofil Regina Lucjan Antonina Teodor Felicja Teodor Salomea Ludwika Łucja Klemens Benedykt Roch Marianna Leonard Apolonia Sabina Ksawery Ignacy Idalia Maurycy Dionizy Joachim Konstancja Julian Kajetan Eleonora W sumie jak się tak pomyśli to całkiem sporo, i fajne inspiracj*****ardzo mi się np. podoba Idalia, Marianna, Ksawery, Ignacy... Przy drugim dziecku pewnie będę mieć z mężem ciekawe dyskusje, bo jemu się podobają te wszystkie obecnie topowe.

Gość gość
Mirna, Irma, Borjana, Tihana, Vlasta, Davor, Neven, Zoran, Vedran- stare chorwackie imiona.

Gość gość
gość dziś Poza może Irmą wszystkie brzmią brzydko, twardo.

Gość gość
Jest jeszcze chorwacka Jasenka. Sigurd Brygida Astrid Ingrid Gerda

Gość gość
Chłopcy: Antoni Aleksander Aleksy Konstanty Kaawery Ignacy Kajetan Nikodem Remigiusz X Dziewczynki: Aurelia Ariadna Róża, tylko nie Rózia Marcelina, tylko nie Marcysia Liliana, tylko nie Lilka Kornelia Konstancja, tylko nie Kostka Waleria, tylko nie Wala, Walcia, Walka Olimpia Stella Adrianna, tylko nie Ada Elena, tylko nie Ela Urszula Rozalia Celina Cecylia Felicja, tylko nie Fela Ludwika Dominika Alicja, tylko nie Ala Alina, tylko nie Ala Maria, tylko nie Marysia

Gość gość
Mirna Dąbrówka Suligniewa Kasandra Domaczaja Jasenka Jagienka Eufrozyna Adelajda Kalmira Tomira Tomiła Kasjopeja Ludmiła Lubomira Jadwiga Kalina Kunegunda Radochna Dobrosułka, Mirogniewa, Lutochna, Miłochna, Nadzieja, Miłoszka, Dobromił/a, Dobrosław/a, Dobrosułka, Barnim Lutogniew, Lutomir, Lutosław (Lutek), Lutobor (Lutek, Borek), Lutosz Dalwin, Derwan Wojbor Witomir (Wit, Wito, Witek, Witosz) Bolebor Bolemir