Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzi o wózek

Kuzynka się obraziła gdy podałam cenę wózka, który chciała kupić.

Polecane posty

Gość chodzi o wózek

Mam na zbyciu wózek, którego nie mam komu podarować i kuzynka stwierdziała sama, ze go odkupi. Za wózek dałam 3200zł, użytkowałam go kilka miesęcy. Powiedziałam, ze za 1400zł niech bierze, a ona się obraziła, bo jak powiedziała myslała, że skoro jesteśmy rodziną to symbolicznie myslała, że da mi 500zł, a w ogóle to jestem bezczelna bo ceny podawać nie powinnam:O no to jak kto jest? chciała kupić czy wziąć i z łaską rzucić jałmużnę?

Gość gość
skąd wiesz, że się obraziła? Wprost powiedziała? :D

Gość gość
Chciała za darmo. Wystaw na tablicy, pójdzie bez laski a za kasę dziecku coś kupisz.

Gość chodzi o wózek
wyszła obrażona, telefonu nie odbiera, wiec chyba sie obraziła:D

"Mam na zbyciu wózek, którego nie mam komu podarować" Ty chciałaś sprzedać po dobrej cenie a nie podarować. Kuzynka chciała zwyczajnie nabyć tanio wózek. P.S.: Może kuzynka nie jest świadoma ceny wózka, ja bym nie przypuszczała, że tyle mógłby kosztować.

Gość gość
olej temat i sprzedaj go komuś innemu :D

Gość chodzi o wózek
nie chciałam sprzedać:P ale kuzynce nie dam za darmo. Tak, tak jestem wredna. Nie ma to znaczenia, bo wózek kupilam i mogę sprzedać za cenę jaką chcę, kwetia tylko czy ktoś zapłaci. A kuzynka wie ile wózek kosztował, to Inglesina więc każdy kto zna ta markę wie, ze wózek specyficzny:D

No to po co piszesz "Mam na zbyciu wózek, którego nie mam komu podarować" skoro: "nie chciałam sprzedaćjezyk.gif ale kuzynce nie dam za darm". Jesteś zawistna baba, najpierw sugerujesz że masz na zbyciu a potem nie dasz, bo chcesz na tym zarobić,.

Gość gość
ładny ;D

Gość gość
a ty fiku sriku oddalabys komus wozek ktory kosztowal 3000 zl prawie za darmo? na pewno niee :D zawistna babo :D

Gość chodzi o wózek
no nie, nie dam. Możesz nazywac mnie zawistną, ale mam swoje powody dla których jej wozka nie dam. Nie chodzi o twoją ocenę mojej osoby.

Gość gość
czyli komuś innemu być oddała za darmo, ale nie kuzynce, tak?

Po pierwsze gdyby to były dla mnie duże pieniądze, to nie kupowałabym tak drogiego wózka. Po drugie gdyby ta kwota nie robiła na mnie większego wrażenia, nie planowała drugiego dziecka i wiedziała że ktoś z rodziny potrzebuje to tak.

Gość gość
No tak to z rodzina niestety jest chcieliby wszyscy najlepiej za darmo :D

Gość gość
Jaki sens kupic taki wózek na kilka miesięcy? Sprzedaj komu innemu

Gość gość
fiku sriku nie chrzaaaaań ;D

Gość chodzi o wózek
nie:D nie oddałabym komuś innemu tylko np. siostrze, przyjaciółce czy innej bliższej osobe, ale z kuzynką blisko nie jestem. Stać mnie na ten wózek, nie muszę go sprzedawać, ale skoro nie mam komu (bliskiemu) dać to sprzedaję. Chyba logiczne?

Gość gość
Chwalisz sie czy zalisz glupia babo?

Gość gość
chrzanisz sriku :D

Gość chodzi o wózek
Nawet gówienko mojego dziecka jest zbyt cenne by je wwyrzucić, to z mężem zlizujemy z pampersów :)

Gość gość
Sprzedaj :) śliczny wózek na pewno ktoś kupi

Zatem sprzedaj. Tak będzie najlepiej. I pamietaj an przyszłość, na rodzinie nie zrobisz interesu :)

Gość gość
W d***e to miej , ja tak mam z siostra i z ciuszkami . Jak jedno urodzila to gadalam z nia zeby mi zostawila albo odkupie od niej , wiem ze fajne ubranka miala to powiedziala ze nie oddaje bo zostawia . Ok ... potem okazalo sie ze oddala te ubranka komus innemu ... i zaszla w ciaze . Ja kupilam nowe ubranka , sliczne i dobrej jakosci , markowe a juz ode mnie sepila ze moglabym jej dac , od zawsze taka byla , komus sie przylizac ale dla siebie to darmo . Ja na kasie nie spie i nie bede komus dawac za darmo , zwlaszcza jak sie jest wrednym i ma sie mnie w d***e . Wole sprzedac i za ta kase kupic dziecku cos innego .

Gość gość
Przepiękny, zajrzalam, chociaż nie moje klimaty:)

Gość gość
A może np zrób dobry uczynek i oddaj do domu dla samotnych mam?albo sprzedaj i np kup zabawki dla dzieciaków z domu dziecka jesli nie chodzi o pieniądze?:)

kupuje markowe ubrania ale "na kasie nie śpi", zastaw sie a pokaż się🖐️ Nie rozumiem takich ludzi

Gość gość
wedlug mnie jest glupia i bardzo nietaktowana, jezeli cos mowisz, to licz sie z konsekwencjami 1.powinnas powiedziec do niej, ze masz wozek do sprzedania za taka i taka kwota i spytac czy jest zainteresowana 2. a jezeli nie chcesz jej sprzedac za nizsza kwote, to nie powinnas mowic o tym, ze mam "Mam na zbyciu wózek, którego nie mam komu podarować" Troche taktu i kultury w komunikowaniu sie z innymi ludzmi

Gość gość
Gdzie mozna zobaczyc ten wozek? Ogladacie niby a ja go nie widze

Gość gość
wpisz sobie inglesina w googla ;]