Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzi o wózek

Kuzynka się obraziła gdy podałam cenę wózka, który chciała kupić.

Polecane posty

Gość gość
za darmo zawsze są chętni a jak mają dać parę zł to to już nie,

Gość gość
Nie dziwie sie ze tylko kilka mc używała taki wozek a teraz chce za niego kasę dostać bo kto normalny kupuje taki wehikuł... Moja babka na strychu ma podony tylko na mniejszych kołach. Generalnie to rzecz całkiem niepraktyczna jak to do auta zapakować-mimo ze poruszam sie suvem to bym miała problem na dodatek te kolory...gabaryty i styl-mamusia na sile vintage bo przeciez to takie modne.

Gość gość
nikt cię nie prosił o ocenianie wózka? każdy kupuje taki jaki chce, ty za niego nie płaciłaś :P

Gość gość
markowe musza być :) :) wszystko na pokaz, cynizm a potem obmawianie........temat rzeka żałosne jesteście

Gość gość
Menele na smietnikach podobne znajduja :D

Gość gość
No racja, nie płaciłam bo za darmochę mogłam miec. Oceniam tylko to dlaczego taka chwile go używała. Wstyd by mi było rodzinie zaproponować taki wozek z racji jego niepraktycznosci.

Nie bądźcie zawistne, bardzo ładny wózek, choć oczywiście zdecydowanie niepraktyczny.

Gość gość
taka wstydliwa jesteś? tragedyyyja :D skąd wiesz tyle o menelach na smietnikach? twój chłopaczek jest jednym z nich? :D fiku sriku idź zrob lache swojemu facetowi a nie siedzisz i chrzanisz :D :D

Gość gość
ja miałam podobnie ze szwagierką ona ma synka młodszego od mojego o dwa lata , ciuchy zawsze jej daje od gaci po kurtki dosłownie a i jeszcze jakieś ksiązeczki i zabawki też dostanie, nie wezmę za to złamanego grosza nawet, kupi za to mojemu synowi kinder czekolade. No i miałam jakiś czas temu butki z ecco super, ale moje dziecko chodziło zaledwie z miesiąc i to nie codziennie jeszcze i nie za dużo buty powiedzmy nówka i mówie do niej Ela czy chcesz te buty ale czy mogłabyś mi dać chociaż 50zł, bo za małe dla syna kupiłam ,a ona na to wiesz ja właściwie to ich nie potrzebuję ale widziałam chrapkę na nie miała. Wystawiłam na allegro i po licytacjach stówe dostałam, a ona już nigdy ode mnie nic nie dostanie.

Gość chodzi o wózek
ja go nikomu nie proponowałam:O to kuzynka mi zaproponowała, ze odkupi. Wózek podac się tobie nie musi, to moje nie twoje dziecko w nim jeździło.

Gość gość
póki dajesz jesteś dobra a potem się przyzwyczajają, tez bym nie dała

Gość gość
gość dziś az tak ci sie w zyciu nudzi ze przegladasz cale yt zeby znalezc filmik odpowiedni do watku? wspolczuje, serio

Gość gość
ale kogos wozek autorki musial zabolec:O co marzysz o takim a stac cie na uzywanego baby merca tylko?:O

Gość gość
Hahahahahahahahahah

Gość gość
gość dziś haha dokladnie :D dobry kom :D

Gość gość
To ja z ubrankami na poczatku , kase na dziecko mam , i na nie wydam ale na kasie nie spie , chodzilo mi o to ze PCK nie jestem . Mozna miec dosc na wlasne ale + na cudze juz nie , nie jestem angelina jolie zebym miala tyle kasy zebym jeszcze dziecku siostrze dawala na wszystko , matka jest niech sie sama postara jak mnie miala w d***e...

"zebym jeszcze dziecku siostrze dawala na wszystko" ale nie było mowy o dawaniu kasy, tylko używanych rzeczy, które ci sie juz nie przydadzą

Gość gość
To rada dla twojej kuzynki : za 1400 kupi porządny nowy trzyfunkcujny wózek typu x lander baby jogger czy britax starczy jej od urodzenia do 3 lat, zmieści się w samochodzie będzie miał amortyzację itp.... W życiu bym nie dała za coś takiego 1400.... Przecież nie ma w nim nic praktycznego a wygląd jak u ruskich oligarchow..... kuzynka pewnie nie zdawała sobie sprawy ze tyle dałaś za takie dziwadlo

Gość gość
Trolle, trolle wokół nas :P

Gość gość
gość dziś kogo obchodzi jaki wózek ty byś kupiła? no powiedz kogo? :D

Gość gość
Mnie obchodzi.

Gość gość
o k****, nie chciałabym miec takiej kuzynki.... jaką Ty jesteś. Chcesz sprzedać za rozsądną kwotę to wystaw na allegro, rodzinie się sprzedaje taniej a w ogóle to ja bym kuzynce dała w prezencie, to tylko wózek, w dodatku uzywany

Gość gość
gość dziś no właśnie, TYLKO CIEBIE :D a mężusia to już nie? czy żyjesz jako panna a nie mężatka? :D

Gość chodzi o wózek
zdziwię cię gościu z 22:31 ale kuzynka wiedziała ile dałam i wiedziała jak wózek wygląda. Pogódź się z tym, że ona go chciała, bo jej się podoba. Tobie nie musi. Masz z czymś jeszcze problem?

Gość gość
Tak, mam problem z wargą sromową

Gość gość
Tak ale jak ona miala to mi dac nie chciala , kolezance dala zeby sie pochwalic jakie to ubranka ma i jaka dobra ze oddaje za darmo a tamta ciezkiej sytuacji nie miala , a moje zadbane uzyte kilka razy niektore wcale albo raz to prawie nowe . Wolalam sprzedac i za kase dziecku kupic niz oddac je siostrze a ona da malemu czekolade albo maskotke za 5 zl , a jest taka ze raz zaproponowala zebym kupila kombinezon nawet fajny za 200 zl( zastanawialam sie nad zakupem) to jej pozniej dam a ona mi kurteczke wieksza sprana z pepko za 30 zl po 2 dzieci . Wlasnie tak niektorzy maja innym gowno na zbyciu a sobie lepsze zadaja nawet w rodzinie.

Gość gość
z wielką pochwą pewnie też