Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 26 Ja 32 Czy Ma Szanse Bytu

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z mlodszym od siebie Oboje jestesmy w UK.On skonczyl licencjat w elektronice, potem nawet wykladal u siebie w Wenezueli, postanowil przyjechac tu, aby podszlifowac angielski.Dostal prace w pizzerii,jest mily, nie jest swinia, jest dzentelmenem. Jest tu rok, jest wysoki,szczuply, ma piekne czarne oczy, czarne wlosy, jest inteligentny, nie pali ani nie pije(mial wypadek kiedys i od tego czasu nie moze, ale mi to nie przeszkadza bo ja tez nie). Boje sie o przyszlosc, bo jak to bedzie potem ze wszystkim....on nie ma kasy, wynajmuje mieszkanie,a raczej pokoj z kolegami.Myslalam zawsze by poznac kogos starszego by miec zapewniony byt i przyszlosc, a z nim to bedziemy ciagnac od pierwszego do pierwszego...boje sie..... nie spalismy jeszcze razem, nie wiem co robic.On jest opiekunczy w chorobie, bo juz mialam wyprobowane na sobie, mielismy dzis isc razem na film,ale wole byc w domu dzis sama, wiec zasugerowalam mu by poszedl sam.Zgodzil sie, ale pojdzie na inny film a jak bede sie lepiej czula to pojdziemy na ten co chcielismy isc razem. Zna swoja wartosc, jest dobry...mam metlik w glowie

Gość gość
mysle ze jak mentalnie jest dojzały to czemu nie

Gość gość
jest dojrzaly nad swoj wiek, mily i zawsze chce mnie rozsmieszac.

Gość gość
znam takie zwiazki.

Gość gość
nie, daj sobie spokój, tylko czas zmarnujesz i wiem co piszę bo bylam z 5 lat mlodszym i bardzo tego żałuję; ten mój też wydawał się bardzo dojrzały i mądry ale zycie to zweryfikowało, okazał się zwykłym kretynem

Gość gość
dlaczego nie masz kobieto pasji poza ssaniem penisa 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Każdy facet to kretyn bez względu na wiek więc to żaden argument.

Gość gość
zobaczymy, chyba dam mu szanse, chociaz to milosc od pierwszego wejrzenia nie jest.