Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest Turkiem i nie mamy tu łatwego życia. Czemu tak komentujecie związki

Polecane posty

Gość gość
Nie porównuję z dzikusami :P trochę tłumaczę, że ludziom nie da się dogodzić i mówię, że też mnie spotkały głupie komentarze z tego powodu, że wyszłam za Norwega. Może tym ludziom którzy chamsko komentowali to powiedz. Ja tam nie znam tego konkretnego męża autorki i musiałabym choć porozmawiac by pokusić się o jakikolwiek osąd.

Gość gość
To prawda, jak wychodziłam za Włocha 20 lat temu to się nasłuchałam, że makaroniarz to leń, brudas i mnie będzie bił, zdradzał, a jedyną kobietą jego serca jest jego mamusia. Tymczasem jesteśmy dalej razem i to ja miałam przerwy w pracy po kilka lat, a teściową mam cudowną :)

Gość gość
Coza idiotka porownuje ta sytuacje do bycia z norwegiem.. przeciez tu chodzi o kolor skorynaprawde jestes taka ograniczona ze tego nie zrozumialas :D

Gość gość
to ty nie zrozumiałaś smutna istoto :o

Gość gość
O

Gość gość
Jest ciapak sam to zrywa cywilizowanego. Dojedzie setka jego kuzynów, zrobią sobie getto i wtedy na własnym głupim łbie poczujesz "arabską kulturę"

Gość gość
Farbowana blondynka bez tych islamskich szmat- wlasnie stracilas moj szacunek. Sama jestem zona Turka ale nigdy w tak obrzydliwy spodob nie wyrazilam sie o rodzinie meza. Ludzie was nie szanuja bo wy nie szanujecie ludzi

Gość gość
Nie wiem od czego zacząć było tego aż 9 stron może tak ty i twoja rodzinna masz pecha z twojej winy nie było żadnego Białasa tylko czekolady ci sie zachciało szkoda mi twojego dziecka bo widzę co sie dzieje na osiedlach i będzie miał dużo problemów ale i dobrze życzę ci z całego serca tego jedz w huj do Turcji tam ci pokażą co to szariat jak ciałami chcą wprowadzić w Anglii tam to jest dopiero horror ciapka wziął za zonę Polkę po roku pojechali do Londynu a po pół roku uciekła hehehehe szkoda ze nie zabił jej honorowo jak miało to miejsce w Polsce bo miał do tego prawo jak Polka może przyjąć allaha nie wyobrażam sobie każdej Polce z ciapakiem napluje w twarz bo to jej sie należy wypad do Pakistanu tam was po godzinie zabija albo będziecie robić jako niewolnice bo taka jest prawda czemu Polakowi można nasrac na głowę w Anglii a ciapakiem już niebo to rasizm czemu gdy on ma post nie pracuje tylko sie modli i za to mu płaca Anglicy boja sie ciapakiem jak ognia czemu zmienili koszulki arsenału z czerwonym krzyżem na białym tle bo ich to obrażało oni wprost mówią Anglia jest ich i tylko czekają na prawo szariatu za 20 lat już nie będzie Anglii a drugi Pakistan ciapka robi 5 dzieci nawet siostrze zrobi wiec o czym mowa? Mój bóg nie wziął sobie zony gdy miała 6 lat a gdy miała 9 to był pierwszy seks jak można dotknąć w taki sposób dziecko a to jest normalne u nich a co do ludzi którzy skończyli zawodówkę to chyba jest odwrotnie jak widać to pani polonistce zachciało sie czekoladki z Turcji hehehe nie ważne jaka szkole sie skończyło ważne co sie wie! W Anglii rozbito gang gwałcicieli dzieci a jak każdy miał na imię Mohamed czy o czym to świadczy? Jest ponoć 13 tys muzułmanów w Polsce chyba dość mamy już kebabów chcą zostać jeżeli tam mieli lipę bo wojna lub coś ok ale niech zmienia wiarę na nasza w Anglii tak nie jest maja wolne prawo nie asymilują sie są zamknięci i robią co chcą po 3 latach wiem to i nikt mi nie powie ze tak nie jest to samo myśle o czarnuchach brud i tyle ktoś napisał czemu oni maja k***a większe stypendium niż Polacy ? To samo nie wiem czy to Ukraińcy czy ruscy w Warszawie i każdy ma iPhone 6 yyyy skąd k***a ???? Za darmo dają przy wyjezdzie na granicy czy jaki huj o Cyganach nawet już nie mowię kopa na mordę i wypad nie wiem jak inni ale ja robię cały czas koło siebie porządek cyganów nie widzę ale z kebabami i czarnuchami to codziennie nie przepuszczę żadnemu i żadnej Polce z tymi brudasami i dziękuje wszystkim za te wypowiedzi jest nas dużo i trzeba działać !!!!!

Gość gość
przeciez wiecie ze wybierajac muzulmana za meza macie prze chlapane i po co te skargi i narzekania na ?do kogo? my nie znosimy arabow,ich wiary to niech sobie wierza w swoich krajach a nie w europie.polki szukaja egzotycznych facetow,ok!i placa za to bardzo wysoka cene.Ktoregos dnia cyganka plunela za mna bo jej nie dalam grosza,myslalam ze ja dzifke skopie po mordzie ,ale by szmata dostala odszkodowanie a ja bym mogla za nia posiedziec w wiezieniu.

Gość gość
Przeczytałaś idiotko pierwszy wpis autorki? Czy ona ma przechlapane? czy ona narzeka na męża? czy mąż ją krzywdzi? Nie o tym jest temat tępa dzido! Naucz się pisać nieuku! "prze chlapane" i "muzułmana" powiadasz :o Już wszystko wiem o tobie :D do garów katolicka kuro bez wykształcenia!

Gość gość
autorko! weszlas na najgorsze forum. Siedza tu tluste, biedne,sfrustrowane kury domowe,zyjace od 1 do 1 z gromadka bachorow. Te,ktore cie opluwaja lataja co niedziele do kosciola

Gość gość
bo to jak zwykle szara POLSKA rzeczywistość

Gość gość
Wyciągnij wnioski i jedź ze swoim tureckim mężem do jego ojczyzny. Tam jest wasze miejsce. My was tutaj nie chcemy i nie musimy się z tego tłumaczyć. Precz stąd im wcześniej tym lepiej. Mogłaś sie zastanowić nad swoją decyzją przed ślubem a skoro tego nie zrobiłaś to ponosisz teraz konsekwencje. Twój i twojego męża problem. Nie nasz, bo my jesteśmy u siebie.

Gość gość
Wyciągnij wnioski i jedź ze swoim tureckim mężem do jego ojczyzny. Tam jest wasze miejsce. My was tutaj nie chcemy i nie musimy się z tego tłumaczyć. Precz stąd im wcześniej tym lepiej. Mogłaś sie zastanowić nad swoją decyzją przed ślubem a skoro tego nie zrobiłaś to ponosisz teraz konsekwencje. Twój i twojego męża problem. Nie nasz, bo my jesteśmy u siebie.

Gość gość
Ale mnie rozbawił post autorki :D. Mieszkam na codzień z turecką społecznością , mniejszością (choć na to nie wygląda) i różnie to bywa z nimi. Często irytują, mają inną mentalność, nie przestrzegają porządku , zasad, jak robią zakupy w sklepie to jak na targowisku, przepychają się dając do zrozumienia że mają pierwszeństwo. Tacy są Turcy na zachodzie. Turek w Austrii a Turek w Turcji to dwie różne osoby. Na zachód jedzie konserwatywna (chuściasta) wiocha a inteligencja zostaje w Ankarze. Mój mąż był w Turcji w stolicy i tam praktycznie każda Turczynka to zadbana kobieta wyglądająca na normalną Europejkę . Jechał w taksówce i opowiedział kierowcy że w Austrii prawie każda Turczynka nosi chustę i długi płaszcz po kostki , na co tamten z niesmakiem stwierdził zę to zapewne ortodoksyjna część z poza większych miast.

Gość gość
myśle, że cos w tym jest ( ostatni post) - tak jak z Polski do UK jezdzi wiekszość dresów na zmywak.Znam Turczynki mieszkajace w Turcji - wykształcone, nowoczesne obiety.

Gość gość
He he panie powyżej -i pewnie też "łowcy Polek i wiz pobytowych" to tamtejsza islamska prymitywna wiocha rozpaczliwie starająca wydobyć sie z lokalnego syfu. Bogaty i wykształcony Turek ma pod nosem ładne zadbane i zeuropeizowane Turczynki z Istambułu a nie polskie gąski z nadwagą i tlenionymi odrostami.

Gość gość
to prawda, wykształcony Turek z pozycją zawodową mieszkający w Stambule,Ankarze,Izmirze nie zwróci uwagi na prymitywną Polkę z papierosem w jednej dłoni i butelką piwa w drugiej o zabójstwach w imię honoru pisze turecka dziennikarka-Ayse Onal- w samym Stambule są enklawy wielopokoleniowych rodzin przybyłych ze wschodniej Anatolii ze swoistą kulturą i niechlubnym "honorowym" kodeksem-żyją w tzw.gecekondu a przepaść między nimi a nowoczesnymi Turkami jest głęboka jak Rów Mariański

Gość gość
Kretynki plujące jadem ! To jest jej mąż, jej rodzina ! ! ! Jak śmiecie ją krytykować ? Spójrzcie się na swoich z****istych polaczków obok ! Stereotypowe kretynki zaślepione papką serwowaną przez media! Jak ktoś nie wie gdzie leży Turcja, a gdzie Arabia radzę zajrzeć do Atlasów. Jak tak bardzo gardzicie Turcją won nad Morze Bałtyckie na wakacje, a nie jak statystyki pokazują większość Polaków lata do Antalyi lub Bodrum. Won ! Polak tak samo może być w kontekście waszych wypowiedzi: cham, pijak i złodziej ! Wstyd mi za was, wstyd ! Nietolerancyjni hejterzy, rasiści, ksenofobowie ! ! !

Gość gość
Temperatura wpisu powyżej i owe "polaczki' sugeruą miłośniczkę opalonych-pewnie zaczyna doń docierać w jakie bagno wpadła i charczy jadem -jak ci "polaczki' niemiłe to co robisz na polskich forach -siedź sobie w tureckiej dzielnicy i módl sie zeby Ahmet nie wybił ci zębów jak zestarzejesz sie i zbrzydniesz i sobie kolejnej żony nie sprowadził do domu ....

Gość gość
żeby Ciebie nie udusił i Twoich dzieci jakiś Polak jak mu coś w życiu nie pójdzie.

Gość gość
Gdy Polak cie zg***** to idzie do wiezienia, a gdy muzulmanin cie zg***** to ciebie oskarzaja o zdrade i skaxuja na smierc przez ukamieniowanie. Yrymicie roznice, szmaty co bronia muslimow?

Gość gość
Ot, ciapackie zlewy znowu probuja krzykiem wymusic akceptacje dla swoich kupopodobnych kochasi :D

Gość gość
Jak zawsze wypowiedzi typu " nie znam się to się wypowiem". Zakompleksieni Polacy i Polki ;)

Gość gość
Byłam ja już z Polakiem chamem, który chlał i mnie bił... żal żal straconych kilku lat życia.... dobrze, że udało mi się uwolnić. Katolicy za 5 groszy....