Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest Turkiem i nie mamy tu łatwego życia. Czemu tak komentujecie związki

Polecane posty

Gość gość
gość dziś My juz dawno mamy problem ciapatą z mniejszośćią i nie są to muzułmanie tylko cyganie! Muzułmanów jest w Polsce jak na lekarstwo i w dodatku pracują na siebie nie ważne czy jako sprzedawcy kebabów czy jako lekarze w szpitalach ale PRACUJĄ! To cyganie się panosza jako poszkodowana mniejszość. Wśród nich szerzy się bandytyzm, agresja i patologia! Oto moja historia: Jestem nauczycielką kilka lat temu mój mąż zachorował na raka i sprzedaliśmy wszystko co mieliśmy łącznie z mieszkaniem by sfinansować mu leczenie i operację w Kanadzie. Postarałam się zatem o lokal od gminy który dostałam o dziwo w miarę szybko z tym, że w kamienicy z samymi cyganami. Dobra jakoś to będzie. Mąż świeżo po leczeniu musiał miec prawie sterylne warunki więc zamieszkaliśmy u jego mamy. W tym mieszkaniu ani okien, ani drzwi, gołe cegły. Słowem RUINA! dobra Andzia nie łam się, głowa do góry. Brat wyremontował mi mieszkanie, a moi rodzice sfinansowali materiały. Mebli i wyposażenia trochę mieliśmy, trochę z giełdy zdobyliśmy, trochę od rodziny i znajomych. Wielkim trudem i mozołem zrobilismy to mieszkanie. Tymczasem pijany cygan przychodzi, rozwala drzwi do domu siekierą, bo go stara nie chce wpuścić, a na następny dzień juz jest komunalka i mu montuje nowiuteńkie drzwi, a ja używki kupiłam za ostatnie pieniądze, bo nasza gmina dostaje pieniądze od UE jako Gmina Przyjazna Mniejszościom. Do tego mają zasiłki, zapomogi, paczki, kuchenki gazowe, lodówki, kursy na prawo jazdy od gminy a do roboty żaden nie idzie! WON Z CYGAŃSTWEM! xxxxxxx xxxxxxx Popieram won z tą padaką! to jest nasz prawdziwy problem!

Gość gość
Tak to sie zaczyna, najpierw jeden muzulmanin, panstwo i ludzie beda mu w dupke huhac, dobrze mu bedzie... Potem sprowadzi braci, kuzynow z zonami, oni swouch znajomych itd. Zaczna narzekac na kraj, mimo ze im pomoze z kazdej strony, az w koncu otwarcie beda mowic o tym jak tego kraju nienawidza, a ich dzieci to juz calkiem otwarcie. Przerabialy to Niemcy ( na yt jest filmik o tureckichbemigrantach, o szkole mnieszanej z dziecmi niemcow, po realizacji twgo filmu szkole zamknieto, rodzice niemueccy po trichu musieli zabierac z tej szkoly swoje dzieci, bo byly gnebione przez te muzulmanskie), UK, kraje skandynawskie ( Malmo)... Wiec przestancie gadac o tolerancji wobec muzulmanow, bo ich religia determinuje wszystko. On jest teraz niewierzacy bo wie w jakim kraju zyje, ale jak bedzie wiecej muzulmanow to wtedy stanie sie religijny...

Gość gość
gość dziś nie opowiadaj bzdur! w Polsce nikomu nie chuchamy na tyłki prócz cyganów, którzy od zawsze tu byli i wadzili. Myśleliśmy, że się zmienią jak im pomożemy, a oni się rozbestwili jeszcze bardziej i popieram, tą dziewczynę muzułmanie pracują, a cyganie nie i nie posyłaja też dzieci do szkół!

Gość gość
13:23 idąc tym tropem to wiesz nawet twój tata, brat czy mąż może stać się muzułmaninem.... nigdy nic nie wiadomo, co z tego, że się w Polsce wychowali i tej kulturze? już ty na pewno wiesz jaki się ten facet stanie hahahahaha :P Żebyś się nie zdziwiła jak to nie ciapaty zrobi w końcu zamach odwetowy na Polakach za udział w misjach i lizanie tyłka ameryce w Iraku i Afganistanie tylko zrobi to Kowalski spod 5! Tacy sa najgroźniejsi i jak coś ma się tu burzyć to będzie z ciapatymi czy bez!

Gość gość
gość dziś no nie powiedziała bym na Uniwerku studiowali Tunezyjczycy dostawali 3 razy większe stypendium niż ja tylko dlatego ze byli obcokrajowcami

Gość gość
ale to nie dostali go ze względu na to, że byli Muzułmanami tylko obcokrajowcami jak u nas na uniwerku studiowali Węgrzy, Ukraińcy i Włosi to też dostawali takie wysokie stypendia, nie myl pojęc, bo to nie ma nic wspólnego z ich wyznaniem. Ty na tym uniwerku to chyba kible szorowałaś, bo tak ciężko myślisz i mieszasz ch...ja z palcem :o

Gość gość
13:39 a ja "powiedziała bym" żebyś się do podstawówki cofnęła nieuku i co ty na tym uniwersytecie robiłaś? sprzedawałaś kawę czy bułki?

Gość gość
czytać nie umiecie przecież napisał .... dostawali 3 razy większe stypendium niż ja tylko dlatego ze byli obcokrajowcami

Gość gość
no to każdy jeden obcokrajowiec by dostał większe więc co przytaczasz ich przykład na tym topiku o muzułmanach?

Gość gość
gość dziś za to Ty ładny poziom prezentujesz nie ma co, ktoś postał spację tam gdzie nie powinien a Ty za to wulgaryzmów używasz inteligencjo ....

Gość gość
Może dlatego że sami ich zapraszamy dajemy pieniądze a potem się dziwimy że się złażą jak karaluchy

Gość gość
nie wybraniaj się tą spacją, bo to słabe jest i skąd niby ty, "przypadkowy" gość wiesz, że to tylko pomyłka :o weśśśśś :P

Gość gość
największy problem mamy obecnie z cyganami. oni tu sa od wieków i tak jakos się opatrzyli, chyba dlatego wy widzicie problem w muzułmanach których nie ma zamiast w Romach :o

Gość gość
to była odpowiedź na pytanie gość dziś gość dziś a od kiedy to osoby po studiach nie mogą popełniać błędów ortograficznych ? A te teksty o szorowaniu kibli, pełne wulgaryzmów są poniżej krytyki. Naprawdę innych argumentów nie macie ? Mam wrażenie że co druga osoba ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość gość
gość dziś WTF ? ktoś byka zrobił a ty się czepiasz no naprawdę wyładuj swoją agresję niech Ci się dobrze zrobi

Gość gość
no to tak czy siak faworyzujemy obcokrajowców jako takich, a nie muzułmanów jeżeli chodzi o stypendia.

Gość gość
do gość dziś "przypadkowy" gość wiesz, że to tylko pomyłka ale ja nic o pomyłce nie pisałem, chodzi mi o to że ktoś popełnił błąd ortograficzny i go linczujesz i obrażasz. Może Ci żal bo zawodówkę ledwo skończyłeś.

Gość gość
U mnie na uczelni też byli obcokrajowcy chwalili się ze w swoich krajach się na medycynę nie dostali a w PL jeszcze im płacą jedyny minus to taki że po powrocie do siebie muszą skończyć szkołę dwuletnią wyrównującą poziom. Co do muzułmanów ( nie pamiętam narodowości) to w czasie ramadanu był horror w dzień cisza spokój w nocy dzikie harce imprezki bo w nocy Allach nie patrzy.

Gość gość
Jeśli chodzi o stypendia to mnie zastanawia dlaczego dajemy je osobą spoza UE szczególnie muzułmanom ? jakoś nie chce mi się wierzyć żeby jakiś Polak dostał stypendium np w Tunezji o której była tu mowa, a może się mylę i ktoś słyszał o takim przypadku? Tak samo po co dawać 100 % socjalu narodowościom spoza UE można skonstruować prawo tak żeby obejmowało tylko obywateli UE

Gość gość
do gość dziś się popisałaś było info o tym ze dostawali większe stypendium tylko dlatego że byli obcokrajowcami a te wulgaryzmy to najlepiej o Tobie świadczą

Gość gość
No to uwierz, ja miałam stypendium w Jordanii :) Takie stypendia zafundowano też innym "osobą" spoza krajów arabskich :P pozdrawiam

Gość gość
No to masz problem zachcialo ci sie egzotyki na wlasne zyczenie pl matematykow nie bylo w okolicy ? Przyzwyczajajsie do tego stanu rzeczy albo wyjedz perfidna jestes i bardzo samolubna ja nie mam uprzedzen mialem kiedys okazje zwiazac sie z chinka ale jaksobie pomyslalem jaki los zgotowane mialoby dziecko to odpuscilem zyjemy w takim a nie innym kraju... pomyslalas otym jakie katusze w szkole bedzie przechodzic twoj dzieciak? Czy tylko myslalas owielkiej milosci opaleniznie swojego seksownego matematyka? ...

Gość gość
gość dziś dlaczego, bo by pewnie po sądach nas ciągali ... ale z drugiej strony sami się nigdy nie odwdzięczą tym samym ...

Gość gość
14.27 ale pustostan z ciebie :o czyli winna będzie ona, a nie prześladowcy? wiesz to się w psychologii jakos nazywa :P i te przytyki o seksownym opalonym matematyku też sobie daruj, bo tu ewidentne twoje kompleksy wychodzą. Ja wyszłam za Norwega i też ludzie robia przytyki do jego jasnych blond włosów i niebieskich oczu, że do Norwegi wyjechałam, bo już mi ten błękitnooki wiking całkiem w głowie poprzewracał :o zadbajcie o siebie Polacy i zacznijcie się myć zamiast zazdrościć i robić chamskie uwagi :P

Gość gość
14:36 10/10 :P

Gość gość
Polacy, ludzie o jasnej karnacji, wsrod ktorych blondynow i blondynek z niebieskimi oczami jest od groma robia ci jakies przytyki do blond wlosow twojego meza? Wez sie nie osmieszaj:D imowia o nim blekitnooki wiking?hahaha:D ochi niby to taka obraza, no niemal na rowni z ciapatym:D tem mam meza norwega i akurat na tle polskich obywateli wyglada normalnie, bo norwedzy i polacy to ta sama rasa idiotko.

Gość gość
"idiotkę" to sobie dla mamy zachowaj! Napisałam w dużym skrócie i co z tego, że to ta sama rasa? nie widzisz różnic między typowymi Norwegami, a nimi? I wyobraź sobie, że jęczały zazdrosne zdziśki, że tu tylu fajnych chłopaków, a ja kompleksy leczę i z obcokrajowcem się kumam, bo taka jestem światowa, a wiking to było z chamskim przekąsem powiedziane i najlżejsze co tu przytoczyłam. Dlatego nie warto się oglądać na biadolenie idiotów, im nigdy nie dogodzisz no i dobrze, bo niby czemu masz żyć pod dyktando ludzi!

Gość gość
Takie tolerancyjne jestescie, zamieszkajcie sobie w dzielnicy muzulmanskiej, pol roku tylko, przejdzie wam...

Gość gość
my tu nie mówimy o dzielnicach kretynie tylko o pojedynczym ludki który sobie normalnie żyje i ja osobiscie do takich nic nie mam. Do tych całych mas budujących sobie getta i wojujące koranem owszem, won z tym.

Gość gość
wez nie porownuj norwega z ciapatym:O to nie ma porownania, bo norwedzy to cywilizowani ludzie, a ty ich z tymi dzikusami porownujesz?