Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz zdradziłem swoją żonę

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem już dwa lata oboje mamy po 24 lat, zdradziłem swoją żonę z Panią z anonsów erotycznych na niezobowiązujący seks. Wiem, że to mnie nie usprawiedliwia ale ciągły seks z tą samą kobietą robi się nużący, dlatego postanowiłem posmakować innej dojrzalszej kobiety od swojej i w pełni się zaspokoiłem.

Gość gość
ja chyba tego nigdy nie zrozumiem to po chuj się żeniłeś jak nie możesz z jedną babą wytrzymać?

Gość gość
autorze tematu, dobrze ci było z tą studentką z agencji?

Gość gość
Potrzebowałem odmiany, każda kobieta jest inna i każda kobieta na swój sposób jest wspaniała, a z moją już chyba limit wyczerpałem.

Gość gość
Tak to jest jak się dzieci za małżeństwo biorą...

Gość gość
To nie była studentka z agencji tylko dojrzałą kobiet po 40 roku życia.

Gość gość
Przed ślubem nie podejrzewałeś się o to, że będziesz potrzebował odmiany?

Gość gość
Nie myślałem wtedy o tym, niezobowiązujący seks nie jest niczym złym, a odmiana jest potrzebna aby nie było nie potrzebnych spięć w domu, tak uważam.

Jestem ciekawa czy twoja żona podziela twoje poglądy. Może powiedz jej otwarcie o tym, że taki sex na boku nie jest niczym złym. Wiesz , niech i ona urozmaici sobie wasz nudny związek.

Gość gość
Oczywiście, że nie jest niczym złym. Chyba, że wcześniej ślubowałeś komuś wierność. Czy na tym świecie istnieje jeszcze jakiś mężczyzna, który wie co to przysięga i po co się ją składa?

Gość gość
a nie pomyslales, ze twoja zona tez moze chciec posmakowac innegoa le nie robi tego, bo cie szanuje w pzreciwientwie do ciebie?

Gość gość
bez przysięgi nie dają ślubu

Gość gość
Skoro niezobowiązujący seks nie jest niczym złym, to teraz idź i powiedz ładnie swej żonie o swym wyskoku, a następnie powiedz jej, że może śmiało zrobić to samo. Amen

Gość gość
Żyjemy razem, bardzo ją szanuję lecz seks z nią nie daję już mi tyle przyjemności co kiedyś.

Gość gość
a czemu nie daje ci juz tyle przyjemnosci? co sie zmienilo?

Gość gość
A pomyślałeś o tym,że możesz żonę czymś zarazić?

Gość gość
W takim przypadku dorosły do związku i dojrzały człowiek nawiązuje ze swym partnerem/rką otwarty, szczery dialog na temat swoich odczuć. Potem oboje podejmują pracę nad tym, aby urozmaicić swoje życie sexualne tak, aby nie było nudno. masz 24 lata i jesteś dzieciakiem jeszcze. Twój tok myślenia mnie przeraża. Nie dorosłeś do partnerstwa i tyle.

Gość gość
No chyba jednak nie bardzo ją szanujesz skoro dopuściłeś do takiej sytuacji i okryłeś hańbą wasz związek i przysięgę

Gość gość
Szanuję ją za to że jest wierna i kochająca co niestety nie mogę powiedzieć o sobie. Seks nie daje mi już tyle przyjemności co kiedyś po prostu nie mogę się w niej zatracić jest bardzo platoniczny ona chcę, a ja nie.

Gość gość
Jeden partner dla kobiety oznacza po prostu zdrowie bez raka szyjki macicy itp.Przy dzisiejszych zagrożeniach tylko tak można chronić zdrowie swoje i swojej rodziny.Jeśli Ty piszesz o szacunku do żony to chyba czegoś nie pojmujesz.

Gość gość
Ale niby w jaki sposób ją szanujesz? Kupujesz jej kwiatki na imieniny? A może nigdy nie zwracasz się do niej wulgarnymi słowami? :D Opisz jak wygląda u ciebie to szanowanie partnerki :D

Gość gość
To był pierwszy i ostatni raz, więcej tego nie zrobię, wynagrodzę jej to, a seks odbył się w zabezpieczeniu.

Gość gość
Już wiem! Za to, że jeszcze ci się nie puściła z innym, pomagasz jej nieść siatki z zakupami. Ta dam! :D

Gość gość
No i oczywiście zakładasz prezerwatywę przed stosunkiem z dzifką :) Zdrowie żony zawsze na pierwszym miejscu!

Gość gość
Seks w zabezpieczeniu.Proszę przeczytaj na ulotce w ilu procentach ptezerwatywa chroni przed ciążą a w ilu przed chorobami.Po przeczytaniu może być szok.

Gość gość
Seks nie daje mi już tyle przyjemności co kiedyś po prostu nie mogę się w niej zatracić jest bardzo platoniczny x Co to jest SEKS PLATONICZNY ??? :D

Gość gość
No, facet, jak ty masz seks PLATONICZNY, to baardzo ci współczuję :P

Gość gość
Zdradziłem ją, bo nie chciała się zgodzić na seks analny. Teraz juz spróbowałem i jestem spełniony. Chociaz nie powiem podobało mi się i chyba będę tego jeszcze potrzebował.