Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostateczny dowód na to, że na kafeterii kobiety nie są mądre

Polecane posty

Gość gość

wczoraj czytałam dskusje o tym, że nie wolno przyrównywać fb do życia prawdiwego, o to co innego i trzeba rozróżnić a to w sytuacji, gdzie KAŻDY wie, że na fb sie nawet rekrutuje ludzi Ludie na fb wrzucają swoje zdjęcia, czasem nawet nagie, czasem z usg, flirtują, lajkują artykuły, jakby się człowiek wczytał, to by zdemaskował poglądy polityczne takiej osoby, światopogląd, wszystko, zidentyfikował dzieci, zwalił nad ich zdjęciem konia itd. i na kafe siedzą tak swiadome rzeczywistości osoby, by kłócić się, że fb nie jest argumentem ani źródłem wiedzy o ludziach, w sytuacji, gdzie nic ci tyle nie powie o człowieku co włąśnie fb ja pierdolę a etraz jakaś dziunia bez szkoły, 24 lata i 4letnie dziecko, opowiada, że zazdrości mężowi wykształcenia i pracy a idź powiedz tym staraczkom z licum, że są patologiczne, to cię wyśmieją i się obrażą pojmijie, że kobieta mająca 20 lat, która ni uczy się, nie rozwija, tylko idzie w pieluchy, to idiotka bez ambicji, pomyslunku dojrzałości i ona zyjąc tylko dzieckiem wychowa je źle, dla męza będzie nieatrakcyjna zjebie całe życie sobie takie kobiety tu siedzą

Gość gość
Nie kazde takie są ! :)

Gość gość
dlatego ja nie mam fb założę dopiero jak się wzbogacę i będę się chwalić :P życie bez fb jest trudne

Gość gość
i nie znęcałabym się nad ludźmi, że kasy nie mjaą, gdybym wiedziała, że nie ze swej winy jej nie mają ale takie dziunie same się prosza, by zostały nadponudliwymi, toksycznymi matkami i teściowymi z oddanym synalkiem u boku, oglądajace familiade i czytajace nic innego niz harlequiny nie żal mi kobiet z kafe, tych wszystkich samotnych matek, bo to patologia przykro mi, ale to czuję nie mam litości nad samotnymi matkami, bo to chore, egosityczne suki, które tylko dzieciaka chciały, to tylko dzieciaka mieć będa

Gość gość
to zmień kafeterię na fb i żyj dalej w tym swoim internetowym nierealnym światem xxx nie żyję żadnym nierealnym światem. jeszcze kafe taka jest, ale fb NICZYm od reala się nie różni.jeśli temu przeczysz, jesteś jak opisana lalunia. fb pokazuje ludzi, z jakimi się spotykałas, umiejętne pytanie do fotek i rozmówca juz wie z kim spałaś. itd.trąbią o tym w mediach i prasie, ale ludzie są tak głupi, a na kafe sa tak puste baby, żenie wiedzą w jakim świecie żyją, a spraszają na niego dzieci i łudzą się, że sa w stanie czegokolwiek je nauczyc, jak one szkoły nie skończyły, tylko dupę wystawily

Gość gość
up

Gość gość
bo wchodzę tu poznac oblicze społeczeństwa żenada [oza tym mam czas jako singielka, a wy? spełnione matki i zony/

I tak Cię to społeczeństwo frustruje? To możew zaprzestań, bo nerwowo się wykończysz. A złość urodzie szkodzi ;)

Gość gość
nie znasz mnie nawet, a traktujesz mnie ironią i co ci nie pasuje w tym, co napisałam, co? az tak utożsamiasz się z kafeterią, ze cię krytyka zabolała??

Gość Urszak
Autorko, by sprawiedliwosci stalo się zadosć, to ty pierwsza ulałas swoje frustracje, "skomentowalas" sytuację mlodej zony i matki, i caly czas uogólniasz. Gdybys wnikliwiej spojrzala na poszczególne wpisy, to większosc uzytkowników tego forum napisze cos w tamacie, jednym, drugim, i zamyka kafe, biorąc się za swoje sprawy w realu. Moze raczej ty, jak singielka, masz więcej czasu? I częsciej tu zaglądasz albo przesiadujesz? Twoja sprawa, lecz nie oceniaj innych pobieznie, jedną miarą. To forum odwiedza wielu róznych ludzi, niektórzy prawie wcale nie piszą, a tylko czytają.... To nie jest powiatowo- gminny grajdołek , w którym spotyka się stala, kilkuosobowa paczka.. Z całym szacunkiem dla powiatów i gmin. A piszę to dlatego, by ci uswiadomic, ze kobiety i męzczyźni są różni.

Gość gość
i co z tego? wiele czytam wpisów świadcząccyh o tym, ze w większości są to nieudacznicy, podałam w tytule tylko przykład ale uciekam juz z tematu, bo nie mam czasu, nie wiem czemu az tak sie utożsamiacie z tym gównem

Gość gość
a swoją droga najwięcejgeneralizujecie wy, pisząc zawsze w takim tonie, że ludzie SIĘ rozstają, zamiast,że same jesteście po rozwodach lub macie dwoje znajomych po rozwodzie piszecie same, że dziecko SIĘ kcoha bardziej, bo małżeństwo JST po to, by mieć dzieci, zamiast napisać, że to wy akurat tak macie, bo taki model rodziny zapewne dziedziczycie

Gość gość
spotyka się stala, kilkuosobowa paczka.. xxx zdziwiłabys się ile razy mam takie własnie silne wrażenie;-))

Mozliwe, ze spotyka się, ta paczka. Ja zaglądam na 5-10 minut, poczytam, w jakims temacie odpowiem, i znikam. Czasem, gdy mam luźny wieczór, posiedzę trochę dluzej. :)

Autorko, ja ciebie nie atakuję, ja wyśmiewam twoją frustrację. To ty atakujesz te inne kobiety, których właśnie nie znasz i nie wiesz tak naprawdę jakie są ;)