Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te które podrywają naszych mężczyzn !!

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście dziewczyny ! Jam facet jest w 100 % ok to taka sciera może sobie tylko popatrzeć jak fajnych przystojnych facetów macie !

Gość gość
A co ma siedzieć jak bezwolna księżniczka? Jak jej się facet podoba, to się stara go zainteresować, nie ty jedna jesteś na świecie :-P

Gość gość
Sucz z morda konia i do tego wylysiala po wielokrotnym malowaniu włosów i jeszcze to imię ewelyna ...

Gość gość123867
Ścierki widzę w natarciu

Gość gość
O księżniczki zabiega książę o konie z zapryszczalym ryjem rączej o tym nie było nic w bajkach

Gość gość
Mam dokładnie całą ich konwersację z fb. Jakież to urocze, jak suka nawiązuje do starych czasów i jaka jest teraz biedna i pokrzywdzona. W nawiasie. Brakuje jej wręcz na życie. A że to jego była hm...Sama chyba bym jej pomogła, ale mój mnie uprzedził fuuuuck. W drugim nawiasie. Wcale jej nic nie brakuje. Oprócz tego że jest żałosną kurwą kopniętą w dupę. Tupet bez dna.

Gość gość
Tez mialam stycznosc z taka jedna!Niby mi wciskala,ze nic od mojego meza nie chce,probowala sie nawet ze mna"zaprzyjaznic"Jakos rozeszlo sie po kosciach,gdy pewnego pieknego dnia napisala mu zyczenia na swieta,ale takie jakies za mile,napisalam jej,ze sobie nie zycze,zeby ona do niego pisala w jakiejkolwiek sprawie,to mi pisala,ze widocznie nie jestem pewna siebie i meza skoro boje sie jej itp.Wkurzyla mnie,zablokowalam ja i mam spokoj.

Gość gość
Hmmm ciezka sprawa ja przynajmniej pocieszam się tym że mój kon który ma się za moją konkurencję przypomina zapryszczalego wylysialego centaura bez klasy i szacunku do innych ... trzymajcie Się kobietki!!!!

Gość gość
Bardzo dobrze z takimi tylko odciąć kontakt całkowicie

Gość gość
Oczywiście ze tak nie damy sobie wejść na głowę konie do stajni

Gość Niewysoki niebrunet
Ej kuhwy a mnie czemu żadna nie podrywa?

Gość gość
Wiecie co ,cos wam powiem,mozecie sie nie zgodzic ze mna i nie myslcie,ze bronie facetow ale ja wlasnie bardziej nie ufam kobietom tzn wlasnie takim co sie łaszą do innych facetow.Moj maz nie lazi niegdzie po barach czy pubach ale kiedys sie zdarzylo,ze poszedl pare razy i zawsze mu mowilam,badz grzeczny,a on mi mowil,ze spokojnie,bo idzie tylko po to zeby piwa sie napic i ja mu mowilam,zeby nie dawal sie podrywac,bo o niego jestem spokojna ale nie o kobiety,ktore tam beda.

Gość gość
Te które lecą na żonatych dają od razu przy pierwszym spotkaniu. Nigdy nie ma inaczej. Bo wiedzą, że ten facet ma to zawsze. Przy moim latały trzy takie szmaty. Opowiedział mi wszystko. Cenne doświadczenie i luz bo myślałam że to coś lepszego niż ja. Budujące.

Gość gość
Odezwała się ta co pewnie cudzych facetów próbuje wyrywać żaden wolny na nią nie spojrzy wszystkie zazdrosne suuuukiiiii niszczące cudze związki... do piekła. xx Wyobraź sobie głupiutka suko, że spojrzał i to niejeden wolny, a jeden nawet się ożenił i to wiele lat temu. Jestem żoną, a nie naiwną cizią jak ty, co twierdzi, że obcy facet jest jej. :D Kupiłaś go sobie? Nie porównuj się z zamężnymi kobietami, bo one tworzą rodziny i mają mężów, a nie latają za obcym chłopem, jak ty

Gość gość
Ja wiem czemu tak jest. To przez feminizm i równouprawnienia. Kiedyś kobiety chodziły tylko w długich spodnicach skromnie się ubueraly ie robiły makijażu. Nie nosiły spodni. Nie pracowały na męskich stanowiskach. Siedziały w domu nie wypadało im przebywać tak jak teraz wśród mężczyzn. Bo taka to mogła być nazwana k****. Nie miała kolegów a facet koleżanek. A teraz kobiety nasza spodnie i kuszą swoim tylkiem ubierają się modnie. Kiedyś pływać nie wypadało na plaży kobiecie bo to wstyd aby ktoś mógł ja w bikini zobaczyć kiedyś tego nie było. A teraz pracujabz facetami meczami naszymi. Chcieliście rownouorawnuen to macie. Teraz facet ma koleżankę w pracy z którą ma się służbowo widzieć i już mi ze go skusić. Wy też koleżanki do domu orzyoriwadzacie i mąż ma z nimi kontakt widzi jej. A kiedyś Zina nie mogła tak sobie orxyoriwadxic koleżanki kiedy chce tylko mężem się zajmowała. To równouprawnienia są winę kobiety robią co chcą. I kurestwi się szerzy. I tyle gwałtów jest bo faceci nie wytrxymoja ja widzą fajny tyłek w dżinsach.

Gość gość
Kobiety były trzymane krutko nie mogły się wtrącać nigdzie schylaly głowę unuzaky się i nie lazly tam gdzie nie trzeba. A teraz pewne siebie z mężczyzna rozmawiają jak z równym sobą. Kiedyś tak nie było. Siedziały w milczeniu.

Gość gość
Żeby teraz tak było świat byłby lepszy

Gość gość
Trzeba wsxystie kobiety ograniczyć nie dopuszczać je do tv internetu telefonu i urzędów itp

Gość gość
Ja myślę, że to nie tyle kwestia równouprawnienia, a mody i mediów. Dzisiaj idąc przed ulice można dojrzeć min.1 reklamę bielizny. Baby z cycami prawie na wierzchu. Obmalowane lafiryndy, odciśnięte dupska do bólu i cycki w biustonoszach o dwa rozmiary za male z push upem. Coraz częściej w pracy ludzie się naocznie rozdziewiczają. Ubiur już nie jest elegancki, galowy i formalny tylko fikuśny i kusy. Makijaż jakby się do klubu nocnego wybierały. To kuszą. I wielu się udaje w ten sposób uwieść mężczyznę, bo mogą. "Silne i niezależne kobiety" a jednak czegoś im brak między nogami. To nie niewyzyta babe trzeba obwiniac tylko niewiernego i nie kochającego mężczyznę, który nie potrafi glupiej w prost powiedziec. Jeśli mężczyzna nie reaguje to najwyraźniej podoba mu się to i kobiety nie jesteście jedyne w jego życiu. To jemu trzeba zwrócić uwagę. To ma prawo się niepodobac, bo w ten sposób nie okazuje wam szacunku ani ta głupia lala ani facet z którym jesteście. I doprowadza do niepokojów.

Gość gość
Głupoty piszesz. Naoewno niejeden żonaty facet na ciebie patrzył w pracy na ulicy. Na plaży. A tu jest najgorzej w Julii nagie pooridtu. Kobieta jest winna. Idzie baba ulica w spodniach leggisach akuzmy i co i wy tak chidxucue i facet patrzy. Nie ważne czy jesteś ładna czy brzydka ale d**e widzi. A facet ust ofiarą bo mu trudniej zapanować nad poleceń. A tak jest od czasu riwnouorawnien

Gość gość
I nie krytykujcie innych kobiet. Tylko spuzcue na swoje zachowanie i co robicie. Każda teraz jest taka sama.

Gość gość
Zwierzęcy świat. Każda chce byc taka sama. ludzie wyglada jak szara masa. Take chodzi o d**e. Zawsze chodzilo o d**e. O przetrawnie gatunku, prokreacje stąd takie zachowanie. Większość tak się zachowuje. To normalne, nienormalne są zachowania wierności pod względem myśli i czynów wobec swojego partnera. Skromność i branie tylko tyle ile Ci trzeba tak samo. Opowiadanie o problemach ze swoim mężczyznom świadczy o słabości swojej, związku i uczucia. Po to się z kimś jest aby sobie ufać i mówić o swoich problemach i wątpliwościach. Nie mowie że kobitka jest winna zawsze bo jest nie skromna! Mężczyzna też naturalnie zerknie w dekolt i na dupsko ale od każdego zależy co zrobi z tym co widzi i z czym rozmawia. Tak samo z kobietą. Temat rzeka.

Gość gość
Kobiety to dzifki, kazda patrzy na facetow

Gość gość
Temat rzeka to sperma płynąca z jej c**y. Czym ma więcej tym bardziej szczęśliwa. Takie proste. I wszystkie są takie same. Chichrają się jak im wypływa tego nie oszukasz. To jest c**a, wiec po co ? Wiadomo.

Gość gość
Kobieta to samica i ma narządy plciowe i niech zadna tu sue nie popisuje i nie pieprzy jaka to jest swieta dziewica orleanska, kazda baba gapi sie na facetow , kazda to suka samica

Gość gość
celem wszystkiego jest rozmnazanie, od tego sie zaczyna i na tym wszystko polega

Gość gość
To musi być obleśne być kobietą i dawać się ****ać różnym frajerom.

Gość gość
Hej a która latała z was z gołym tyłkiem na centaurze z rossmanna co?