Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam Cię myślami, A tobie to obojętne.

Polecane posty

Gość gość195
mojej?

Gość gość
A dla mnie to dziwne. Jesli cos do Niej czujesz, to powiedz jej to. Skad wiesz, ze nic z tego nie bedzie? Nie rozumiem takiego postepowania. Moze Ona czuje to samo. Wiesz, ze nie? Jesli nie czuje, to pozostaje zapomniec i isc dalej. To nie jest proste, ale do milosci nikogo nie zmusisz. Do zadnych uczuc nie mozna zmusic. Nie za bardzo wiem tez jak ro mozliwe. Tak sie zakochac w kims, kto nic do nas nie czuje. Fascynacja i zauroczenie ok,ale jak widze ze ta druga strona nic nie czuje, to nie zakochuje sie bardziej. Ide w inna strone.

Gość gość
Tak

Gość gość
Jak wygląda ? co mogę napisać ? wysoka szatynka o zielonych oczach które aż błyszcza jak się uśmiecha

Gość gość195
A.

Gość gość
Oczy kazdej blyszcza jak sie usmiech, zwlaszcza do faceta, ktory jej sie podoba. Oczy faceta tez wtedy blyszcza. :-)

Gość gość
A Jak jej na imie autorze? :)

Gość gość
ale tu nikt nie użył słowa kocham , zakochanie

Gość gość
Gosc195 23:57: pierwsza litera A, a przedostatnia?

Gość gość
lucyna

Gość gość
A jakie to uczucie? Skoro nie zakochanie? Masz na Nia ochote i tyle...? To moze Ona ma tez ochote na Ciebie?

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweSzukam Cię myślami, A tobie to obojętne. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Szukam Cię myślami, A tobie to obojętne. Poprzednie 1 2 Następne gość wczoraj A dla mnie to dziwne. Jesli cos do Niej czujesz, to powiedz jej to. Skad wiesz, ze nic z tego nie bedzie? Nie rozumiem takiego postepowania. Moze Ona czuje to samo. Wiesz, ze nie? Jesli nie czuje, to pozostaje zapomniec i isc dalej. To nie jest proste, ale do milosci nikogo nie zmusisz. Do zadnych uczuc nie mozna zmusic. Nie za bardzo wiem tez jak ro mozliwe. Tak sie zakochac w kims, kto nic do nas nie czuje. Fascynacja i zauroczenie ok,ale jak widze ze ta druga strona nic nie czuje, to nie zakoch*je sie bardziej. Ide w inna strone. gość wczoraj Tak gość wczoraj Jak wygląda ? co mogę napisać ? wysoka szatynka o zielonych oczach które aż błyszcza jak się uśmiecha gość195 wczoraj A. gość wczoraj Oczy kazdej blyszcza jak sie usmiech, zwlaszcza do faceta, ktory jej sie podoba. Oczy faceta tez wtedy blyszcza. usmiech.gif gość wczoraj A Jak jej na imie autorze? usmiech.gif gość wczoraj ale tu nikt nie użył słowa kocham , zakochanie gość wczoraj Gosc195 23:57: pierwsza litera A, a przedostatnia? Inne tematy z tej kategorii problem sercowy jak go sobie wybić z głowy?? gość wczoraj lucyna DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweSzukam Cię myślami, A tobie to obojętne. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Szukam Cię myślami, A tobie to obojętne. Poprzednie 1 2 Następne gość wczoraj A dla mnie to dziwne. Jesli cos do Niej czujesz, to powiedz jej to. Skad wiesz, ze nic z tego nie bedzie? Nie rozumiem takiego postepowania. Moze Ona czuje to samo. Wiesz, ze nie? Jesli nie czuje, to pozostaje zapomniec i isc dalej. To nie jest proste, ale do milosci nikogo nie zmusisz. Do zadnych uczuc nie mozna zmusic. Nie za bardzo wiem tez jak ro mozliwe. Tak sie zakochac w kims, kto nic do nas nie czuje. Fascynacja i zauroczenie ok,ale jak widze ze ta druga strona nic nie czuje, to nie zakoch*je sie bardziej. Ide w inna strone. gość wczoraj Tak gość wczoraj Jak wygląda ? co mogę napisać ? wysoka szatynka o zielonych oczach które aż błyszcza jak się uśmiecha gość195 wczoraj A. gość wczoraj Oczy kazdej blyszcza jak sie usmiech, zwlaszcza do faceta, ktory jej sie podoba. Oczy faceta tez wtedy blyszcza. usmiech.gif gość wczoraj A Jak jej na imie autorze? usmiech.gif gość wczoraj ale tu nikt nie użył słowa kocham , zakochanie gość wczoraj Gosc195 23:57: pierwsza litera A, a przedostatnia? Inne tematy z tej kategorii problem sercowy jak go sobie wybić z głowy?? gość wczoraj lucyna

Gość gość195
23:58, Jestem blisko?? A jaka, wedlog Ciebie powinna byc przedostatnia litera?

Gość gość
Czekam az Ty powiesz jaka jest :)

Gość gość195
to sobie czekaj... juz sie tak 2 razy na kafe nacialem !

Gość gość
Jej przedostatnia to T , J czy R?

Gość gość
zauroczenie, fascynacja przyznaje że obecnie przybiera to już postać pożądania ale mogę kochać kogoś z kim nigdy nie byłem ? Jestem zauroczony, jestem zafascynowany ale szczerze to boje się użyć tego słowa kocham albo inaczej nie powinienem używać tego określenia że kocham i mam tego świadomość

Gość gość
A jak dlugo trwa to Twoje uczucie do niej?

Gość gość
gość195 dziś dokładnie to jest tylko kafeteria

Gość gość
gość195 właśnie jak długo to trwa u Ciebie ? jesteście w tym samym wieku ? u mnie 8 lat różnicy

Gość gość195
wiec po co pytasz? Po prostu powiedz i niczego nie oczekuj. Masz na imie na A, ale takich imion jest wiele...

Gość gość
Wiec mowie. Moja przedostatnia litera to ktoras z tych: T, J, R.

Gość gość195
Ok, moj typ to T.

Gość gość
to i ja napisze moja przedostatnia literka to K dobranoc :)

Gość gość
To niestety nie ja.

Gość gość
AgaTa

Gość gość
00:16 przedostatnia litera jej czy twoja?

Gość gość
00:16 ona ma na imie Agnieszka? :)

Gość gość195
kto...? co...? ludzie, chociaz sie podpisujcie !

Gość gość
Rozczaruje co niektórych przedostatnia literka K to chodzi o kobietę czyli o mnie a teraz poważnie dobranoc