Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż i moje zabiegi na poprawę urody

Polecane posty

Gość gość
mózgu? hahahaha! Czemu paskudo obrażasz Autorkę??? To, że chce ktoś ładnie wyglądać, nie znaczy, że jest głupi paskudo. Wiem, wiem.... Intelekt według ciebie jest wprost proporcjonalny do wsiowego wyglądu. Komuś mądremu po prostu nie wypada być ładnym. Tak sobie tłumacz myszowata paskudo Dokładnie haha.

Gość gość
Autorko, po co w ogóle pytasz męża o zdanie? Zrób sobie ten zabieg, on się w życiu nie pokapuje a Ty będziesz zadowolona. Ja zrobiłam "lwią zmarszczke" bo mi przeszkadzała, słowem o tym mężowi nie powiedziałam, bo by tak samo gadał.

Gość gość
Dokładnie, sama powinnaś decydować o takich rzeczach i mężowi nic do tego. Bo to Ty masz się czuć dobrze w swoim ciele. :) ja zrobiłam sobie botox w http://www.keramed.com.pl/ i jestem bardzo zadowolona, poprawiło to moją pewność siebie. Także wydaje mi się, że warto wykonać taki zabieg, jeśli czujesz, że jest Ci potrzebny.

Gość gość
Wolę inne zabiegi niż botox na poprawienie urody. Bardzo regularnie korzystam z mezoterapii mikroigłowej frakcyjnej i liftingu falami radiowymi. Zabiegi są bezbolesne i nie ma żadnego ryzyka powikłań jak w przypadku botoxu. Polecam salon www.beautypremium.pl w Poznaniu - bardzo fachowe doradztwo i dużyw wybór zabiegów.