Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uprawialiście kiedyś sex w miejscu publicznym ? np w bramie ?

Polecane posty

Gość gość

albo w parku albo w autobusie ?

Gość gość
Park, pociąg

Gość gośćsamolot
samolot, w kiblu w czasie lotu USA do PL, nie była jakaś rewelacja, ale mały dreszczyk był. Nie zapomne za to miny na twarzy starszej pani jak oboje z panną wychodziliśmy z kabiny a ona akurat czekała. Bezcenne!!!! haha

Gość gość
w Bałtyku zanużeni prawie do szyji przy plaży gdzie było kilkaset osób. wszyscy myśleli że tylko się całujemy a tu była akcja podwodna, hehe. Jednak seks w wodzie nie polecam, bardzo słabe tarcie między narządami w wodzie i słabo cokolwiek czuć, nawet chyba się nie spuściłem bo nie było na tyle dobrego tarcia.

Gość gość
tak, toaleta w kinie; plaza nad morzem; lawka w parku noca; przy samochodzie na parkingu; przy drzewie w parku; sauna w SPA!!!fajne sprawy;)

Gość gość
Toaleta w kinie, auto w lesie to bardziej pod plener. A marzy mi się przymierzalnia. A i planujemy w hotelu gdzie mój mąż pracuje jak będzie miał nockę.

Gość gość
w kiblu w galerii handlowej, w kiblu na basenie ( kiblara ze mnie :D ), w krzakach za pętlą autobusową, w aucie rankiem na poboczu przylapala nas policja :O

Gość gośćchicago
Chicago, trawnik na lake shore drive, dzień zamieniał się w wieczór, jadą samochody, na ścieżkach rowerowych chodza i jeżdżą ludzie, mamy butelke wina. Zrobiłem pannie porządną palcówe pod kocem i potem minete, i miała taki orgazm że drgała potem z 15 minut po. Bym ją jeszcze wyru/chał ale nie miałem gumy a nie znałem jej na tyle dobrze aby robić to bez gumy ( naczytałem się wtedy o HIV i innych syfach i wolałem nie ryzykować). Minusem spotkania było to że laweta sciagneła mi auto z ulicy bo stałem już po godzinach na znakach gdzie parking wzbroniony, tak się ta randka przeciągneła. Na szczęście mili policjanci chicagowscy, których zatrzymaliśmy by spytać gdzie auto sciągneli, przewieźli nas w swojej "budzie" i zawieźli na podziemny parking gdzie po zapłaceniu $150 odzyskałem auto. Ogólnie udana randka, pomimo kilku nieugodnien ( brak gumy i laweta) :) Morał, zawsze mieć gumy, i patrzeć na znaki odnośnie parkingu albo brać taxi :)

Gość gość
w bramie z jakimś umięsnionym ostrym dresiarzem to musi byc niezly hardkor :classic_cool:

Gość gość
w Arabii za takie coś dożywocie albo śmierć

Gość gość
w lesie.w polu .na lawce

Gość gość
niektóre chłopy szczają publicznie więc i spuszczania się piczę damską się nie wstydzą

Gość gośćkemping
Na kampingu, noc, może 21,22ga. Na miejscach obok nas przyczepy, namioty, ludzie siedzą wokoło ognisk, gwiazdy na niebie, wielki księżyc, ludzie chodzą drogami kempingu. Ona zdjeła majteczki po stronie SUV gdzie był cień, ja ją brałem od tyłu, a na końcu mi obciągneła i połkneła wszystko tak żarłocznie jakby nie jadła nic z tydzień. Piękne czasy pod gwiazdami.

Gość gość
dobre bylo

Gość gość
w toalecie w PKP :D ale kibelek byl czysty bo pociag nowy, ten duzy bombardier

Gość gość
a w kościele seks ktos uprawial ? to musi byc przezycie :)

Gość gość
Seks w kościele to mogłoby być dobre, tylko gdzie to zrobić? hmm... może w konfesjonacie w czasie mszy? jedyne logiczne miejsce lub na plebanii ;)

Gość gość
To było przeżycie, na autostradzie na Węgrzech, jazda około 160

Gość gość
Moja kobieta zrobiła mi z******tego lodzika z połykiem lecz jak dochodziło do finiszu musiałem zwolnić do 60 całe szczęście ze ona nie zwolniła ;-)

Gość gość
W Zoo pod plotem wybiegu dla zyraf. Po wszystkim powiedziala mi, ze jedna zyrafa caly czas sie jej patrzyla z gory w oczy, jakby rozumiala co robimy. Miala kapitalny odlot.

Gość gość on46
W miejscu publicznym nie ale raz w hotelu...Ja posuwałem laskę a ona rozmawiała przez telefon z facetem który chciał się z nią umówić.Zaczęła stękać a gość podjarany i szczęśliwy,że może się spotkają...Też fajnie.W ogóle tych hoteli było dużo więcej...

Gość Gość na tak
W kościółku. Waliła mi ręką, na kolanach miałem kurtkę. Jak zadzwoniły dzwonki to się spuściłem. Kurtka do prania. Babcia obok zajarzyła i schowała twarz w dłoniach, ale i tak patrzyła przez szpary między palcami.

Gość gość
W saunie się nam kilka razy udało i pod prysznicem.

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.

Gość gość
Ja w bramie tylko sikałem ale dreszczyk emocji jak przy seksie też można dostać mandat

Gość gość
Jakiś ładny plener jest zawsze przyjemniejszy niż seks w domu.