Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość BezNadzieja22222
Dobranoc wszystkim zakochanym .... i sympatykom :)

Gość Alex79d
Czesc wlasnie wstaje, jak ja pójdę do tej roboty, chyba zadzwonię na chorobowe bo wstyd jej bedzie w oczy spojrzeć po moich wczorajszych ekscesach, kac, łeb boli, mało spałam, i obciach, w ogole mdli mnie. O matko po co ja sie tak uwalilam , jeszcze sie wczorja dobiłam piwami, o Jezu co ja narobiłam, jaki źe mnie debil, zamiast mordę na kłódkę trzymac to mi sie na zwierzenia zebrało, ide sie pochlastać, jeszcze te całowanie nieszczęsne, chyba sie schowam pod biurko, taka mam koncepcje

Gość BezNadzieja22222
Daj spokój ... Twoja koncepcja jest na krótką metę - jeszcze pomyśli, że po wczorajszych zwierzeniach, pod tym biurkiem się do pieszczot szykujesz :D. x wszystko będzie dobrze ..... - przecież potwierdziła Twoje zeznania, nie odrzuciła, w mordkę nie dała, tylko buziaka i to 2 razy; jak Ty masz się wstydzić to on tym bardziej, bo była trzeźwa, a pijany zawsze głupoty ma prawo opowiadać, nie :)

Gość gość
Alex opowiadaj po kolei. Chcialam nieskromnie zauwazyc,ze to ja pierwsza napisalam,ze sie cos wydarzy i na kolacji jestes. :) Tak sie cieszę, kciuki trzymam. LADNA dzis bądź. Szykuj sie. Bedzie dobrze mala. Zobaczysz ,ona kopnie w dup sko tego szreka, chociaz moze jeszcze tego do siebie nie dopuszcza. Milego pięknego dnia. Dobrze jest :)

Gość gość
No jasne, w najlepszym przypadku alex bedzie czasoumilaczem denise miedzy sexem a wyjazdem z nudnym narzeczonym :p a w najgorszym denise uda, ze nic sie nie stalo i bedzie simple life przeciez ona jasno sie okreslila: chlop nudny bo nudny, ale go nie zdradzi plus przyjela wyznania alex, ale nie powiedziala : ja ciebie tez, nie wzruszyla sie wyraznie, nie pocalowala jej sama z siebie a nawet po zachecie dala kolezenskie buzi, bez jezyczka. Zachowala sie dojrzale, grzecznie, nie wysmiala, nie wyszydzila, ale nie zmienia to faktu, ze deklaracja jest jasna: chlop nudny, ale jest :D wy chyba macie iq 110, skoro logika wylacza sie srednio po 2 wpisach

Gość gość
Zreszta ja i tak mysle, ze ona sie glownie dowartosciowala tym wyznaniem a la jestem stara, a wciaz Ktos na mnie leci, i to mlodza laska, czyli jestem atrakcyjna, pozadana zycie to nie bajka, drogie panie, brzytwa Okhama sie przydaje

Gość gość
No i na Kocham Cię odpowiedziała Wiem. Czy ktoś, kto coś czuje, odpowiada w ten sposób? Czy nie jest wtedy bardziej empatyczny, bo sam żywi uczucia?

Gość gość
Żywić uczucia można,ale niekoniecznie się je wyjawia na tym etapie i to wlasnie jest ta dojrzalosc. A co do chlopa, to akurat Denis nie ma 25 lat i nie zależy jej na rodzinie, dzieciach, bo te juz ma. Chce poszaleć, bo nie czuje sie stara,a to masz nudny chlop jej w tym nie pomaga. Koboeta ma pozycje, jest niezależna, po co jej on.? A shrek sie nie stara,bo myśli ze taki staroć jak Denis na nikim juz nie zrobi wrazenia, y a tu ZONK. Sie buc pomyli :)

Gość BezNadzieja22222
No właśnie, przecież jeżeli się coś do kogoś czuje to nie biegnie się natychmiast o tym opowiadać - im starszy człowiek, tym ostrożniejszy. Denise powiedziała, że gdyby nie Schrek, to by to inaczej wyglądało :) x Ja czuję, że będzie fajnie .... założę się, że Denise ma więcej rozrywki w pracy niż w domu :). I teraz wszystko się układa - dlatego taka rozgoryczona była po powrocie z Maroka - pewnie były nudy, słabe bzykanie, a w pracy chętna i zabawna koleżanka, której Lady D "nie może mieć" z powodu swoich zasad moralnych czy tam innych ....

Gość gość
Pytała o stosunek do gey, bi, przecież nie robi soe tego bez powodu. Ma kobieta dylematy, jak my tu wszyscy. :) zauroczona jest naszą Alex na mur beton. Sama ją uwielbiam, a tylko czytam ;) :P

Gość gość
I wiecie co,tak sobie jeszcze myślę,ze na pewno Denis chodzilo pp głowie,by Alex zabrac do siebie ..dlatego wypalila o wierności. Tak na początku jest, czlowiek sie broni, a potem juz sil nie starcza. Ciekawi mnie, kto zainicjowal ten wypad na drinka?! Alex napisz coś wreszcie.

Gość Crazy75
Witajcie:-) Miłego dnia Wam wszystkim życzę :-) Myślę, że Denis zastanawia się jak dalej pociągnąć znajomość z Alex.... Jedno jest pewne ... ciągnie ją do naszej małej ... i nie ucieknie od tego...:-P Rozumiem jednak jej dylematy... Pojawiła się Alex... zakręciła w głowie... Deniska wygląda z opisów Alex na kobietkę o dużych potrzebach....:-P powiedziała zresztą, że jest ze shrekiem bo nie chce być sama.... We wczorajszej rozmowie.. Denis nie zamknęła drzwi przed Alex a lekko je uchyliła w zaproszeniu:-) Jestem dobrej myśli :-)

Gość BezNadzieja22222
gość dziś tak, tak ...Alex ma tu na forum branie ;) x Alex, gdyby co, to my chętne ...kolejka już się ustawia ...hehe

Gość Bosonoga Wiedzma
Ja tez biore :)

Gość Bosonoga Wiedzma
A jak Alex nie bedzie chetna, to za Pepka sie wezme, bo ma chyba dobre serduszko :P Sorry, ze sie nie odzywam, ale nowa praca mnie meczy. A Ty Alex zmienilas prace? Bo tu chyba wszyscy zmieniaja prace. Byly sie do mnie odezwal z pretensjami.

Gość anless_30
Pozdrawiam cię autorko

Gość gość
Ja też mam takie przypadki :)

Gość gość
Alex, Crazy i Beznadzieja to moje top 3 :)

Gość gość
Alex, Aleksandra, Ola,Oluś, Olaf napisz proszę chociaż kilka slów... Lalalala aaaa

Gość BezNadzieja22222
anless_30 czy może jesteś ukochaną autorki ?

Gość anless_30
Beznadziejna22222 nie to nie ja niestety:)

Gość gość
Beznadzieja co ty z ta teorią spiskową. :P Podpuszcza gosc i tyle.

Gość gość
Kurcze u Alex juz poludnie, co ona tam robi no?! ;) :P

Gość gość
Czyżby gotowaly razem kawę w kuchni za zamkniętymi drzwiami. Albo Denis w ogóle nie ma, w sądzie siedzi.

Gość BezNadzieja22222
Albo po prostu - Denise siedzi, a Alex pod biurkiem .... :)

Gość gość
I tak językiem od kostki wzwyż, po wewnętrznej stronie ud w kierunku tych stringów koronkowych. Zakladajac,ze Denis dzisiaj w kiecce i pończochach. :)

Gość gość
_:) Cześć Wam :) jaka rozkmina co Alex robi . Pewnie zajęła się praca i kaca leczy :) bosonoga dziękuję EKG i ciśnienie w normie także serce git :) a tak poważnie to miło że tak uważasz .. A ta pretensja to o co? Zapomniałaś wziąć lakieru do paznokci ? :)