Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
zawiesilo sie ?

Gość gość Kropka
Jak to mówią stara miłość nie rdzewieje a w sercu ma już swoje miejsce na zawsze jakby nie było

Gość gość
_:) kropka .. To prawda .. Nigdy do końca nie będzie Ci obojętna nie sadzisz ?

Gość JakaśNadziejaJednakJest
odrodzona ona dziś oczy błękitne, włosy ciemny blond :) x zazdroszczę tym, co już miały okazję całować się z kobietą i wszystkiego innego też ;) nigdy tego nie robiłam z kobietą, ale wydaje mi się, że gdybym z nią była to chyba bym nie dała plamy, po prostu tak bym chciała, żeby była szczesliwa

Gość gość
_:) jestnadzieja .. Kobiece ciało to magia im lepiej poznajesz tym chcesz więcej ..

Gość gość Kropka
Zawsze będzie dla mnie w jakiś sposób ważna w koncu podarowalam jej jakąś cząstkę siebie a ona zrewanzowala się tym samym

Gość Alex79d
Jutro jej nie zobaczę bo mam szkolenie, i mowie jej ja mam jutro szkolenie i nie bedzie mnie w pracy, a ona pyta jakie szkolenie, ja mowie lead profesional ,czyli profesjonalny pracownik przejmujący inicjatywę w sprawie, spojrzała sie na mnie niunia moja i mowi o tak ty bys mogła przejąć inicjatywę, a pozniej znow ona wyjechała z ta inicjatywa, pisze cos na kompie i sie mnie pyta jak sie Alex literuje słowo inicjatywa? Ja jej mowie, nie wiesz ty angielka i nie wiesz, a ona no nie, ja jej napisalama initiative i mowie chyba tak sie pisze. Chyba aluzja zebym przejęła inicjatywę, leniuch jeden a ona nie moze? Panna na wydaniu hahahaha

Gość gość
Podczytuje was od jakiegoś czasu,chcąc zrozumieć zachowanie jednej pani w stosunku do mnie. Więc jestem jakby z drugiej strony. Skolowana, zmieszana i wciąż mało rozumiem

Gość Alex79d
Beznadziejka u ciebie tez sie w koncu cos ruszy cierpliwości,,czasem tak jest ze żółwim tempem ale zobaczysz tez bedzie dobrze, w ogole ja mam wrazenie ze odkąd niunia wie ze ja kocham to jakos milsza jest dla mnie, kawkę robi, drozdzowke mi kupiła, a dzis otworzyła swoja świeta szufladę i pogłaskała czekolade wedla co jej kiedys dałam, mowi mam jeszcze nie zjadłam wyjęła i op******i.lysmy razem z czego ja dwa kawałki a niunia resztę, moje szczescie juz sie nie odchudza, mowi ja tak moge zyc, drożdżówka na śniadanie, soczek i pomaranczka od ciebie na lancz i czekolda na deser. Nic innego nie musze jeść, ja jej na to ja ci moge jeść dawać codziennie.

Gość gość
_:) gość o jaką jedną Panią Ci chodzi ?

Gość gość
Ona moze przejac inicjatywe, ale po co ma sie starac, jak ma na podoredziu taka, co stara sie za nia? :D

Gość gość
_:) Alex u Ciebie to kwestia czasu mowie Ci będzie git :)

Gość Alex79d
Mysle ze ona cos do mnie czuje, bo mi powiedziała ze chce mnie...... Chronić, było tak ja wczoraj miałam bardzo ciężki przypadek z ktorym sobie nie radzę i niunia reprezentowała ja w sadzie, ja tam sie nie skarze ale naprawdę ciężka sprawa i dzis mnie wzywa menadzer i mowi alex musze z tobą pogadać, ja mysle o cholera, nie wróży to nic dobrego, ide do niej a ona mowi, Alex, Denise mi powiedziała, ze ty...... Ja chyba musiałam sie zrobic zielona ze starchu na twarzy, bo az sie nogi pode mna ugięły, i mysle o Jezu, co ona jej powiedziała, ze ja molestuje czy co? Tak se mysle, no swietnie, a menadżerką mowi, Denise mi powiedziała ze masz strasznie ciężki przypadek z ktorym sa same trudności a ona ja reprezentuje w sadzie i mowi mi ze masz problem i ona sobie zdała z tego sprawę ze kłopot jest z ta klientka i ona to zauważyła i przyszła prosić o pomoc dla ciebie , czemu ja nic nie wiem, ze masz kłopot przeciez ci pomogę, ja az usiadłam, z wrażenia na krześle, i mnie zatkało, mowie yyyyyyyy, nie no az tak zle nie jest radzę sobie, a menager mowi, alex, jak masz problem z klientka to zawsze wał do mnie jak w dym , pokaz z czym masz problem i no i omówiliśmy sprawę, potem wracam a niunia mowi, Alex ja musiałam, zdałam sobie sprawę ze jak cos sie stanie z ta kobita to beda sie ciebie czepiać , bo to klientka najwyższego ryzyka a ty masz małe doświadczenie z takim przypadkami, nie gniewaj sie , ale ja chce cie chronić, uwierz mi wiem co robie w tej sprawie, nie wiem czemu ale przez mysl mi przeleciało ze ona sie poszła poskarżyć ze ja molestuje. A ona z troski o mnie

Gość gość
,, mam dziwna sytuację z siostrą mojej bardzo dobrej koleżanki. Na początku było coś jak Alex i jej ta Laura z pracy. Na śmieszno to mi się na szyję rzucala, to ze zazdrosna że do jej siostry przychodzę a nie do niej. Ale teraz już coraz więcej podtekstow i jestem w szoku. Myślałam że czytając was odkryje czy ona ma cos na myśli, ale widzę że u każdej z was jest inaczej więc nic mi to nie pomoże

gość dziś opisz bardziej te zachowanie. Rozumiem, że czujesz, że ta Pani ma coś do Ciebie, tak ? A Ty się z tym jak czujesz ? Lubisz ją, podoba Ci się, czy jest to dla Ciebie krępujące ?

Gość gość
Alex Ty cos kiedys pisalas ze jak D wroci z urlopu to macie isc na lunch...moze to wykorzystaj : )

gość dziś [21:58 a w jakim orientacyjnie wieku - możesz podac przedział, jak nie chcesz dokładnie, opisz sytuacje. Jak jest młodsza np. przed 20 lub w okolicy, to jej zachowania mogą być inne

Gość gość
,, wiesz, może nie tyle krępuje co szokuje! Z jej siostra znam się od lat, chodzilyśmy razem do podstawówki wtedy ona była mała(jest 9 lat młodsza). Potem kontakt sie urwał.Od kilku lat znów się przyjaznimy ale młoda pracowała w Irlandii na fali wielkiej emigracji. Wróciła jakiś rok temu. Z jej siostra klepiemy się po tyłkach,zartujemy na każdy temat.Ale nigdy do głowy mi nic nie przyszło. A gowniara jakiś sztuczek na mnie próbuje

Gość gość
,,ja wiem ze na zachodzie jest inaczej. Ludzie nie mają oporów, ale ja ją pamiętam jako dzieciaka, a ona mnie glaska jak ich odwiedzam i mówi komplementy jakich od męża nie słyszę!

Gość gość
Jesli Tobie to przeszkadza ze ta "gowniara" Cie tak traktuje to jej to powiedz.

Alex, ona Cię kokietuje i czeka na bardziej zdecydowane kroki z Twojej strony ;). Musisz wyczuć moment, zaprosić ją gdzieś ... jak Ci szepcze do ucha, chce jechac na mecz z Tobą, oświadcza , że wszystko co jej to i Twoje (do użytku w szufladzie) i chce , żebyś przejęła inicjatywę - innymi słowy, zaprasza Cię - masz drogę wolną do działania i wykaż się, bo inaczej się zniechęci .......kochana , masz przejąc "męską" rolę ....więc działaj i nie zmarnuj tego, nie przedłużaj, jak jest dobry moment - carpe diem ..... . Nie samymi drożdżówkami i soczkami kobieta żyje, a szczególnie taka Denise spragniona namiętności, na którą w Maroko pewnie próżno czekała i dlatego taka kwaśna wróciła ...

Gość gość
Alex gdzie Ty sie podzialas!?

Rebecca, jak było dzisiaj w pracy ?

Gość Alex79d
JesTem ale nie wiemjak mam sie zabrac do dzialania

Zaproś ją gdzieś na początek :) ale tak na luzie, np do pubu czy coś, no żeby to nie wyglądało na jakąś wielką fetę ...hehe no i posprzątaj dzień wcześniej chałupę i wydepiluj nogi do końca ;) Cholera, mądra to ja jestem Tobie radzic, niech doświadczone radzą ...........ale dla mnie z tego wniosek taki - musisz przejąc tę inicjatywę i nie trać czasu ....