Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
Tak biedna a pisze jak schudla i malze jadla dajcie juz spokuj to wszystko klamstwa sa

Gość gość
ciekawe jest z jakiego powodu tym razem nie chciala przyjac kasy ?-czy chodzi o podanie kanta i wyludzanie ? - mi sie wydaje jesli ona to robi przynajmniej od 2009 to juz ktos musial ja ostrzec ze moze miec problemy, juz na wczesnych stronach pisalam ze dziwne jest dlaczego nie chce podac tego konta /bylo by szybciej i koszty paczki tez sa/myslalam ze nie chce sie ujawnic, / nie wiedzialam ze mozna ja namierzyc mimo to/ale ona wiedziala co robic aby uniknac oskarzenia o wyludzanie - Cwana Bestia !

Gość gość
A jak myślicie z czego mieszkanie wyremontowała za 30 koła,skoro nie pracowała i miała tylko jakąś tam rentę?Ludzie ją żywili i ubierali,a ona z zasiłków i renty zrobiła sobie remont w mieszkanku.Pamiętam jak pisała,ze na żarcie idzie im 4 tysie miesięcznie i musi zrobić tak,żeby szły tylko 2 a resztę odloży na wycieczkę.Jesli miala tylko psie grosze na życie to jakim cudem wydawała tyle na jedzenie?No ,sponsorujcie ją dalej sierotki kafeteryjne,przeciez idą święta i "biednych " trzeba wspomóc:D

Gość gość
a co powiecie o tym co sama pisze o odzywianiu sie ??? - bardzo ciekawe - tu prosba o zupki w proszku itd. a na forum z 2010 roku pisze o diecie jaka stosuje i nie ma tam zupek w proszku tylko zdrowa djeta ktora stosuje/ 5 rozy dziennie zdrowe jedzonko/ktos jej tam radzi ze jada za duzo bialka i moze to sie zle skonczyc ze wzg. na chore nerki,-- i po co pisala aby wysylac jej zupki i makarony /wystrzega sie maki wg.swojej diety/pisala ze jej corcia tylko to jada, nieraz jada parowki ,ciekawi mnie po co jej produkty ktorych ona tak naprawde sie wystrzega juz od lat ! - moze sprzedaje to co dostanie w paczkach od Was ... - kawal dobrej zdziry.

Gość gość
A dla mnie autorka ma jakieś problemy psychiczne. Żadna cwaniara, raczej zaburzona. Pomyślcie sobie - żebrzecie o pomoc u obcych ludzi w necie, niektórzy nawet się łapią i chętnie wysyłają paczki, i co z tego??? Co robicie z paczkami makaronów z Lidla czy Biedrony? Czy kilogramami mąki, ryżu, kaszy? Sprzedajecie na czarnym rynku żeby się wzbogacić? Tak samo ciuchy - myślicie że ktoś jej przyśle nowe, markowe rzeczy za nie wiadomo ile kasy? No błagam. Nawet jak sobie będzie oszczędzać na wydatkach na jedzenie żywiąc się żarciem z paczek to taki cymes? Przecież to żałosna egzystencja, chcielibyście tak? Ja jej bardziej współczuję niż się oburzam, to biedna kobieta tak czy tak.

Gość gość
Ale autorka jest piękną kobietą! o ile podała prawdziwe nazwisko, na fb są jej zdjęcia, dziewczyno nie myślałaś o karierze fotomodelki? Po co bawisz się w żebraninę, porozsyłaj foty swoje jesteś niesamowicie piękna!!!

Gość gość
Ja nie wiem czy to faktycznie ona bo znalazłam jedno źródło,gdzie autorka pisze,ze ma na imię Agata.

Gość gość
A wy nołlajfice dalej tu bawicie się w detektywa? No tak,macie żałosne własne życie,nikt was nie lubi,zazdrościcie wszystkiego wszystkim .Musicie się dowartościować tym że kogoś zgnoicie,wtedy przed kompem macie satysfakcje.W realu przemykacie jak szare myszy zahukane:D których nikt nie słucha.Jesteście gorsze od starych babć wychodzących z kościoła w niedzielę i obgadujących Iksińską"popatrz jak się ubrała,popatrz a ona ostatnio kupiła w Lidlu dwa piwa zamiast kupić dziecku np banany".Niczym się od tych moherowych beretów nie różnicie,albo nie różnisz bo mam nadzieję że tylko jedna albo dwie takie idiotki tu siedzą.Jakie wy macie nudne życie:-oJesteście brzydkie,zaniedbane i zawistne.Zgnijecie tu na forum od wlasnego jadu,a autorka będzie starała się żyć normalnie mimo choroby.Żebyś jedna z drugą sraczki notorycznej dostała i żebyś zbrzydła do reszty:classic_cool:

Gość gość
A ty wszechwiedząca wyżej,już wiesz najlepiej jak wyglądają i co robia osoby ,które rozszyfrowały autorkę:O idź nołlajfie do garów,bo dostaniesz po ryju od gacha za brak,żarcia.Pa ściero i nie zapomnij wysłać Aniusi paczuszki świątecznej:D

Gość gość
Faktycznie.Śliczna jesteś autorko:)A nołlajfice już kombinują że to nie te konto:D"Bo jakżesz ona ta kombinatorka i ostatnie zło,śmie być ładna?":DJak śmie mieć faceta,czy męża?Powinna walić łbem o ścianę,zwijać się z bólu i chodzić w szmatach.To by was zadowoliło.Stare lampucery wy jedne.

Gość gość
Wysyłajcie,wysyłajcie bo anka się niecierpliwi:D

Gość gość
A pewnie że wyślę jej córeczce paczkę świąteczną:classic_cool:A ty już możesz gryźć paznokcie z zazdrości:D I wiesz..jakcię twój GACH wali po tym tępym ryju,to nie znaczy zaraz że wszystkie kobiety tak mają.Teraz rozumiem dlaczego jesteś tak pełna złości i jadu.Więc rzuć tego Gacha i znajdź fajnego faceta,tylko kto by zechciał takie zero napier/da/lające non stopo innych w necie?

Gość gość
No ,wylej jeszcze trochę żółci:D tylko,zeby mi dowalić to musisz się bardziej postarać:D co cię tak wkurza?Może to,ze wyslalaś tobołek autorce a tu się okazało,ze zrobila z was debilki?:D:D

Gość gość
a ja paczuszke juz zrobilam i wysle w poniedzialek.dla was zazdrosne i wredne kobiety podam co wysylam. 10 czekolad milka rozne smaki 5 jajek niespodzianek duzy zajac z lind 5 roznych pudelek z czekoladowymi jajkami pudelko marcepanowych jajek kakao truskwkowe bananowe i kokosowe komplecik bluzeczka i leginsy spodniczka sweterek kurtka Wszystko nowe i z Danii wiec bedzie szlo kilka dni dorzuce jeszcze kilkanascie od mojej corci uzywanych I tadam.........prezent specialny dla corci Tablet.My go juz nie uzywamy a wy sie napewno ucieszycie:) poza tym wrzuce jedzenie,zupki,pasztety,kielbaski i 1,5 kg kawy Miejcie super swieta,a wy mozecie teraz pluc jadem

Gość gość
trzymaj sie Aniu i oczekuj paczki,mam nadzieje ze choc troche radosci wam sprawie:)aaa bedzie tam jeszcze jedno pudelko a w nim prezent special for You Ania,ale nie zdradze suprise:)

Gość gość
Przepraszam bardzo, a mi ktoś pomoże? Nie mam pracy, mieszkam z rodzicami, czy ktoś mi znajdzie pracę chociaż za te 1500zł ze składkami wszystkimi i podaruje małe mieszkanko, żebym w końcu wyprowadziła się od rodziców? Mam 30 lat, pomocy!

Gość gość
A dlaczego mamy się pluć?Stac cię to wysylaj.My ostrzegamy tu kobiety,którym się nie przelewa a i tak chcą jej pomóc.Tych jest mi szkoda,bo mają dobre serca a ona na tym żeruje

Gość gość
A chora jesteś że pracować nie możesz????

Gość gość
gość dziś Szlachta nie pracuje.

Gość gość
No Anno,odpowiedz skąd miałaś 30 tysięcy na remont mieszkania skoro od dobrych 7 lat nie pracowalas i mialaś tylko zasiłki i rentę socjalną?

Gość gość
"Miejcie super swieta,a wy mozecie teraz pluc jadem" :D Ja tam jadem nie pluje, padam ze smiechu z naiwniaczek i tyle :D Swieta bede miala lepsze niz naciagaczka i niz ty :P Na marginesie...ta paczka z tymi samymi slodyczami to mdla do wyrzygu. Dorzuc im cos konkretnego bo dzieciak sie rozchoruje od tej twojej naiwnosci...tfu....dobroci :D Stac cie chyba? Czy bieda nakupowala slodyczy z dyskontu i sie cieszy, ze "pomaga" :D Moje dzieci maja wszystko i ich rodzice nie musza sie ponizac do zebrania na forach wiec twoje przypuszczenia o zazdrosci sa mocno nietrafione. NIe sadz wszystkich po sobie, mnie stac na porzadne slodycze, nie badziew z dyskontu :D W sumie to zastanawia mnie ta kolosalna naiwnosc i glupota - przeciez mozna pomagac na setki sposobow. Nie trzeba koniecznie dawac sie okradac jakiejs cwaniarze, nigdy nie pracujacej. Ok, rozumiem, nie moja kasa wiec rob co chcesz. Ale ten jad, ta zajadlosc, ze ja dam oszustce a ty zazdrosc, ze jej dalam, doprowadza mnie do lez ze smiechu :D Jednak rzeczywiscie gluptasow jest mnostwo :D

Gość gość
Stać ich bylo na utrzymanie dwóch aut,remont mieszkania i drogą dietę.Kilka tysięcy na jedzenie miesięcznie plus wycieczki,a w necie prosiła o jedzenie.Nie dajcie się nabrać kobiety i nie wysylajcie jej nic.Ona ma gdzieś ,ze mogłybyście za to kupic coś swoim dzieciom,tylko cieszy się,że jest cwana i przebiegła i ,ze znów jej się udało coś wycyganić od innych.Wyśmiewała się na forum z biednych ludzi,ze nie potrafią sobie pozałatwiać zasiłków tak jak ona.

Gość gość
12:15 lepiej bym tego nie ujęła:D

Gość gość
Haha zazdrosnice :-D

Gość gość
A ja mam takie pytanie "Aniu" - czy chodzisz z, cytuję: "gołymi cycami" nawet przy dziecku, bo twój "partner" to lubi?

Gość gość
Taaa ,zazdrośnice:O zazdrościmy jej ,że dostanie takie badziewne jedzenie.Jesteś głupia czy udajesz?Zastanawia mnie dlaczego woła takie gotowce do jedzenia...pewnie mamusia nie ma czasu gotować i upierdzieli na szybko zupę z paczki i niech się dzieciak cieszy.A w tym czasie ona może leciec balować na miasto za zaoszczędzoną na żarciu kasę:D

Gość gość
Jesteście żałosne i zazdrosne. Czytam to i oczom nie wierzę że są tacy ludzie. Autorce życzę zdrowia, wytrwałości i dużo prezentów.

Gość gość
Jasne bo ktos uwierzy ze to wysylasz co podajesz pisac to mozna duzo i do cholery przestancie juz wymyslac czy wy nie widzicie ze ona na kazdym topiku cos pisze 8 za kazdym razem cos innego

Gość gość
No pewnie, gotowce w trzy minuty i ma czas na r/u/c/h/a/n/k/o jak sama to określa :D :D :D

Gość mirinda bez gazu
A wiecie co jest najgorsze?ze jak kiedys jakas osoba bedzie naprawde potrzebowac pomocy,to przez takie jak autorka nikt nie pomoze:( jak to mozna sie naciac,az przykre...czlowiek zaczyna tracic wiare w ludzi najbardziej zal tych co rzeczywiscie cos wyslali