Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
19:17 : Nikt c***aczki słać nie broni. Każdy ma swój rozum i robi jak uważa. Ja miałam taki zamiar wczoraj, dzisiaj temat rozrósł się na tyle mocno, że jednak zaczęłam sprawdzać. Bo tyle negatywnych odpowiedzi nie bierze się z niczego. Przeczytałam jej wypociny z ostatnich 5 lat, wiedziałam już z czym mam do czynienia i spasowałam. Przez 5 lat można coś z życiem zrobić, a nie żyć w zawieszeniu z nieodpowiedzialnym alkoholikiem i wymyślać na forach. Dziewczyny mają rację, profil na FB tez swoje robi - ja nie chciałabym, aby moje dziecko zobaczyło takie zdjęcie swojej nauczycielki na FB i poczytało na jej blogu jak pije i imprezuje. Jeżeli robi się taki kierunek, to trzeba się też umieć odpowiednio zachować. To zobowiązuje - nauczyciel polskiego nie może zachowywać się w taki sposób. Dzieci są ciekawe wszystkiego, a internet nie zapomina. Ta pani podaje wszystkie dane i skoro my wynajdujemy na necie o niej takie rzeczy, to dzieci zrobią to samo. Niech to jej da do myślenia. Poza tym dalej uważam, że to nie jest pomoc. Słanie paczek nie rozwiązuje sytuacji, pani leci w każde otwarte ramiona i nie patrzy na konsekwencje. A ostatnią rzeczą o której myśli jest praca. A akurat praca korepetytora nie musi być ciężka i niezdolność jej nie wyklucza. Tworzy sobie tak liczne grupy jak jej to pasuje, w wybranym przez siebie czasie. Może też zarejestrować działalność i wystąpić do UP o dotację na ten cel. Możliwości jest dużo!! Jeżeli jednak ktoś przez 5 lat nic nie robi i tylko ma pretensje to ja perspektyw nie widzę. Związek dla mnie jest patologiczny - nieodpowiedzialny facet, alkohol i dziecko, które od urodzenia objęte jest opieką ze strony państwa, bo rodzice niewydolni. Jedyny pozytywny ruch jaki zrobiła, to zmiana mieszkania na takie z łazienką.

Gość gość
Pomogłabym ci tylko w tym czasie jestem spłukana i nie pisze tu o autorce a do ,,mi jest cięzko'' sama mam małe dziecko :-(

Gość gość
Ni było żadnego wypadku!!Niech to w końcu do was dotrze.Ona już w 2009 r pisała,ze on jest chory i nie moze podjąć pracy.Ciekawe co mu wtedy dolegało...

Gość gość
byl wypadek...

Gość gość
Nawet jezeli wypadek byl to gach nie pracowal. Nigdy. Te wymysly o pracy na czarno...to wlasnie wymysly. Nie do sprawdznia a "patrzcie panstwo, jak nam ciezko ale staramy sie, pracujemy, tylko nic sie nie uklada, ot, pech i pech" :D Pracy na czaro przed wypadkiem nikt nie jest w stanie zweryfikowac. A pan gach jak popijal piwko na kanapie, tak popija nadal. Teraz za kase kafeterianek. I pomocnych bo czesc sie nabrala. Tam tez sa mocno naiwne.

Gość mi tez jest ciezko
Dziewczyny powiem tak jeżeli chcecie pomóc to przyjmę pomoc/ ale nie finansową,jeżeli chodzi o moje dane nie podam tutaj nic'a to dlatego ze najzwyczajniej w swiecie się obawiam wysyłania do mnie wiadomości z wyzwiskami i tyle. Na waszego imeila odpisze swoim. Co do rzeczy/ to takie rzeczy dla dziecka bardzo chętnie przyjmę synek ma 9 mies nosi ubranka w tej chwili rozm 74/80, zbawki co wam zbędne poprostu. Dla nas chemia wystarczy nie wydając na nią kupie co innego do domu to tyle. Nic więcej. Nie mamy domu tylko malutkie 34m mieszkanie 2 pokojowe w bloku pod hipoteke bo ktoś pytał.

Gość gość
Srył a nie był:O widzialas go?A ,zapomniałam ,pewnie Anna pokazala ci dokumentację medyczną hahahahaaa

Gość gość
Dziewczyno"mi też jest ciężko"dlaczego TY PISZESZ SAMA ZE SOBĄ???w dodatku cały czas najeżdżasz na autorkę wypisując takie bzdury że głowa mała,byle jej tylko dokopać i przedstawić jakopatologia?Mam radę dla ciebie: zamiast tak wnikliwie śledzić autorkę gdzie,co ,kiedy ,z kim i dlaczego całymi dniami i nocami i i kombinować jak to przedstawić ją w złym świetle,weź się do pracy.Zrezygnuj z macxierzyńskiego będzie 100o zł więcej.Jesteś zdrowa,nie masz orzeczenia o rencie,niezdolności do pracy to możesz pracować nawet na dwóch etatach,szczególnie że macie kredyt czyż nie?

Gość gość
Ta przynajmniej pisze prawde i wali konkret czego oczekuje co by się przydało a nie jak autoreczka gubi się w zeznaniach a wymagania śmieszne zupki w proszku buhahah. Dla dziecka autorko to przedewszystkim ciuchy,dobra zdrowa żywność !!!!

Gość gość
Mnie jeszcze ciekawią jej plany na przyszłość. Jak ona sobie wyobraża dalsze życie ? Dziewczyna jest młoda, ma bodajże 28 albo 29 lat. Czy ona w ogóle nie planuje żadnej pracy ?? Bo jeżeli ktoś planuje, to bierze to pod uwagę i cokolwiek robi w tym kierunku, a ja nie widzę tutaj tego. Był wklejony link na forum, gdzie osoba o takim samym imieniu i nazwisku była zatrudniona jako nauczyciel polskiego w szkole w Lublinie. Autorka nie odniosła się do tego linku. http://new.2sp.lublin.pl/nauczyciele/funkcje.htm Pracowała tam, czy nie ? Czy zbieżność danych ? Przecież nawet jako osoba z chorym kręgosłupem może przyjąć pół etatu, ( czy 3/4 ) i będzie pracować w szkole 2h( 3 na 3/4 etatu) dziennie. No chyba tyle wytrzyma ?? Co jak co, ale akurat praca nauczyciela w wypadku osoby chorej jest dobrym rozwiązaniem ze względu na ilość godzin przy tablicy, pozostałe może wypracować w domu w warunkach dowolnych. Jeżeli autorka to odrzuca, to co planuje w zamian ?

Gość gość
Do "mi też jest ciężko" buhahahaha ale tu teatr odstawiasz jprdl:-o sama sobie odpisujesz ty naciągaro jedna,że niby już ktoś chce ci pomóc a ty nie.nie Pokaż dokumenty na kredyt hipoteczny,ile płacisz i za co oraz rzecz najważniejsza JESTEŚ NIEZDOLNA DO PRACY?Nie to idź do pracy.Nikt tu ci nie pomoże ,bo jesteś zwykłą wyłudzaczką.

Gość gość
Weżcie już przestańcie pisać o tej ściemniarze autorce! zamknijcie ten temat wkońcu! kto dał to dał i się nabrał,ona od początku mi się nie podobała bo uczciwy człowiek pisze prawde i konkretnie mówi czego oczekuje a ona się wkopywała bez przerwy! Pojawił się ktoś nowy i zgadzam się jak juz ktoś napisał.Warto uważam tej dziewczynie pomóć a nie nie praktykującej a mówiacej jak zakonnica autorce :O

Gość gość
No proszę nie wytrzymała,trollówa jedna i pomyślała"ja też poproszę o pomoc"no bo jak ludzie wysyłają autorce,to ja też spróbuję.Przypominam ci naciągaro,która sama sobie odpisuje"ta toprzynajmniej jest szczera"albo "przyjmij pomoc nie wstydź się"że autorka jest niezdolna do pracy.Widziałam wszystkie papiery,jest tragicznie.Nikt jej nie chce zatrudnić a chce pracować.Ty chyba jesteś zdrowa,masz własne mieszkanie i męża który ma stałą pracę więc??????????Liczysz że ktoś się nabierze????

Gość gość
a ja patrzac po stylu pisania wcale bym sie nie zdziwila, gdyby ,,mi tez jest ciezko" to byla autorka :)

Gość gość
pamietam jak przed bozym narodzeniem tez jakas ania naciągała ludzi na prezent dla corki, otrzymała paczkę z zabawkami i obsmarowała darczyńców, ze zła paczkę dostała. To ten sam typ kobiety, mam nawet wrażenie że to ta sama osoba

Gość mi jest też cięzko
Po pierwsze nie pisze sama ze sobą Po drugie napisałam wyrażnie że mąż pracuje a ja mam macierzyński,przed ciążą pracowałam i w czasie ciąży również Kredyt mamy pod hipoteke i nie rozumiem po co mam tu kitować? no po co? napisałam o pieniądzach? nie,a że napisałam że nie podam danych i słusznie a to dlatego że takie osoby jak ty> będą mnie wyzywać od różnych ja nie autorka że zaczne tu nawijać jak nawiedzona,napisałam co by nam się przydało i to cię boli? masz dzieci? jeżeli tak to wybacz! czasy są cieżkie i wiem kochana że są osoby w gorszej sytuacji odemnie mam trochę oleju w głowie i ambicji!

Gość gość
a to dlaczego warto jej pomóc co?znasz ją?tak-znasz bo to pisze jedna i ta sama osoba. Jak ci podammojego maila,wyślesz mi swoje namiary?oraz przedstawisz w formie dokumentów takjak autorka swoją sytuację? Jeśli tak to podam ci i sprawdzę tak jak Anię.

Gość gość
Nikt ci nic nie da,naciągaro do pracy,a dziecko do żłobka! Nie wiedziałaś co robisz jak braliście kredyt????

Gość mi jest też cięzko
Na co masz się niby nabrać? Ktoś tu chciał bym podała numer konta,imeil i co podałam ?nie! Gdyby mi zalezało na kasie mój numer konta by tu wisiał i wisiał dobra bez urazy gnojcie kogoś innego bo ja tu nie zrobiłam nic złego!

Gość gość
20:04 nikt jej nie chce zatrudnić a chce pracować :D:D a co ,ona ma na czole wypisane,ze jest niezdolna do pracy?nauczyciel to nie praca fizyczna więc spokojnie moze pracować.Ofertę sprzątania odrzuciła,to rozumiem,ze w domu też nie sprzata bo ma niezdolność?Idź w p/i/z/d/u

Gość gość
Właśnie widać ile masz oleju w głowie i ambicji:D Zgnoiłaś autorkę ile się da,ale ludzie i tak zadeklarowali pomoc.Więc wpadłaś na pomysł wyłudzenia.Macie 1000 zł na życie?to to jest dużo bardzo dużo,uwierz a jak małl to weź dodatkowe zlecenia w domu czy coś,chałupnictwo itp a nie proś,boś zdrowa

Gość mi jest też cięzko
Jakie papiery? Nie napisałam że jestem nie zdolna do pracy to raz, do pracy wrócę bo przyjmować będą od pażdziernika dopiero dla twojej informacji Jedyne papiery jakie mam akt ślubu,akt urodzenia dziecka, akt własności mieszkania i dokumenty kredytu hipotecznego to jakie mam ci jeszcze przedstawić? prosze cie nie bądz śmieszna gnój sobie kogoś innego bo ja ci z talerza nie wyjadam i ci nic nie zrobiłam kobieto!

Gość gość
jasne:D Ktoś chciał żebyś podała nr konta i email,zaraz po twoim poście:D bO TO TY BYŁAŚ ,nawet nie potrafisz zmienić stylu.co za szmata:-o

Gość gość
No ale akurat dobrze podsumowała autorkę:D zapomniała jeszcze dopisać,że jakis facet napisał na forum,ze chce sie zabic a w chacie ma 4 tysie,więc Anka juz wyciągała od niego adres i chciała jechać po hajs:D

Gość gość
dziewczyno nie odpisuj żmijom moja dobra rada a gdzie niby zgnoiła autorke? koleżanko masz chyba rozdwojenie jazni :D

Gość gość
do "mi też jest ciężko"aha więc jesteś zdrowa i możesz pracować.Nie musisz czekać do października,wcale a wcale.Oddaj macierzyński i idź na normalny etat teraz już JAK CI NIE STARCZA.

Gość gość
Przecież to ja chciałam by podała numer konta. Dlaczego nie :-) a coś mi się wydaje że tą dziewczyne szkaluje autorka tak autorko to ty :P Cały czas siebie bronisz :D

Gość gość
uhuuuuuuu autorka szaleje i mało kasy bydzie zagryziecie za takie śmieszne darowizny no śmiech na sali :classic_cool:

Gość gość
jak nie wyrabiasz z kredytem, to sprzedaj mieszkanie i wynajmij kawalerke:-o

Gość gość
Jak to gdzie? Myślisz że ona dopiero teraz tu weszła???