Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Æðelgast

Czuję, że z Perłową Królewną mógłbym założyć szczęśliwą rodzinę konserwatywną

Polecane posty

Gość gość
Chyba mówisz o sobie? Oglądasz dziewczynę tylko na fejsbóku, upubliczniłeś jej zdjęcia, nie pomyślałeś matole że ktoś ją może znać z twojego zdjęcia? Ładne kobiety uprawiają seks i co za tym idzie unikają prawiczków, czyli np. ciebie :D Co ty mógłbyś jej zaoferować? Chyba tylko tyle ile ci ten gołąb na głowę narobił.

09:50 - " nie pomyślałeś matole że ktoś ją może znać z twojego zdjęcia?". Jest ryzyko, jest zabawa;) Unikają może lampucery twojego pokroju, a nie kto pokroju PK, czy PS... Nie masz żadnych argumentów, żeby mnie przestraszyć mizeroto. Idź się bawić w swoim cyrku...;)

Gość gość
Wspolczuje tej dziewczynie.nieswiadomoa ze zdesperowany psychol ma ja na celowniku

Gość gość
ciekawe jak długo bo coś mi mówi że z miejsca by go rozpoznała. Kupa w internecie=kupa w życiu.

Gość gość
dobrze mówisz, to prosty rachunek, on nawet nie udaje że cokolwiek osiągnął, w realu może być tylko gorzej.

Gość Old_Teacher
Gimbusy - zostawcie dorosłych!!! Zejdźcie z konserwatystów, bo starej szkoły dobrego wychowania i tak nie pojmiecie. Wracaj do lekcji gimbazo!!!

Gość gość
Dorosly? Nieudacznik ktory nie umie sie sam utrzymac.cale dnie siedzi mitoman na babskim forum

Gość gość
Old_Teacher to Edelgast, który nie chce się ujawnić. Chce abyśmy myśleli że ma tutaj wsparcie na tym forum. To tylko Pedel-klony, oni nie istnieją. Albo istnieją tam gdzie romans z PS /PK dochodzi do skutku, czyli w UROJENIACH, to są jedynie wytwory chorego mózgu. Nie miejcie mu tego za złe.

18:56 - A ty co w życiu osiągnęłaś mizeroto? 19:05 - Pracuję na siebie od kilku lat kretynko... Old_Teacher - Dzięki za lekcję pokory . . .

Gość gość
Taa, pracujesz na siebie na linii produkcyjnej.to chyba na bilet mpk zarobisz miernoto.

Gość gość
Co osiagnelam? Wykształcenie, dobry zawod, zarobki, udany związek.

Jawohl Frau Kommendanterin :D Wykształcenie - polonistyka, albo logistyka w szkolewyższej w pcimiu dolnym... zarobki - 1500-2500 na rękę Udany związek - stanęło mi przed oczami łysiejący pół d**y zza krzaka, 175 cm kapeluszu. Przynoszące w zębach,co miesiąc kolejne 1500...

Gość gość
Wyksztalcenie-finanse, zawod-audytor, zarobki 6000 netto, facet ma 190cm.Nie mierz wszystkich swoją miarą:-)

19:19 - Nie wstydzę się, że pracuje na produkcji. Wykonuję pracę uczciwą, i potrzebną. Starczy na to, żeby się dobrze ubrać, starczy na butelkę dobrego alkoholu,raz na tydzień. Starczy na to, żeby sobie sprezentować kilka gadżetów raz na miesiąc... Lepsze to niż być psychologiem darmozjadem,albo innym socjologiem/filologiem na zmywaku....

Gość gość
Wystarcza na alkohol i ciuchy bo mieszkasz z matka:O

Gość gość
Moj facet, ten 190;-) tez pracuje fizycznie.to tak naprawdę bez znaczenia. Raczej pilam do tego ze przesiadujesz tutaj i tkwisz w wyimaginowanym świecie.

Taaa, ciekawe, że na każdy punkt w momencie znalazłaś odpowiedź...;) Za 6000 nie stać cię na lepszą rozrywkę,poza kafe. Poza tym, nad ortografią popracuj, bo kulawa jest...;) PS.Zatem ciesz się swoim szczęściem, a nie szczerzysz się,jak szczur do sera na forum...;)

Gość gość
Napisałam jak jest, ze to przekracza Twoja możliwość percepcji to juz inna kwestia.A wolny czas spędzam tak jak mam na to ochotę.

19:34 - Nawet jeśli, co z tego, że ma 190, jak może mieć ryło,jak tatarskie siodło, łysy łeb i oponę wokół pasa. Tonie ma żadnego znaczenia,boi tak tego tutaj nikt nie zweryfikuje... "Mam dobrą robotę, zarabiam parę tysi, a moja największa rozrywka to wchodzenie na tematy edelgasta i próby w****ienia go...;) Możesz się ustawić w jednym szeregu z fiku miku, bsa i bleble...;) Oni też mają wybujałą fantazję i są sfrustrowani...

Gość gość
" (...)starczy na butelkę dobrego alkoholu,raz na tydzień. " Niech zgadnę? Viniatsch Ovocovy?

Jaaasne;) Zamiast na pływalni, zamiast w kinie,zamiast na kolacji w dobrej knajpie,wolisz spędzać czas ze spasionymi frustratkami,i wesołymi gośćmi, nie stroniącymi od łatwej,wygodnej rozrywki,jak ja...;) A intuicja mi podpowiada, że masz może te 15-17 lat i zaniedbujez szkolny materiał...:p

Gość gość
Frustracja niestety bije z twoich wypowiedzi. A tak na marginesie-moj mężczyzna ma sie podobac mnie a nie Tobie.

Gość gość
"Tonie ma żadnego znaczenia,boi tak tego tutaj nikt nie zweryfikuje..." Przepraszam czy mógłbyś powtórzyć? Ty słabo znać polski, ja?

19:45 - Queen Margot, Red Label, Black Label, Smirnoff,Martini.Mam delikatne podniebienie...;)

Gość gość
och tak, zapomniałeś dodać : Warka Strong Wine i Vino Mazoviecky

19:47 - Z moich postów bije spokój i dobry nastrój...;) 19:47 - Gea Thys ne ys min mathra spraec:D

Gość gość
mmm prosiaczek się trochę przypiekł, ale to normalne u neocośtam, prawda? :)

19:56 - Ty wiesz, że mogę to zgłosić odpowiednim organom, że wklejasz zdjęcia osób,bez ich zgody....;)