Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaauroczona

zauroczenie czy głupota?

Polecane posty

Gość zaauroczona
nie jesteś żadnym potworem tylko osobą która dąży do własnego szczęścia, nie rozumiem tylko jak to twój mąż wie że tylko ty tam zamieszkasz co z twoim małżeństwem, po za tym uważam że wykazałaś się odwagą walcząc o szczęście i pisze ci to taka co wie co znaczy wieczne domaganie się o czułośc brak pocałunków i nuda z ciagle niezadowolonym mężem

Gość gość
Powiem tak mój mąż jest alkoholikiem, po 11 latach walki z jego chorobą przyszedł taki moment w moim życiu, że czuję się zmęczona, jestem młoda atrakcyjna i piekielnie samotna, mąż mnie bardzo kocha ale nie chcę się leczyć i przestać dla mnie pić a to mnie niszczy. Bardzo długo rozmawiamy już o tym, że nie jestem w stanie z nim być i cały czas żyć w strachu, on o tym wie a pomimo tego nie potrafi podjąć dłuższego leczenia i zerwać z tym. Widzi co się dzieje że coś jest nie tak on ucieka w alkohol a ja poznałam kilka miesięcy ukochanego, który o wszystkim wie i mega mocno mnie wspiera daje poczucie bliskości i bezpieczeństwa. On też nie czuje się szczęśliwy w swoim związku. Wydaje mi się, że bardzo brakuje nam namiętności, szczerości i bliskości dlatego się tak zatraciliśmy.

Gość gość
w moim wydaniu jedno i drugie, niech to szlag trafi, wiem że kiedyś przejdzie ale jeszcze się muszę pomęczyć

Gość zaauroczona
jednak nie przeniósł się ,przynajmniej na razie muszę go widywać, i naprawdę nie wiem czy robi to specjalnie (zaczepia zagaduje dotyka niby przypadkiem) czy zwyczajnie jest miły a ja wyolbrzymiam fakt jest jednak taki że ten facet zawirował mi w głowie. To pewnie tak zwane "iskrzenie", i dalej mam wrażenie że za późno się poznaliśmy. Ale coż taki los.

Gość gość
na wszystko jest rada na alkocholika n/ow/en/na p/om/pe/ja/n/ska jest tyle swiadectw ze po tej modlitwie dzieja sie cuda a zauroczenie to sprawka szatana a dokładnie melida to jego sprawka za rozpuste on najwiencej doprowadza ludzi do piekła

Gość gość
Masz ochotę na nowe znajomości, ciekawe tematy, intrygujące dyskusje przebiegające w dobrej atmosferze, wobec tego chciałabym zaprosić Cię na profesjonalne forum ogólnotematyczne KATHARSIS. U nas znajdziesz to wszystko, a może i więcej...miłe wytchnienie od codzienności. Znajdziesz u nas dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
spadaj spamerko