Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Jestem smutna nic mi w życiu nie wyszło

Polecane posty

Gość gość
Co za brunet? :D bierz mnie :D

Nie obrażam. Fakt stwierdzam-leszczu i tyle Ok Fikuśna wzdychaj dalej, nie przeszkadzam :P

Gość gość
fiku, idź do psychiatry póki nie jest za późno, bo zaczynasz popadać w szaleństwo

Gość gość
jesteś jakaś zdziwaczała, każdy temat o tym samym, chyba faktycznie chłopa Ci trza, ale kobieto ile można wzdychać do jednego faceta, który Cię nie chce, miej trochę godności ;/

Gość gość
brunet zetknął się z fiku 2 razy w życiu, i to przelotnie gdyby go zapytać o fiku, pewnie z trudem by sobie przypomniał, kim ona jest, a fiku jęczy 2 lata, że nie zwraca na nią uwagi. Przypomina to fascynację nastolatki jakimś aktorem albo piosenkarzem.

Gość gość
poprawka - fiku jęczy już co najmniej 4 lata

Znow jęczysz? Kolejny weekend przed kompem? Jak tak dalej pójdzie to cię nawet Hunter nie zechce. Albert, miłego weekendu perełko 😍

wolę być sama niz z kimś takim jak Hunter co poradzić, jak napisałam oprócz braku bruneta cierpię an brak ludzi chętnych do spędzania miło czasu

Gość gość
Ja Cię lubię smutasku :)

Gość gość
typowe polskie zrzędzenie. weź się za coś, nie wiem, zacznij gotować i już masz coś do roboty. nikt się za ciebie nie wexmie w garść, sama musisz to zrobić.

Gość gość
brunet musiałby być bardzo złym czlowiekiem, żeby miał być pokarany przez najwyższego taką kobietą jak fiku. W zasadzie to tylko zatwardziali złoczyńcy powinni mieć wybór albo 25 lat więzienia albo dożywocie z fiku. Wielu na pewno wolałoby 25 lat więzienia.