Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jovita666

"problem" z dużo starszymi facetami

Polecane posty

Gość jovita666

Od zawsze najbardziej zwracali na mnie uwagę starsi faceci około 40 lat , ja mam 23. Pracowałam w sklepie i mimo iż klientów zawsze było dużo najmocniej odczuwałam na sobie wzrok starszych facetów. Teraz zapisałam sie na kurs prawa jazdy i trafił mi się instruktor około właśnie 40 stki , czuję się troche nie swojo przy nim , jest bardzo miły ale czuję jak się ukratkiem na mnie zerka albo dotyka przypadkiem mojej dłoni łapiąc niby kierownicę. Nie uważam się za piękność ale chyba cos musi być skoro tak się dzieje.? Jestem kobieta "nie chudą", mam tu i tam gdzie trzeba , długi czarne włosy , ciemną karnację, Ma któraś z Was może ten sam problem??

>>>Jestem kobieta "nie chudą", mam tu i tam gdzie trzeba , długi czarne włosy , ciemną karnację<<< Dojrzali mężczyźni mają w głowie rozum, zamiast medialnej papki smarkaczy :D :D :D. Dlatego widzą w Tobie piękną kobietę :), a nie obrazek nie pasujący do wzorca z TV :D :D :D.

Gość gość
ja też pracuję w sklepie i dość często słyszę :" jakbym był 20 lat młodszy....". A w moim wieku to raczej rzadko ktoś zwróci na mnie uwagę, niestety

Gość gość
tyle nas pracowało w sklepie ale jakoś żadna nie miała takiego 'powodzenia'