Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteś 100 % Polakiem Polkom czy obcokrajowcem ? Byłeś kiedyś z obcokrajowcem ?

Polecane posty

Gość gość

piszcie :-) Mi podobają się Serbowie, Czarnogórcy, Skandynawowie, Holendrzy, Polacy, Litwini., Włosi.

Gość gość
od autorki i podobają się wszyscy przystojni chłopcy i mili bez wgledu na narodowość ale w tych narodach które wymieniałam jest dużo łądnych chłopaków.

Gość gość
ja jestem 100 % Polakiem :-)

Gość gość
ja też jestem 100 % Polakiem

Gość gość
Polska biało czerwoni ! Patriotyzm górą !

Gość gość
Polska biało czerwoni ! Patriotyzm górą kochani :-)

Jestem z obcokrajowcem aktualnie. Kto wie, może przyjdzie taki dzień, że zmienię obywatelstwo nawet.

Gość gość
jestem z obcokrajowcem z jakiego kraju ?

Gość gość
Serbowie, Dynarczycy też są poko, od autorki komenatrz

Gość gość
Brytyjczycy są bardzo mili ale niestety średnio ładni ale ładni też są i w Brytanii jest napewno lepiej niż tu

Każdemu się podoba co innego, w sumie. Mnie zawsze się podobali wysocy faceci, z wysokimi kośćmi policzkowymi, niebieskimi oczami i jeszcze rudzi, bladzi i piegowaci. I takiego właśnie mam. Jedyny problem to odległość, bo ja mam jeszcze trochę studiów przed sobą. Muszą nam wystarczyć weekendy, póki co.

Gość gość
ja też lubię wysokich i szczupłych ale Anglicy chyba tacy nie są sama nie wiem tacy raczej są Holendrzy

Gość gość
świat jest super

Gość gość
Holendrzy i Brytyjczycy to dusigrosze, zastanówcie sie dobrze przed wyborem.

Gość gość
oj oj tam , a córka koleżanki mojej mamy poznała Włocha przez ten są już po ślubie i mają dzieci i jest super

Gość gość
kocham Świat ale chcę aby miał mniej wad

Gość gość
no świat jest spoko

Nie wiem czy jest sens generalizować jaka jest dana nacja. W każdej są fajni faceci i niefajni. Co do tego, że Anglicy to dusigrosze. Zgadzam się. Mój ma dużą domieszkę szkockiej krwi i czasami jak go słucham, to normalnie jak Szkot z dowcipów. Dobrze zarabia, ale jakbym go nie pilnowała to by miał 3 koszule, jeden sweter i jedną parę spodni, bo po co wydawać pieniądze. Masakra :D

Gość gość
Dla ciebie tez jest skąpy?

Nie zauważyłam, ale pewnie dlatego, że ja mam swoje pieniądze, on ma swoje i jedno się drugiemu nie miesza. Kwiatów nie lubię, więc mi nie kupuje, czasami gdzieś wychodzimy, czy na kolację, cz do teatru, ale nie szasta jakoś pieniędzmi. Co nie znaczy, że liczy każdego pensa i jemy tylko na promocjach. Powiedzmy, pod tym względem jest normalny.

Gość gość
Jestem 100% Polką, a mój mąż jest 100% Włochem. Żyjemy razem 16 lat :)

Gość gość
Jeśli chcesz to możesz generalizować bo ja wiem że to tyczy się większości a nie wszystkich np czytałam że przeciętny młody Holender ma 184 a Polak już tylko 180 ale wszędzie są ludzie wysocy i niscy a Anglicy są niżsi od Polaków tak twierdzi moja kuzynka mieszka tam ? i mówili że oni są bardziej mili i tolerancyjni. W jakich krajach jeszcze byłaś jacy są tam ludzie ? Jakich znasz obcokrajowców jacy oni są ? Jeśli masz czas to odpisz z góry dziękuje :-) aa i jeszcze kuzynka mówiła że w Anglii rzadko biorą ślub jest dużo homo, często chłopak ma wyższą kobietę

Gość gość
Do Haze i i żony włocha i innych Jeśli chcesz to możesz generalizować bo ja wiem że to tyczy się większości a nie wszystkich np czytałam że przeciętny młody Holender ma 184 a Polak już tylko 180 ale wszędzie są ludzie wysocy i niscy a Anglicy są niżsi od Polaków tak twierdzi moja kuzynka mieszka tam ? i mówili że oni są bardziej mili i tolerancyjni. W jakich krajach jeszcze byłaś jacy są tam ludzie ? Jakich znasz obcokrajowców jacy oni są ? Jeśli masz czas to odpisz z góry dziękuje usmiech.gif aa i jeszcze kuzynka mówiła że w Anglii rzadko biorą ślub jest dużo homo, często chłopak ma wyższą kobietę

Znam dużo Niemców, kilku Francuzów, Irlandczyków, Norwegów, Amerykanów, moja przyjaciółka wyszła za mąż za Włocha, druga ma męża z Ukrainy. Ludzie jak wszędzie, są różni. To, że Anglicy wydają się milsi wynika z form językowych. Czasami mnie to wkurza już, bo nie mogę normalnie poprosić o coś, tak jak po polsku, tylko muszę się bawić w te wszystkie grzecznościowe ozdobniki. Co do wzrostu, bywa różnie, tak jak w Polsce są faceci co mają 2 metry i tacy co mają 1,60. Mój jest bardzo wysoki, 1,88 ma.

Gość gość
Ok dzięki a Misio1 to chyba tr0ol tak mu dopisałam Do Misio1 to nie prawda że tylko zdesperowani próbują poznać miłość na portalach randkowych, zdesperowany jest ten kto się narzuca i to nie prawda że to jest nie bezpieczne jest bezpieczne jeśli się uważa i dokładnie tak samo jest w życiu realnym. Myślę że jesteś nie mądry lub jesteś tr)olem.

Gość gość
Ja na szczęście nie jestem w 100% Polakiem, bo mam Niemców i Czechów w rodzinie. Kiedyś byłem z Łotyszką, była niesamowita.

Gość gość
Na pewno nie warte 200$, może dla Amerykanów to ma sens, ale dla Europejczyków już nie, bo tam w ogóle nie ma podziału na Słowian, Germanów i Celtów, wszystko jest wrzucone do worka "pn. Europa"