Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z was zaszła szybko drugą w ciąże po cesarce?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o dosłownie parę miesięcy. Ja 3 mies temu urodziłam i boję się że znów jestem w ciąży dziś 32 dzień cyklu i okresu brak. Zawsze miałam cykle 30 dniowe. Może jeszcze po porodzie cykle się nie ustabilizowały. Nie wiem jestem załamana. Boję się zrobić test. Czy któraś miała taką sytuację?

Gość gość
Moja znajoma po cc zaszła w ciąże w przeciągu 4 miesięcy. W 8 miesiącu trafiła na oddział intensywnej terapii ponieważ wszystko zaczęło się rozchodzić. Ze 120 kg schudła do 50. Ledwo przeżyła razem z dzieckiem. Ale teraz już jest ok.

Gość gość
Moja kuzynka osiem miesiecy po cc zaszla. Wszystko ok, urodzila sn.

Gość Agusiaaa86
kup test koniecznie, nie martw się na zapas bo nawet jeśli zaszłaś w ciążę to powinno być wszystko ok kilka moich znajomych tak miało i było wszystko dobrze tylko wiadomo więcej usg, wizyt itp.

Gość gość
Zrób test. Jesli jestes faktycznie w ciazy to takie odwlekanie testu nie ma sensu. A jesli nie to chociaż bedziesz spokojna.

Gość gość
A karmisz piersia? Bo jesli tak to moze byc tak ze okresy sa nieregularne.

Gość gość
nie karmię piersią, ja się chyba załame. Boje się zrobić testu :(

Gość gość
Ledwo z jednym daję sobie rade :( w zeszłym roku dowiedziałam się w wielką sobotę że jestem w ciąży, boję się, że w tym roku będzie podobnie. Z tego strachu nie daje rady o niczym myslec :(

Gość gość
Ty sama sobie stres nabijasz. Zamiast zrobić ten test to ty się nakrecasz i zakladasz tematy.

Gość gość
po trzeciej cc miałam sterylizacje .

Gość gość
jakbys miała 3 mies dziecko i możliwość bycia 2 raz w ciąży to na pewno bys nie leciała robic od razu testu tylko czekala na cud w postaci miesiączki tak jak ja.

Gość gość
dlaczego w takim razie nie myślałaś o zabezpieczeniu?

Gość gość
myslalam raz jedyny raz było ze stosunkiem przerywanym. Myslalam ze nic nie będzie przed 1 dzieckiem sypialiśmy tak z mezem 3 lata ze sobą i nic nie było, potem prawie rok staran o dziecko i nic jak odpuściliśmy to po paru miesiącach dowiedziałam się ze jestem w ciazy

Gość gość
wiesz co, ja też kiedyś współżyłam w taki sposób, ale po cc w życiu nie zdecydowałabym się na takie ryzyko

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę 6 msc po cc. Zaczynam 28 tydzien i póki co odpukać wszystko jest ok. Nie planowałam tej ciąży, ale się cieszymy, gdyż o pierwsze dziecko staralismy się 7 lat. Wiem autorko, że się boisz. Ja jak sie dowiedziałam byłam zła, Zastanowiłam się co robię bo wczesniej płakałam, że nie mogłam dzieci a później , że byłam w ciąży. Znam przypadek, gdzie pierwsze dziecko skonczyło roczek i zaraz urodziło się drugie i uwierz jest ok