Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsze kobiety są beznadziejne nie nadają się na matki i żony

Polecane posty

Gość gość

piją palą ćpają kłamią i zdradzają do tego są strasznie imprezowe i mają liczne przygody seksualne przed pierwszym dzieckiem i za mąż pójściem... dno!

Gość gość
wolałbym do 10 000 pne życie było łatwiejsze ludzi było mniej przez co nikt by mnie nie wqrwiał i nie zdradzał bo nie miała by z kim

Gość gość ola
Chyba zyjesz wśród samych złych kobiet :) ja przed moim mężem mialam tylko 1 faceta (pod względem seksualnym) co bardzo go cieszy ;) nue pale wgl a będąc w ciąży nie napilam sie ani łyka alkoholu :) dlatego mój synek dostał 10/10 ;)

Gość gość
tylko jednego miałaś? to na mnie i tak byś miała zakaz bo ja chce być pierwszym i jedynym albo żadnym

Gość gość ola
A zdrada? Dla mnie nie ma czegos takiego, gdybym Chciala sie ****** na prawo i lewo to nie wychodzila bym za mąż

Gość gość
i nie wierze że mąż się ucieszył że ktoś się zlał w tobie przed nim

Gość gość ola
Jednego z ktorym liczbę stosunków okreslam do max 5-ciu

Gość gość
Tak tak najlepsi są weekendowi tatusiowie którzy w weekend dodatkowo musza odreagowac przy kieliszku.

Gość gość
no to mega poszłaś do łóżka z kimś z kim nie chciałaś układać sobie życia.. równie dobrze mogła byś pójść na jakiejś imprezie z nieznajomym

Gość gość ola
On tez ma swoje historie, jak każdy w dzisiejszych czasach..ile ty masz lat? 40? Ze myślisz ze znajdziesz dziewice

Gość gość
znajdę, a facet przeszłość może mieć bo dla was ona się i tak nie liczy dla kobiet liczy się przyszłość mężczyzny to my patrzymy na przeszłość kobiety a przyszłość nas nie bardzo interesuje

"... ja chce być pierwszym i jedynym ..." Taa ,żeby nie mogła sobie porównać i ocenić żeś kiepski :o

Gość gość ola
Poszłam z nim do łóżka po roku czasu bycia razem, planował ze mna wiele ale mnie zdradzil czego nigdy bym nie przypuszczala..nie puszczam sie z nieznajomymi, nie znasz-nie oceniaj

Gość gość
a co to ma porównywanie kootas to kkotas każdy jest taki sam (ja nie widziałem różnic między ci/pami) co za durny argument "porównać sobie" jaki żal... :/

Gość gość ola
Znajdziesz chyba w podstawówce bo teraz nawet gimnazjalistki uprawiają sex ;) ty chyba faktycznie jestes zacofany

Gość gość ola
Nie prawda, jeden ma większego a drugi mniejszego i z kazdym inaczej sie kocha

Gość gość
ty sama nie wiesz durnoto o co ci chodzi (to do ciebie massacra)

Gość gość
mojego dosiądzie tylko dziewica a wy możecie się smakiem obejść

Gość gość
i bardzo dobrze,że się nie nadają,odczep się od nich,nic na siłę,bo z tego tylko szczęście,masz jakiś żal,czy co

Gość gość
Chyba za bardzo wrzuciłeś wszystkie kobiety do jednego worka autorze. Od 15 lat moj maz jest moim pierwszym.

Gość gość
co cię obchodzi kto do czego się nadaje,nie masz poważniejszych problemów

Gość gość
Z kim ty się zadajesz autorze? może zmień towarzystwo i opuść melinę na rzecz życia wśród normalnych ludzi? dodam tylko, że te kobiety same się nie puszczają :) czyli faceci tyle samo warci :o ach! zapomniałam facetowi wolno, bo się musi "wyszumieć" zaś kobieta jest rzeczą powinna być nieużywana, pachnąca folią, nówka, żeby potem jako zabawka służyć swemu "wyszumianemu" panu i władcy :)

Gość gość
chodzi tu o kwestie pewności ojcostwa kobieta jest pewna że dziecko które urodzi będzie jej mąż już takiej pewności nie ma dlatego wymaga dowodu dobre prowadzenia się i takim dowodem jest dziewictwo

Gość gość
Dodajmy jeszcze, że faceci na lalkach gumowych się nie uczą ;)

Gość gość
bo dominującym stylem jeśli chodzi o związki jest poligynia obowiązuje ona w prawie wszystkich kulturach świata

Gość gość
Co za durnota z tym ojcostwem;). Jak by po waszym pierwszym razie nie mogła by sie z nikim innym bzyknąć he he :)

Gość gość
a co to ma porównywanie kootas to kkotas każdy jest taki sam x taaa zwłaszcza taki 7 cm we wzwodzie i 20 cm jest taki sam :D x (ja nie widziałem różnic między ci/pami) x bo pewnie żadnej nie widziałeś :D