Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dajcie juz spokój z tą walką kp kontra mm

Polecane posty

Gość gość

oczywiste jest, że kp jest najlepsze dla dziecka (fanatyczki mm mogą oszukiwać się dalej)- wg naukowców i lekarzy, a nie nawiedzonych mamusiek. Żadne, najlepsze mm go nie zastąpi, bo nigdy nie będzie zawierało przeciwciał i składników troficznych! Ale całe szczęście, że ktoś wymyślił mm, bo jest czym karmić dziecko, gdy z jakichś powodów nie można piersią lub pokarm jest małowartościowy. Nie przesadzajcie znowu, że mm to taka tragedia- wiele, coraz więcej niestety dzieci wychowuje się na mm i mają się świetnie!

Gość gość
No i naturalne mleko zawiera również hormony np. IGF-I (to ważny hormon wspomagający wzrost dziecka, radzę poczytać) którego sztuczne mleko nie ma :)

Gość gość
Z kiedy autorko wg ciebie pokarm jest małowartościowy ?

Gość gość
o jezuuuu ale wam się nudzi :o ja mam w nosie co wy tam sobie biadolicie wściekłocycowe sucze. Co was obchodzi jak inne kobiety karmią?

Gość gość
Wg lekarzy a nie mnie- wtedy, gdy dziecko malo przybiera

Gość gość
to po co zaczynasz temat? :-/

Gość gość
serio was to interesuje i tak frapuje, że musicie ciągle te tematy zakładać? Karmicie swoje dziec****ersią i na tym się skupcie głupie kury :o Ja wykarmiłam piersią dwoje dzieci, każde do roku ale w życiu by nie przyszło do głowy tak się pienić nad cudzym karmieniem i cudzymi dziećmi :o serio głupie jesteście

Gość gość
Jak mamy dać spokój z tą walką jak co chwile znajdzie się taki debil jak ty autorko i założy temat z du/py :o znowu zleci się parę idiotek i będą się biły na cyce i butle, a reszta oleje twój głupi temat :o