Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piperyna używał ktoś?

Polecane posty

Gość gość
A Ty tak przy okazji stronkę swoją reklamujesz? I pewnie jak do Ciebie się przyjdzie to się schudnie, nie? I widzę że też nie za free , tak przy okazji to już kiedyś kupiłam taką książeczkę u podobnej Pani i pewnie jak wszystko się zrobi zgodnie z tym co napisano to się i schudnie...tylko kto ma na to czas kiedy pracować jeszcze trzeba, ja tam wolę jednak piperynę. Trochę dłużej i tez na temat. Pozdrawiam

Gość lustrzana_kotka
zgadzam się każdy jest zabiegany zalatany i ma na prawdę mało czasu Ja osobiście mam czas tylko na bieganie a weszłam w ten wątek bo sama niedawno używałam piperyne forte by zmniejszyć apetyt to są 2 rzeczy na które mogę sobie pozwolić :/ może kiedyś jak zmienię pracę lub dostanę inne obowiązki będę miała troszkę więcej czasu dla siebie a uwierzcie, że BARDZO bym chciała .

Gość Maras36
Witam, przyglądam się waszej dyskusji. Przyznam że czasem ludzie piszą naprawdę głupoty. Bez obrazy, ale niektóre wypowiedzi to albo beznadzieja, albo też pseudo reklama. Od wielu lat jestem otyły. Na własnej skórze wypróbowałem już setki rożnych specyfików z gorszym bądź lepszym skutkiem. Obecnie jestem na kolejnej diecie zaproponowanej przez dietetyka i jakoś powoli mozolnie z wieloma wyrzeczeniami, ale pozbywam się kilogramów. Kilka tygodni temu zaczepiła mnie na FB jakaś pani z firmy POLVITAL.PL oczywiście wyuczona gadka itd. Mimo wszystko spróbowałem i jestem bardzo miło zaskoczony ich Piperyną z Zielonym Jęczmieniem. Nie powiem że stosuje zalecanej dawki bo zupełnie szczerze to przekraczam ją kilka krotnie dziennie, ale dziś zamówiłem kolejne dwa opakowania. Na mnie działa, no co mogę napisać by być bezstronnym i nie reklamować nikogo. Mogę napisać jedynie że na mnie działa wręcz rewelacyjnie i podoba mi się skład tego preparatu, dobrany naprawdę z głową. może źle napisałem nie z głową a z myślą o ludziach którzy mają problemy z nadwagą. według mojej skromnej oceny. nie jest to kolejna firemka która wyciąga kasę za nic tylko godna polecenia firma. Marek Tarnowski.

Gość Gość XXL
Witam. Tu muszę się zgodzić. Też mi pomogła Piperyna - ta z Zielonym Jeczmieniem. Moje zdanie. Naprawdę daje rade ten ich produkt. Problemem była ta Forte bo to ściema jak 2 X 2. I tu opinia się psuje wszytkim, ale jak ktoś uważnie śledzi fora i ma mądrego dietetyka to to co oni połączyli w tej Piperynie Plus Zielony Jęczmień to mała rewolucja. Czasami ludzie mają oczywiste przed oczami a szukają gdzieś daleko. Ja tam polecam i tu nie ma sciemy. No może podkrecil bym dawkowanie bo na mnie 4 do 6 na dzień a nie jedna czy dwie. Ale każdy jest inny. Pozdo.

Gość gość
Panie i panowie o szeptanego marketingu chyba ? Jakie chyba na 100%! Polwital dał parę stów i klepiecie te bzdury, nie słuchajcie dziewczyny bo to ściema w kapsułkach i tylko na pieniądze was wydoją jak mnie, ten ich specyfik NIE DZIAŁA jestem właśnie po 2 opakowaniach i nawet grama nie schudłam a jak złożyłam reklamację to nawet nie chcieli pieniędzy oddać mimo że gwarantowali, dziadostwo i oszustwo jedno wielkie. A takich pisarzy można za kilka stów kupić to się marketing szeptany nazywa sama ciuchami handluję i z nich korzystam, styl pisania i w każdej wypowiedzi towar i nazwa firmy i tak w kółko blablabla , przewinęłam to forum to co najmniej połowa wypowiedzi to wpisy reklamowe, pozdrawiam piszcie dalej a ja was będę demaskować bo ten towar ludzi oszukuje i tyle

Gość Polvital
Witam serdecznie czujną konkurencję . Dla sprostowania piperynaplus jest nowym produktem na rynku - wprowadzona od października tego roku. Więc nie ma możliwości żeby Pani skończyła 2 opakowanie . Bardzo proszę nie oczerniać produktu którego Pani nie stosowała.

Gość gość
Nie dosyć że ludzi w butelkę nabijacie to jeszcze kłamiecie , nie od początku października tylko już we wrześniu co najmniej, proszę nie kłamać wiem kiedy kupiłam dokładnie 14,09,2015 , nie jestem żadną waszą konkurencją ,poza tym kto powiedział że zużyłam całe dwa opakowania, kupiłam dwa a drugie chciałam oddać bo nie działa to nie chcieliście zwrócić pieniędzy, regulamin bla bla bla. A swoja drogą to pięknie trafiłam z tymi wpisami i teraz każdy może zobaczyć jaką to jesteście super uczciwą firmą skoro sami sobie robicie wpisy jaki to skuteczny towar mamcie,uderz w stół itd... pozdrawiam

Gość Polvital
Do Gość to Pani robi wpisy dla piperyny max z tego samego ip. gość 2015.10.27 ja mam już drugi miesiąc trochę schudłam 4,5kilo cztery kapsułki dziennie wkurzające gość 2015.11.03 na slimclick.pl polecam jest ok, nie mam żadnych zawrotów głowy u mnie wszystko w jak najlepszym porządku niecały tydzień i 2,5 kilograma w dól, ta chociaż działa Nie będę zaśmiecał forum bo nie od tego jest. Widzę że wszystkiego na raz Pani próbuje i waga spada lepiej niż po jelitówce !!

Gość Polvital
W nawiązaniu do maili konkurencji pisanych z tego samego IP. Zgodnie z Ustawą o nieuczciwej konkurencji. .Czynem nieuczciwej konkurencji jest działanie sprzeczne z prawem lub dobrymi obyczajami, jeżeli zagraża lub narusza interes innego przedsiębiorcy lub klienta. W związku z powyższym w dniu dzisiejszym fakt ten zostanie obszernie opisany przez naszego pełnomocnika i wysłany do prokuratury ponieważ mamy uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa. Poprosimy również operatora o udostępnienie IP w/w osoby tak czy inaczej sprawę zgłaszamy do prokuratury. Pragnę nadmienić, iż sytuacje opisane przez nieuczciwą konkurencję takie jak zakup dwóch opakowań, próba zwrotu etc. nie miały miejsca.

Gość gość
Bzdura , tamten preparat jest pewnie tak samo skuteczny jak ten wasz i ja tutaj niczego w przeciwieństwie do was nie reklamuję , a wpisy podobnej treści darujcie sobie , żałosne Magdalena R . Lublin , zamówienia sobie sprawdźcie to będziecie wiedzieć kim jestem

Gość Polvital
Szanowna Pani Magdo. Nie mieliśmy wysyłki do Lublina. Nie było takowej ani we wrześniu, ani też w październiku. W związku z tym iż mamy uzasadnione podejrzenie że pisze pani z tego samego IP jako rożna osoba, naruszając w swoich wypowiedziach dobre imię firmy Polvital. Na podstawie ustawy o której wspomniałem wcześniej a także na podstawie naszych przepuszczeń co do prawdziwych motywów Pani wypowiedzi. Sprawę zgłaszamy do prokuratury.

Gość gość
Szanowna Firmo Polvital, mówcie sobie co chcecie ja jednak posiadam dowód wpłaty i historię mailingu z waszego sklepu na dowód zakupu a oczernianie jakobym robiła inne wpisy pozostawię bez komentarza nie będę kopać się z koniem, pozdrawiam

Gość gość
Witam, czy ktoś z Was stosował dietę Dukana? Zastanawiam się czy jest sens się trak katować ale do sylwestra chciałabym zjechać przynajmniej 5 kg . Teraz waże 71 kg 170cm wzrostu , marzy mi się 65 kg . Czy jest coś sprawdzonego co naprawdę działa ?

Gość szczątkowa
@lustrzana_kotka a gdzie można dostać te tabletki piperyne forte? w ogóle one zawierają piperyne, która występuje w czarnym pieprzu prawda?? kurczę w mojej sytuacji piperyna ma bardzo fajne działanie, ale przecież nie będę jadła po kilka łyżeczek dziennie pieprzu bo to po prostu nie możliwe więc może ten preparat piperyne forte mi by pomógł.

Gość gość
Ja bym z tą Forte. A jak tam chcesz ale ta Forte to lipa jest. Najpierw pomysł o diecie a później znajdziesz coś dobrego ale Forte Ci szczerze odradzam. Hania Balina.

Gość lustrzana_kotka
Wiesz co Ja oczywiście prócz tych tabletek piperyne forte ćwiczyłam to nie jest tak że biorę coś i czekam na cudowne zrzucenie wagi wręcz przeciwnie. To też zależy od tryby życia każdej z nas akurat dla mnie były idealne. Koleżanka pytała gdzie je zamówiłam, zamówiłam je na tej stronie: www.piperineforte.com No i tak masz rację zawierają piperyne powszechnie występującą w czarnym pieprzu.

Gość gość
Forte to sciema , nie daqjcie sie nabic w butelke Ta Forte dla mnie to jedna wielka ściema. wszystkie strony w innych językach i na każdej ten sam facet się inaczej nazywa. Sciema, sciema. Teraz może nie ekstremalne odchudzanie ale na 100% zdrowe.

Gość Matylda Kozera
Na mnie forte nie dziala, gość z siłowni mi polecił. Widocznie to nie to-czekałam m-c. przerzuciłam sie na zielony jęczmień bo tak w TVN trąbili. Sporo informacji na ten temat sie wysypało w czasopismach. Rozluźniło mi sie w jelitach. Mimo wcześniejszych wpisów jako to konkurencja konkurencji szkodzi , złozyłam zamówienie na opakowanie pip. plus zielony jecz. bo jestem ciekawa dzialania obu składnikow. Forum prosze nie traktować jak reklame samego siebie. Zobaczymy po m-cu.

Gość gość
Cześć na mnie też nie działa ta Forte. Zadzwoniłam do nich i jakaś dziewczyna poinformowała mnie ze powinnam kupić jeszcze jedno opakowanie. Podziekowalam. Teraz mam dietę. Staram się trochę ćwiczyć na tyle na ile mogę tak by pogodzić szkole i pracę i jakoś to leci. Kupiłam też coś z zielonym jeczmieniem. Może nie tanie ale dobre. Pomaga, albo mam nadzieję że pomaga(-; co mogę powiedzieć powiedziałam. Proponuję porządna dietę i trochę ruchu to na pewno pomoże lepiej niż Forte. Oczywiście jak najmniej węglowodanów. Tak jakoś to robię i tracę kilogramy. Powoli, ale tracę. (-: i jestem z siebie dumna. Dziewczyny trochę ruchu to pomaga. Pozdrawiam.

Gość grubaskowo122
Piperyna forte? Świetna sprawa. Oczekiwałam więcej, ale poo jednym opakowaniu schudłam 3 kilo. To sukces dla mnie.

Gość gość
Na mnie forte nie działa, wywalona kasa w błoto.

Gość zachowaniak
skąd te wnioski? może jakieś argumenty??? dla mnie bardzo dobry produkt i przedewszystkim naturalny nie wiem co masz/miałaś na celu pisząc to...

Gość piarka
nie brałam piperyny forte ale jej skład jest na prawdę przekonywujący i co najważniejsze naturalny. Nie wypowiem się bo ich nie brałam, ale też nie rozumiem ludzi którzy coś krytykują a nie mają na ten temat pojęcia

Gość kamila der1
Przez wakacje brałam piperyne ta mocniejsza, ale jakoś mój organizm tego nie tolerował. Nic nie zauważyłam co do efektu, o którym sie tyle pisze. potem stosowałam w połączeniu z dodatkami i jakoś nic. Od dwunastu dni zakupiłam coś nowego piperyne plus zielon jęczmień i wypełnił mi wreszcie żołądek. Nie czuje głodu, mam płytszy brzuch , a musze sie wbić w fajną sukienke na sylwestra. Wieże, że kolejne chociaż dwa m-ce na tym popłynę, a co dalej to zobaczymy.

Gość Oklahoma Vimare
Tak, stosowałam regularnie 4 miesiące (4 opakowania). Dużo się ruszam, z dietą różnie, ale nie objadam się na pewno. WAGA ANI DRGNĘŁA!!! Wyrzucone pieniądze.....

Gość gość
popatrzyłam poszukałam......nowość to jest ale chyba w polsce przez stronke ze stanów kupisz z a 5 dolarów +wysyłka to jakieś 10 dolców w holandi 13 e i jest dostępna w sklepach......a na stronie producenta prawie 140 zł......nie ma jak tylko zarabiać...na rodakach......i to nie mało...