Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piperyna używał ktoś?

Polecane posty

Gość lasek
z tego co się orentuje piperyna wzmacnia wydzielanie soków trawiennych czytałem artykuł dotyczący tych tabletek piperyne forte zwracają tam uwage na własciwości czarnego pieprzu czyli PIPERYNY myślę, że warto spróbować jeśli ktoś ma problem z utrzymaniem zwykłej diety

Gość pustkowa
hmmm a czy można dostać te tabletki w aptece?

Gość gość
Używał i nie poleca. Waga nie drgnęła, szkoda wyrzuconej kasy.

Gość gość
gośiu dziś dzięki :) Zaraz sobie kupię, nie będę przepłacać napychając kabzę spekulantom.

Gość Irewik
Pytanie o dawkowanie. Jedna firma zaleca 1 X 10 mg natomiast inna 3 X 20 mg . A jak wy stosujecie by nie przedawkować ale by preparat był skuteczny .

Gość lasek
W tych tabletkach chodzi przede wszytkim o stężenie tej piperyny w niektórych jest bardzo mało a w tych piperyne forte to najwyższa zawartość na rynku więc raczej warto.

Gość gość
Ja używam bioperine firmy swanson 2 tabletki dziennie a czy efekt będzie napisze za miesiąc :)

Gość gość
Piperyna forte to przeciez ściema xD Widzieliscie te ich strony ? Przeciez od razu wiadomo, ze to sciema. Sprawdzcie sobie jak wygladaja ich strony po hiszpansku lub angielsku. TE SAME ZDJECIA TYLKO PODPISY I IMIONE ZMIENIONE. Z tanimi suplementami jest juz tak, jak wlasnie tak, ze w jednej kapsulce jest mniejsze stezenie piperyny niz w tych drozszych suplementach. Tez troche poszukalam zanim kupilam dla siebie i wybralam 'piperyna plus zielony jeczmien', bo i tak zazywam zielony jeczmien reguralnie, a tak moge sprawdzic czy piperyna cokolwiek dziala czy nie

Gość balobinka
Ludzie nie kupujcie podróbek. Piperyna jest świetna ale musi być oryginalna. Ja kupiłam 3 opakowania różnych firm. W końcu trafiłam na piperynę polskiej firmy. piperyna.com i jestem zadowolona. Zauważcie, że inne firmy nie mają nawet adresu ani nie respektują zwrotów !

Gość ankafalista
Zgadzam sie z przedmówcą. Tylko polska piperyna.com działa. Nie polecam innych bo się nacięlam. Swanson też dobre robi. W piperyna.com jak zagadasz to dają świąteczne gratisy ;-)

Gość maniaczka36
Witam właśnie zamuwilam piperyne zobaczymy jakie będą efekty.moze będziemy siw wspierać razem razniej

piperynaplus.pl to również suplement polskiej produkcji. Przeciez chwila wysilku i mozna przeczytac, ze producent to Polvital z Łodzi. Ja kupuje, na święta na prezent kupilam też chlopakowi. Za tą moge gwarantować, że działa (moze nie jest to 30 kg w miesiac, ale i tak daje kopa ;D). Nie wiem jak inne, wiec sie nie wypowiem

Gość gośćad
kupilam po jednym opakowaniu waga nie drgnela sciema

Gość Anka K
A ja opowiem o sobie. jak schudłam w trzecim tygodniu brania piperyny plus. To coś faktycznie nowego, ale chciałam sprawdzić. Rozpoczęłam na koniec listopada tego roku. Brałam po dwie kapsułki, bo wyszłam z założenia, że powinien być lepszy efekt bardziej spektakularny. No i w drugim tygodniu ruszyło sie. Zaczęłam chudnąc od twarzy,potem poleciały piersi, brzuch, wszystko b.szybko z góry na dół. Teraz są święta i zaczęłam drugie opakowanie. Ale wiem jedno muszę kontrolować wagę. Pozdrawiam Anka

Gość gosc23890
Witam Piperyna bardzo szkodliwa dla jelit Nie polecam

Gość gość
Piperyna to nie żadna ściema, trzeba tylko zainwestować w oryginalny produkt, a nie podróbę. Warto też wiedzieć, z czym ją łączyć w diecie. Ja odchudzanie z piperyną zaczęłam od lektury tego artykułu dietetyka http://www.dietetykswarzedz.pl/piperyna-na-odchudzanie-opinie/ i przez miesiąc udało mi się zrzucić aż 6 kilogramów. Na razie tyle mi wystarczy, ale jakby co wrócę ponownie do piperyny.

Gość castrolka
Dokładnie kto nie zna właściwośc***iperyny niech lepiej się nie wypowiada! Ja wiem, że przy mojej diecie oczywiście racjonalnej i stopiowej preparat piperyne forte pomógł mi na kilku płaszczyznach. W pewnym momencie byłam zdesperowana nie mogłam nic zrzucić po 2 ciążach jednak w końcu po wielu wielu próbach się udało. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka ulga...

Gość piszfa
Ja używałam, dokładnie takiej: http://piperyna.com/ Świetne! Widziałam poprawę, zrzuciłam około 5 kg w pierwszym miesiącu, teraz zaczynam drugi.

Gość Abdulah
dużo osób pisze ze potrzebuja jeszcze kilka kg do wymarzonej wagi.. ale problem w tym ze nie wiecie ze waga nie jest jedynym wskaźnikiem otyłości.. bo jeżeli ktoś zrzucił jakies tam kg to w pewnym momencie sie to zatrzymuje bo miesnie rozwijają sie i też ważą! najlepszym wskaźnikiem są wymiary. .. a co do BMI to wzrost minus 100 i plus(!) 5% dla kobiet a 10% dla mężczyzn...

Gość jagodakow
Ja słyszałam o tych tabletkach Piperyne Forte o ktorych pisze @piszfa koncepcja blokowania powstawania nowych tkanek tluczczowych jest na prawdę godna uwagi. Co wy myslicie?

Gość caliczeczka
Ogólnie piperyna jest bardzo bardzo zdrowa w końcu występuje w czarnym pieprzu który jest dobry na wszystko. Nie zapomnie jaki kiedyś babcia leczyła mnie kieliszkiem wódki z pieprzem! No i teraz jak czytam o właściwościach tej piperyny to faktycznie sam preparat Piperyne Forte skoro jest az tak naturalny to faktycznie może znacznie pomóc. Ja na szczęście nie potrzebuję kuracji odchudzającej ale szepnę słówko przyjaciółce w pracy ona czegoś podobnego szuka.

Gość gość
Hej dziewczyny :) Duzo czytałam na temat piperyny ;) Chciałabym zacząć ją stosować ale trochę się obawiam... Mam kilka pytań może znacie odpowiedź na nie : 1) Stosuję tabletki Daylette (24+4) czy piperyna ma jakiś wpływ na te tabletki ? Tzn. czy obniża ich skuteczność itp ? 2)Jak długo powinno się je stosować ? 3)Wiecie może dlaczego nie ma tych tabletek dostępnych w aptekach ?

Gość caliczeczka
Wiesz co jeśli chodzi o piperyne forte o których pisałam to nie musisz się obawiać są zupełnie bezpieczne i naturalne. A w aptekach ich jeszcze nie ma, ale spokojnie i bezpiecznie możesz je zamówić na stronie producenta.

Gość gość
....z całą powagą , szkoda pieniędzy ......

Gość gośćZOSIA
nie kupujcie tego świństwa!!! używałam prawie przez 1 miesiąc, prawie bo dostałam uczulenia 3 dni przed upływem miesiąca! nie schudłam ani 1 kg..a chciałam schudnąć tylko 5 kilo.lepiej poprostu nie żreć wieczorem i ćwiczyć. muszę dodać że wszystkie negatywne opinie są szybko i skutecznie usuwane. te pieniądze lepiej wydać na siłownię;))

Gość Iwa5
Witam, piperynę stosuję od trzech tygodni plus zbilansowane i regularne posiłki. Waga 4 kg mniej..z samej tkanki tłuszczowej. To pierwszy preparat, który faktycznie wspomaga moje odchudzanie. Jestem dobrej myśli i pełna optymizmu. Bardzo dobrze się czuję. Jeszcze parę kg i przywitam wiosnę w ulubionych sukienkach. Pozdrawiam.

Gość gość
ja stostuje 3-ci tydzień. Ćwiczę co drugi dzień, waga stoi, ale gubię centymetry. Podobno, że mięśnie ważą więcej. Początkowo wskoczyło mi 1,5 kilo mimo ubytku w pasie i sie wystraszyłam, ale już jest ok. Waga ciut w dół, ale tak jak mówię cm szybciorem i sylwetka zgrabniejsza ;)

Gość korneliamakowska
Dziewczyny a jakiej markii piperyne stosujecie? ja wpadłam ostatnio na preparat piperyne forte podobno na najwyższe stężenie piperyny spośród wszystkich na rynku. Któraś z was coś o tym może wie?