Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orbitowa1

Jak usunąć przebarwienia na twarzy?

Polecane posty

Gość gość
Polecam pielęgnację kosmetykami uzupełnić zabiegiem laserowym :) Ja byłam na Lavieen. Zabieg bezbolesny, a efekt super. Znacznie zmniejszyła się widoczność moich blizn potrądzikowych, a przy okazji mam jakby mniej piegów :) Polecam każdemu!

Gość gość dorota
myślę, że bio oil dobrze się spisze jeśli chodzi o przebarwienia. wystarczy trochę poświęcić czasu, starać się regularnie wcierać na twarz, a olejek pomoże powrócić twarzy odpowiedni koloryt skóry, a przy okazji cera nawilża się zazwyczaj jak jest wysuszona po słońcu.

Gość gość
2018.07.25 U mnie były potrzebne 3 zabiegi w Klinice Krajewski, ale grunt że pomogły!

Gość lasocka
Jejku ja miałam ogromny problem z przebarwieniami na twarzy. Nie pomagał żaden krem ani podkład. W końcu zrezygnowana usiadłam do komputera i trafiłam na naturalne kosmetyki marki Calluna Medica. Zamówiłam maseczkę redukującą przebarwienia Włochy, która wystarczyła mi na miesiąc stosowania i widzę ogromną różnicę. Przebarwienia zniknęły z twarzy.

Gość ela_kowcun
cześć kobitki. kiedyś chodziłam na różne zabiegi, stosowałam rożne cudowne kremy i nic... aż w końcu moja córcia kupiła mi to urządzenie. Zmarszczki,worki pod oczami znikły po 30 dniach, skóa napięta jak po liftingu.Ale głownie mi chodziło o przebarwienia, które znikły po około miesiacu z kawałkeim..stosuje codzinnie i skórę mam jak córcia, pomogło mi też na moje nieszczęsne migreny.. żałuje że wcześniej nie zauwałyłam tego urządzonka, więc teraz z każdym się nim dzielę ! allegro.pl/produkt-do-twarzy-zestaw-hit-przeciwzmarszczkowy-i7572422867.html

Gość gość
Ja robiłam sobie zabieg u lekarza medycyny estetycznej. Może ktoś powie, że trzeba więcej zapłacić - ale za to można być pewnym, że nikt nie zrobi mi krzywdy. Wybralam laser Lavieen. Super wyczyścił moją skórę, a nawet i piegi się rozjaśniły :) Polecam gorąco!

Gość gość
gość 2018.09.12 Twoje przebarwienia znikały stopniowo? Czy po pierwszym zabiegu już była różnica?

Gość Sekrety Piękna Marta Pardyak
Hej, zapraszam Was do kontaktu na www.facebook.com/sekretypiekna2 - odpowiem jako kosmetolog na wszystkie Wasze problemy :)

Gość kowcunEla
Witam! do cery z niedoskonałościami (zmarszczki, zaczerwieniania, suchość, witkość) polecam urządzenie nie tylko liftingujące które na mnie niesamowicie zadzaiało. Wcześniej tego nie znałam, dlatego teraz z każdym się tym dzielę. Amelialine.pl

Gość tamarcia
A jaki krem używacie na przebarwienia na cerze ? Ja sama też mam problemy skórne i przebarwienia i staram się próbować różnych kremów by dopasować odpowiedni. I chyba znalazłam Krem wybielający i redukujący przebarwienia i maseczka z biocelulozy redukująca przebarwienia marki Calluna Medica. Czytałam opis produktu i brzmi zachęcająco, może warto wypróbować.

Gość gość
może bio oil, mi kiedyś na podobny problem pomógł w dodatku jest delikatny i nie podrażnia skóry.

Gość domionique11
seria Whiten od Novaclear świetnie się sprawdza na przebarwienia

Gość Anielaelka
Dla mnie na przebarwienia najlepszy okazał się Peeling enzymatyczny z białą glinką Professional Formula Bielendy. Po około miesiącu stosowania co 3 dni zauważyłam widoczną poprawę jeśli chodzi o przebarwienia do tego twarz jest wygładzona i promienna.

Gość gość
Mi pomógł krem Bioliq, jest dobrej cenie

Gość bbrand
White&Beauty Floslek, rzecz po prostu doskonała.

Gość ssay
L'Biotica DHEA, super na mnie podziałał. Nie biorę nic innego.

Gość świąteczna

oj wiem... jakie bolesne mogą być docinki ludzi w temacie przebarwień, ile ja się tego nasłuchałam - umyj się, brudas etc. Strasznie mnie to bolało, ale tez zmotywowało do działan i szukania pomocy. Na początku probówalam kremow... były za "delikatne" dla mnie i nic nie wniosły... ew krosty... Potem na paru forach medycznych przeczytałam, ze w tym specjalizuję się Dr Beata Dethloff i, ze specjalnie pod takie jak ja stworzyła jej magiczny zabieg BBL Forever Young i było to 100000% racji. MAGIA! Po zabiegu mogłam się cieszyć mordką bez przebarwien ;)))))))

Gość Ewa

A jeśli macie problem z trądzikiem, to sprawdźcie sobie bloga na którym sporo o samej dolegliwości i rozwiązań: jakpozbycsiepryszczy.pl

Jeśli chodzi o domowe sposoby to może maseczki z dodatkiem witaminy C (sok z cytryny?), tylko nie wiem, czy to da długotrwały efekt. Na przebarwienia dobre są kosmetyki z kwasem azelainowym, te w niższym stężeniu można dostać bez recepty. Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość

Gość janinka

Mnie niestety żadne kremy, nic nie pomagała. Tylko zabieg laserem ma sens szczerze mówiąc... Nie ma co chodzić do kosmetyczek na zabiegi, maseczki i inne specyfiki. Według mnie wystarczy po prostu konsultacja z dermatologiem i dobranie konkretnego lasera. Ja bardzo chwalę sobie klinikę krajewski w warszawie. Byłam bardzo zadowolona 

Gość Kaleti

Próbowałam różnych metod, sprawdziło się trochę serum z witaminą C, ale tak naprawdę dopiero jak trafiłam w ręce profesjonalistów - w klinice Neonia w Krakowie - problem z przebarwieniami właściwie przestał dla mnie istnieć. kurcze, naprawdę poprawiło to nie tylko mój wygląd, ale może przede wszystkim samopoczucie. 

Gość gość

Moja siostra ma swój gabinet kosmetyczny i ostatnio zrobiła mi zabieg na przebarwienia na twarzy. Byłam w szoku jak szybko był efekt po Bloomea. Już po pierwszej wizycie jest duża poprawa. 

Gość Magda

Ja po ciąży miałam straszne przebarwienia na twarzy i chodziłam do kliniki Myskin w Poznaniu i efekt jest naprawdę ekstra. W końcu mam idealną twarz i nie muszę jej korektorem wyrównywać, jak to było, gdy miałam przebarwienia.

Gość Ola

Laser mi nie pomógł, a nawet zauważyłam, ze wychodzą nowe przerwienia. U mnie sprawdziły się zabiegi w profesjonalnym gabinecie robione przez kosmetologa. Miałam 3 zabiegi i krem do uzywania w domu. Jeśli czyta mnie ktoś z Poznania to polecam gabinet Beauty Premium www.beautypremium.pl

Gość gość

ja w gabinecie Dermedika w Krakowie byłam na fajnym zabiegu polecam bardzo 🙂

Gość cecylia11

bardzo skuteczny jest zabieg laserem frakcyjnym ablacyjnym CO2 😉 byłam na nim w Instytucie Piękna Bielenda i pięknie usunął mi przebarwienia