Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moje stopy

Polecane posty

Gość gość

http://oi62.tinypic.com/1ydfc.jpg http://oi59.tinypic.com/2qdpqwx.jpg Mam halluksy, płaskostopie poprzeczne, brzydkie palce itd... Wszystko co najgorsze w jednym. Stopy to mój ogromny kompleks :(:(:( Ukrywam je i wstydzę się ich niesamowicie od zawsze... Ale muszę wiedzieć, jak je odbierają inni, powiedzcie czy mając takie stopy chodziłybyście w odkrytych butach latem?? Acha, operację na halluksy już miałam, jakby co. Ładnych parę lat temu. I same widzicie, jakie efekty :( Mam tylko to szczęście, że stopy mnie w ogóle nie bolą, odpukać.

Gość gość
Ile masz lat? Od czego te haluksy Ci się zrobiły?

Gość gość
Genetycznie. Miałam halluksy już jako 5 letnia dziewczynka. A lat mam 28

Gość gość
Od jakiegoś czasu myślę o kolejnej operacji, tym razem w prywatnej klinice. Ale boję się tego ryzyka, bo skoro na razie stopy mnie nie bolą i zachowują się jak zdrowe, czy warto dla wyglądu się kroić? :( Ale ten kompleks nie daje mi normalnie żyć...

Gość gość
łooooo matko jakie długaśne palce :) słuchaj, masz bardzo zadbane stópki, widać, że o nie dbasz, dobierz sobie takie sandałki, żeby ładnie leżały na stopach, żeby jak najmniej było widać te halluksy i jazda na miasto! Nie ma się co męczyć w krytych butach, jeszcze się grzybicy dorobisz latem. Zanim nie weszłam w zdjęcie to serio spodziewałam się jakiejś masakry, czegoś obrzydliwego, ale Twoje stopy są ok, trochę zdeformowane od halluksów, ale bardzo zadbane. Dobierz dobre buty i się nie zastanawiaj. A tak wogóle to mój facet ma dwa zrośnięte palce i nawet jak chodzi boso to nikt tego nie zauważa- chyba że powie sam. Więc morał z tego taki, że rzadko kiedy ktoś zwraca uwagę na stopy.

Gość gość
Stopy są ważne dla fetyszystów stóp, dla reszty to drobiazg. Nie przejmuj się tak, ważne że jesteś zdrowa i nic Cię nie boli :)

Gość gość
A mi się zawsze wydaje, że wszyscy się gapią na stopy właśnie :( Zwłaszcza u kobiet :( w tamtym roku kupiłam sobie na lato takie sandałki z zakrytymi palcami ale nawet w takich niestety czułam się skrępowana i miałam wrażenie że wszystko w nich widać i że ludzie się patrzą na te sandały :( a jak spróbuję założyć buta z odkrytymi palcami to one lecą tak na bok że masakra :(

Gość gość
Dbać o nie dbam, bo co mi pozostało :( ale i tak wydaje mi się, że po co dbać skoro na wystawę nie idą to raz, a dwa żadna pielęgnacja nie będzie ładnie wyglądać na tak brzydkich stopach z natury :(

Gość gość
Nie jeżdżę przez nie nad morze, nie chodzę na basen, ani do ludzi w odwiedziny bo trzeba zdjąć buty... Przes****

Gość brzydkostopna
ja tez mam kompleks stóp...mam czwarte palce mniejsze niż piąte i w lewej nodze piąty zachodzi na czwarty :(....latem chodzę tylko w takich sandałach gdzie widać tylko trzy palce....wstydzę się chodzić bez butow bo mam wrazenie ze wszyscy patrzą się na moje stopy...

Gość gość
brzydkostopna, to i tak masz szczęście że możesz pokazać przynajmniej te trzy palce :)

Gość brzydkostopna
hehe,szczęście ;)...ale japonki odpadają,muszę się naprzymierzać sandałów żeby dostać tylko takie gdzie widać tylko trzy palce....dzisiaj jadę do ccc bo widziałam fajne sandały,mam nadzieję,że będzie widać tylko trzy palce...ach te moje stopy,czemu nie mam normalnych jak większość ludzi? :(

Gość gość
Dlaczego ty masz dłuższy 2 palec od pierwszego, który powinien być najdłuższy :O ?? Tragicznie to wygląda

Gość gość
ja o japonkach to nawet nie marzę :) marzę o tym, żeby w ogóle kiedys pozbyc sie tego kompleksu bo nie widzi mi sie tak dalej żyć... Nawet facetów unikam przez to.

Gość gość
On w rzeczywistosci jest rowny z pierwszym, tylko ze pierwszy czyli paluch jest przechylony na bok przez co wydaje sie nizszy od drugiego... Jak ukladam stope tzn palce w prawidlowej pozycji to sa ok jesli chodzi o dlugosc.

Gość gość
Pisząc tak szczerze to rzeczywiście masz brzydkie stopy... takie stopy ma moja 80 letnia babcia. Ale pocieszę Cię. Ja mam śliczne zgrabne stopy proporcjonalne numer 37/38, i każdy ex facet mi mówił że mam ładne stopy ale co z tego... i tak jestem starą panną :) więc głowa do góry.

Gość brzydkostopna
ja byłam już zaręczona to mój narzeczony nie widział jeszcze moich stóp...az w końcu kiedyś mu pokazałam to stwierdził ,że mam ładne stópki...teraz jest już moim mężem od 12 lat i zawsze mówi,że przesadzam z tymi sandałami na trzy palce,że nie powinnan na to patrzeć...tak,łatwo mu mówić bo on ma normalne stopy......miałam kiedyś taką znajomą że duże palce miała o połoę krótsze niż drugie i nosiła normalnie sandały...ja jako ś nie mogę się przemów,bo już nie raz słyszałam jak byłam młodsza : jakie masz śmieszne stopy

Gość gość
Ze ślicznymi stopami na pewno szybciej przyciagniesz ich uwagę niz ja z takimi brzydalami ;)

Gość gość
ja chyba wolę jednak zostać starą panną, przynajmniej nie będę musiała żyć bez przerwy się wstydząc i krępując.

Gość gość
Dokładnie tak o nich myślę, jak na nie patrzę. Stopy jak moja babcia :(

Gość brzydkostopna
ja starą panną bym nie chciała być tylko ze względu na moje stopy....a ty autorko jak spotkasz tego jedynego to on nawet te twoje stopy pokocha,zobaczysz ;)

Gość gość
Ale szczerze Wam powiem, że naoglądałam się już chyba wszystkich zdjęć w sieci, na forach itp. teoretycznie brzydkich stóp i niestety uważam, że nie widziałam jeszcze brzydszych niż moje...

Gość gość
brzydkostopna, co z tego skoro ja sama ich nie pokocham? Nie potrafię przez to normalnie funkcjonować, zachowywać się. Czuję się nieatrakcyjna jako całość, jako kobieta i to rzutuje na każdą sferę mojego życia. Po co komuś taka zakompleksiona brzydka wielka stopa.

Gość brzydkostopna
ja tez oglądałam w sieci zdjęcia stóp i tez nie widziałam brzydszych (śmieszniejszych?) niż moje :(...wszyscy mają tak ładnie ułożone palce a ja tak dziwnie

Gość brzydkostopna
a jaki masz rozmiar stopy bo ja 36-37

Gość gość
40, 41

Gość brzydkostopna
no to faktycznie dość duże

Gość gość
Ale jestem dość wysoka, 172 cm mam.

Gość gość
duże, długie, chude, krzywe, kościste, nic tylko ... ehhh

Gość gość
żeby chociaż palce były ładne, zniosłabym to że lecą na bok, zniosłabym te haluksy bo je można faktycznie zakryć. Ale jak mam pokazywać takie brzydkie palce w sandałach??