Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zosiaczek26

Sprzedam ciuszki dla dziewczynki od pierwszych dni do ośmiu miesięcy

Polecane posty

Witam serdecznie :) Muszę się pozbyć sporej sterty ciuszków po mojej córeczce. Ubranka są w świetnym stanie, zostały wyprane i wyprasowane, co sprawia, że są gotowe do założenia. Mogę wysłać zdjęcia na maila.

Gość gość
Jaka cena? Byłabym zainteresowana

Ok. 450zł (do negocjacji) za wszystko (naprawdę sporo ubranek dorzucę śliniaczki, czapeczki i buciki)

Gość gość
kobietki, nic nie kupujcie nigdy przez maila bo ktoś może was oszukać. jak ktoś was oszuka na allegro to można coś zrobić a tak przez maila to dupa blada... i dokładnie, ta cena 450 zł to mega przesada za używane ciuszki :D jak ktoś ma rękę to w lumpeksie wyszuka coś fajnego za mniejszą kwotę

Gość gość
Popieram. W zyciu bym tego nie kupila za taka cene

Gość gość
450zl do negocjacji to nie jest wysoka cena za ok 300szt ubranek, ludzie... Napisałam, że mogę wysłać zdjęcia na maila, mogę sprzedać także przez allegro. Głupie baby, niedopytacie, a już naskakujecie naskakujecie...

Gość gość
autorko za darmo by te panie chcialy. z pocalowaniem w dupe jeszcze by cie pozegnaly. tutaj kazdy ma gebe od ucha do ucha. niech lataja po lumpach i kupuja szmaty,bo na takie ubrania je po prostu nie stac,a mezulek nie da,bo sam zarabia najnizsza krajowa

Gość gość
Ja tez mam do sprzedania ciuszki dla dziewczynki od urodzenia do rozmiaru 68cm.Znane firmy,niektóre nawet raz nie założone...sprzedaje na allegro cena 250 za dwa zestawy...moge podesłać linka;)

Gość gość
Ja kupiłam sama na olx 300 nawet ponad bo skarpetek nie liczylam za 200 zl wiekszosc markowych.Teraz corka ma juz 8 miesiecy a ja juz 3 mega paki ubranek i zastanawiam sie gdzie to oglosic czy do jakiegos komisu.Nie moge sie zebrac zeby fotki porobic i gdzies oglosic.

Gość gość
Autorko choćbyś darmo oddała to by marudziły. Niech sobie w lumpie kupią za 400 zł 300 sztuk ubranek. Powodzenia.

Gość gość
autorko, ja chętnie przejrzę te ubranka :) wystaw na ALLEGRO :)

Gość gość
Nie mogę dodać linka ale wpiszcie sobie w allegro użytkownika dabamianek i będziecie mieli wszystkie moje ogłoszenia.mozemy sie dogadać co do ceny chce się tego pozbyć a nie zarobić wiec można negocjować...

Gość gość
Jestem na telefonie i nie mogę zalogować się na konto. Mój nick na allegro to kiwi0076. Narazie wystawiam tylko kilka ciuszków. Pozdrawiam Zosiaczek26

Gość gość
Glupie baby nie umiecie czytac? Ona chxe tego sie pozbyc (proponuje poczytac co to znaczy pozbyc sie) za 450 zl a nie zAarobic haha

Gość gość
gosciu wyzej, co sie tak spinasz? :D

Gość gość
Jestem na telefonie i nie mogę zalogować się na konto. Mój nick na allegro to kiwi0076. Narazie wystawiam tylko kilka ciuszków. Pozdrawiam Zosiaczek26

Gość gość
Przy zakupie większej ilośc ciuszków na allegro możemy ponegocjowac ceny. Mam też ciuchy ciążowe Zosiaczek26

Gość gość
O pozbyciu sie nie pisala ta autorka tylko ja czyli inna dziewczyna nauczcie sie czytać.z konta dabamianek.moja propozycja za wszystkie ciuszki dziecięce z mojego konta to 300zl do negocjacji.pzdr