Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

NIGDY nie spotkam bruneta

Polecane posty

Gość gość
Albert dobrze gada jest Macius B czlowiek cjipka jemu mozesz nawet w kakalo zaladowac :D idealny facet dla Ciebie :D

Gość gość
fikuMikuu dziś nikt realny nie usłyszał słowa o brunecie x Nawet jeśli nie usłyszał to na forum pokazujesz jaka jesteś. Nie masz nic interesującego do przekazania światu. Nawet jeśli to co robisz tu na forum to rodzaj gry, to co to zmienia? Żadna normalna kobieta nie ciągnęłaby tej głupawej gry aż tak długo.

Fikula jest tak jak Hunter. Wszyscy zgodnie twierdza jedno, a oni ze nie,ze to nie tak ;) Biedni ludzie.

nie znam przypadku Huntera, pisz konkretnei o co ci chodzi a nie jakieś ogólne stwierdzenia które są tak ogólne że NIC nie wnoszą oprócz tego że ty masz rację bo tak.

Gość Albert Faja
Fikula a miało byc tak pięknie ty i hunter w 80 dni dookoła swiata ,niezapomniane randki ,imprezy na jachcie....:D koncerty

gościu k twoje pokazy nie robią na mnie wrażenia, lanei wody i mocna forma bez treści.

Nie musza robic wraznia, w koncu jestes z Brunetem i to on wypelnia twoj czas a nie posty jakiegos Goscia K z forum ;)

Gość gość
fikuMikuu dziś gościu k twoje pokazy nie robią na mnie wrażenia, lanei wody i mocna forma bez treści. x A możesz nam pokazać przykład swoich wypowiedzi z jakąkolwiek treścią? Oczywiście rozsądną.

Gość gość
Zobaczysz, Fiku, że mu spadną klapki z oczu :)

"Zobaczysz, Fiku, że mu spadną klapki z oczu" Kiedy? Jak będę emerytką w domu spokojnej starości?

Co sie kuzwa glupio pytasz kiedy? Jestes uposledzona? Zrob jakis krok w jego kierunku to bedziesz wiedziec kiedy. Co za tepa kafeteryjna dzida.

Gość Albert Faja
Fikula w domu starosci nie jedna miłosc wybuchła w tym wieku ludzie są bardziej dojrzali:D

Milosci moja 🌻 jestes balsamem na moje skolatane przez Fikusna nerwy.

Gość Albert Faja
moje złotko nie denerwuj się już 👄

To ty sie Fikula uspokoj, piszesz z przekasem na zasadzie: ile mam jeszcze czekac? Nie jestes lepsza od innych, i nic ci z nieba nie spadnie, wiec przestan medzic i wez sprawy w swoje rece.

Koteczku 😘 Glupota ludzka od zawsze mnie irytowala ;) A glupota Fikuli przechodzi wszelkie pojecie.

Gość gość
..albo klapki z nóg z wrażenia :D

Gość gość
fikuMikuu dziś jestem lepsza, jestem fikuśna, a brunet nie chce x I to jest przykład tych "postów z treścią" ;) Autorko albo jesteś idiotką, albo próbujesz z użytkowników zrobić idiotów. Dość nieudolnie. Jeśli ci za to płacą to są to pieniądze wyrzucone w błoto.

Autorko albo jesteś idiotką, albo próbujesz z użytkowników zrobić idiotów. Dość nieudolnie. Jeśli ci za to płacą to są to pieniądze wyrzucone w błoto. X A nie mowilam ze Fiku jest jak Hunter :D

Gość gość
Czy Hunter to MaciekB? Próbowałam czytać jeden jego temat, ale okazał się dla mnie zbyt ciężkostrawny. Podobieństwo pomiędzy autorką a ww. jest uderzające. Rodzeństwo czy przyszła para?

takie nudne tematy a jednak slezicie i komentujecie kazdy 😴 nie ma to jak zakompleksieni ludzie, ktorzy szukaja gdzi e by tu wylac pomyje zeby podniesc wlasne ego 😴

Gosciu, tak Hunter jest takze znany jako Maciek B. Jest ciezkostrawny, on i jego blogasek.

takie nudne tematy a jednak slezicie i komentujecie kazdy spioch.gif nie ma to jak zakompleksieni ludzie, ktorzy szukaja gdzi e by tu wylac pomyje zeby podniesc wlasne ego spioch.gif X Hahaha, cytat z Huntera? ;)

Gość gość
Ciekawe, że kafeterii nie stac na "projekty", które choć sprawiają wrażenie pełnosprawnych umysłowo. Dwa omawiane tu przypadki są dość "specyficzne".