Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

NIGDY nie spotkam bruneta

Polecane posty

Gość gość
fikuMikuu dziś Lepiej być kimś i mieć kompleksy, niż być zerem, któremu się wydaje, że jest kimś. To dopiero jest żałosne.

Fikula zwiala, bo sie okazalo ze nie tylko moja milosc Albert 😍 i ja mamy ja za wariatke ;)

fikuMikuu dziś facet nei jest bankrutem, gdyby był bankrutem to młoda siksa by na niego nie poleciała. A takie jak twoja koleżanka, to potrafią sie ustawić. Popłącze nad swoim marnym losem i dalej będzie żyła na koszt innych i zapewne lepiej od ciebie spioch.gif X Fikula-wsterciula! Zero empati.

Gość gość
Dobranoc :D Fiku ma okres chyba ;)

a mnie dziwi to cale towarzystowo krytykantow byle by prylozyc jak wam sie nie podoba co ona robi to na kiego to komentujecie ? ,dla sportu? nie chcialbym mowic kto tu jest bardziej zalosny

gosciowo i kto tu mowi o zmienie plyty przeciez ty nadajsz to samo caly czas do fikuli powtarzasz te same teksty non stop juz nawet pisalas ,ze dajesz spokoj ale nie dzien bez dopieprzenia filkuli dniem straconym :)

gosciowo i kto tu mowi o zmienie plyty przeciez ty nadajsz to samo caly czas do fikuli X Cos ci sie pomylilo, gdyby Fikula caly czas nie nadawala o Brunecie, to chyba zadne z nas tutaj by o nim nie rozprawialo, a moze sie myle?

Naprawde myslisz ze musze dopieprzyc Fikuli? Ona sama sobie dopieprza i sie pograza bez niczyjej pomocy ;)

Nigdy sie nie dowiesz dlaczego tu jestem wiec nawet nie probuj zgadywac ;)

Gość gość
Wreszcie ktoś się ujął za Fiku.

Gdziez tam ja ynteligentna. Nic w porownaniu do Ciebie, Fikuli, Huntera... Elyta Kafci ;)

bo mi fikula nie przeszkadza z tym swoim "jojczeniem o brunecie" niech sobie jeczy i steka ,komu to zawadza ? "elita" kaffe jestes ty gosciowo ,przynajmniej chcesz za taka uchodzic ,z marnym skutkiem ,ja bywam raz na miesiac ty codziennie wiec odbij ode mnie ,na razie grzecznie prosze ps. nie bede sie bawil i wdawa z toba w jakies pyskowki bo mam cos przyjemniejszego ,wiec taplaj sie we wlasnym blocie ;)

Och, jakie to smutne... wrzuszyla mnie twoja historia Salut. No a teraz lec do tych przyjemniejszych obowiazkow 🖐️

Gość gość
Popieram, niech sobie jęczy, jej sprawa.

Sek w tym ze ona nie jeczy tylko wciaz czeka na rady, zadaje pytania ;)

Gość gość
No i dobra, co komu do tego.

doradczyni sie znalazla ,czujesz wewnetrny przymus by jej doradzac i czytac? a pytac ona sobie moze a ty nie musisz doradzac bo najlepsza rada na rade nie radzic i tyle w temacie znikam

doradzac a "doradzac" to roznica ,Pani Viber ;) a krytykowac jest latwo znam to juz a szczegolnie jak sie ma poklask wtedy idzie jak noz w maselko :P

gościówa przechodzi samą siebie 🖐️ zarzuty że nie siedzę 24 na dobę na kafe tylko raczę isć spać, szukanie haków na innych tematach, atakowanie wszystkich, któzy śmią mieć inne zdanie, widać że się nudzisz 🖐️

Gość gość
fikuMikuu dziś widać że się nudzisz lapka.gif x A zakładanie przez ciebie codziennie kilku głupawych tematów są przejawem czego? Braku nudy w fascynującym życiu?

Fikula, naprawde wydaje ci sie ze szukam na ciebie haków na innych tematach? Tracisz kontakt z rzeczywistościa... Nie przyszło ci do głowy ze po północy nie ma tak duzo tematów i łatwiej mozna sie na coś natknąć? Sorry ale nie jestes na tyle fascynująca osobowością zeby wyszukiwać twoje posty...

Gość Albert Faja
Bogini moja ❤️

no a jednak cytujesz i przeżywasz moje posty, a podobno czepiasz się tlyko gdy pisze o brunecie 🖐️

Nie przezywam bo nie ma czego. zdziwiłam sie po prostu brakiem empatii. Najdroższy 😍