Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

NIGDY nie spotkam bruneta

Polecane posty

"A dlaczego nie jesteś adorowana i zapraszana na randki? " bo nie mam tego czegoś, faceci nigdy na mnie nie lecieli.

"Musisz byc strasznie nudna i zakomleksiona, ze nie pojdziesz." ja bym posżła, nie mam z tym problemu, byłam juz w takiej sytuacji, ale druga strona nie chce, czytaj ze zrozumieniem.

Gość Albert Faja
moje słoneczko a jak ja teskniłem❤️

Gość gość
bo nie mam tego czegoś- nie masz c**eczki fiku

Gość gość
fikuMikuu dziś "A dlaczego nie jesteś adorowana i zapraszana na randki? " bo nie mam tego czegoś, faceci nigdy na mnie nie lecieli. x To coś to jest bycie interesującą kobietą. Czy jest interesującą kobietą osoba, która spędza każdą wolną chwilę na kafeterii i zajmująca się zakładaniem głupich tematów? Znasz faceta, którego to zainteresuje w realu? Sama robisz z siebie nieudacznicę, ale chyba niestety tak pozostanie. Bo to nie Ty jesteś winna a inni.

Gość gość
Fikuska :* głowa do góry ;) będziesz szczęśliwą jeszcze ;)

Gość Albert Faja
Fikula nie dawno twierdziłas ze faceci leceli na twoja mini z dzinsu juz sie zniszczyła i lipa :D

Fikula, ja twoje tematy sledze juz jakis czas. Rozni ludzie sie wpisuja, radza. Ale tobie nic nie pasuje. Sama robisz z siebie sierote zyciowa. Na wlasne zyczenie. Wiec nie wypisuj tutaj glupot, bo jedyna, ktora oszukujesz jestes ty.

nie robię z siebie sieroty, faceci nie są mną zainteresowani. Przyjaciele zawsze mają inne plany aniżeli moje propozycje.

Gość Albert Faja
fikula jest jeden facet co tez kocha podróże czasem w fantazji ,,,ale byscie się razem nie nudzili:D ps nauczy cię tez surfowac

Gość gość
Stara to jest 80 :D a Ty jeszcze młoda i ładna z tego co wiem ;)

Gość gość
Jestem brunetem ;) i to moje zdanie :D

Gość Albert Faja
fikula a gdybys wyjechała do Hongkongu ,tyle brunetów nie do ogarnięcia i to w jednym miejscu:P

Jest ci tak bliski ze ma cie kpmletnie w d***e... Interesujace ;)

Gość gość
Fiku, odwagi, jeszcze będzie i brunet :) Podjedz serniczka, mazurka i spójrz z nadzieją w przyszłość.

no bo on mi bliski ale ja jemu nie X I wiedzac to wciaz widzisz swoja przyszlosc z tym wlsanie brunetem? Normlana to ty nie jestes.

temat brzmi, nigdy nie spotkam bruneta, a nie ten konkretny brunet mnie nei chce, bo to juz ustalilisny

Gość Albert Faja
ja ci juz powiedz gdzie spotkasz to ci nic nie pasi:O

Wybacz, nie zwracam uwagi co mowi temat, co rusz zakladasz nowy i zmieniesz zdanie ;)

Gość gość
fikuMikuu dziś nie robię z siebie sieroty, faceci nie są mną zainteresowani. Przyjaciele zawsze mają inne plany aniżeli moje propozycje. x A z jakiego powodu ci "przyjaciele" mieliby mieć ochotę spędzać czas w Twoim towarzystwie? Z tematu "bruneta" można się kwadrans posmiać, kolejny kwadrans można posłuchać opowieści o nim z rosnącym uczuciem zażenowania, po czym każdy normalny człowiek ma ochotę jak najszybciej uciec pod byle pretekstem. A nikt nie uwierzy, że w realu jesteś inna niż tu.

Gość gość
Jak ja bym chcial żeby moja czarnulka z naprzeciwka była we mnie tak zakochana jak ty w tym brunecie...