Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluję dziś jadem

Dlaczego ludzie wyznają sobie miłość na Facebooku zamiast powiedzieć to sobie w

Polecane posty

Gość pluję dziś jadem

...cztery oczy? To jest tak żałośnie beznadziejne, że aż mi żal tych ludzi :-o "Rok 2012 Rok po naszej znajomości Marzenie poleciało A Teraz powoli dobiega do celu Już niedługo , w Sierpniu owoc naszej Miłości po 4 latach pojawi się na świecie Dzięki twojej Miłości wiem , że marzenia się spełniają trzeba o nie walczyć razem każdego dnia Kocham cię" Rzygam tęczą normalnie :-o

Gość gość
lubia miec publicznosc, pojawienie sie portali typu facebook czy nasza klasa uwolnilo zamkniete w nich dotad poklady narcyzmu

Gość gość
Ja tez tym rzygam, ku*wa, potrzebują publiki, myślą, ze im ktoś zazdrości?? ;/ Sama mam faceta, ale nawet statusu nie mam zmienionego, na co? ci co maja wiedzieć to wiedzą, ze mam kogoś a innym ta wiedza do niczego nie potrzebna. Te dzieffczynki wypisujące "kocham cię kotku :** <3" "mój misiaczku :*" a już jak facet odpisze "jak ciebie też :**" to zaczynam wątpić czy przypadkiem nie jest kryptopedałem albo czymś facetopodobnym.

Gość gość
ej a nie dziwi was, czemu ludzie tak chetnie podaja o sobie informacje na fejsie? miejsce i rok urodzenia, szkoly, praca, stanowiska, przeciez kiedys, - wszystko podane jak na tacy. w czasach komuny kiedy panstwo inwigilowalo obywateli prywatnosc byla na wage zlota, a teraz? ludzie sprzedaja o sobie najbardziej intymne informacje

Ta para to już wybitnie :-o Tzn. ona. Cytaty o miłości, teraz o macierzyństwie. Rzygam tęczą normalnie :-o Mam męża, który nie ma konta na fb. Ale gdy by miał to nie odp*****lałabym takiej szopki. Wolę mu powiedzieć, że go kocham np. po dobrym sexie :D

Oni chyba myślą, że ich miłość jest jakaś wybitna i inna (lepsza) od tego co łączy inne pary :-o A laska, która umieszcza co 5 dni siebie w ciąży myśli, że wygląda cudowniej od innych ciężarnych. Ludzie tacy mają najwyraźniej bardzo ubogie życie poza Facebookiem. Ekshibicjoniści.