Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkasyna

mój syn się zakochał, ona jest dużo starsza

Polecane posty

Gość gość
fakt,wszystkiego nie mozna sprowadzac do seksu ale.... czy młody chłopak z kobietą 20 lat starszą bedzie w związku wczoraj dla spacerów po lesie,graniu w karty czy też,rzucaniem kaczek nad jeziorem .Bardzo śmieszne:):):):)

Gość gość
ość wczoraj nie wiem czemu niektórzy sprowadzają wszystko do seksu, a może nie tylko ćwiczy , może rozmawiają, grają w karty, chodzą po lesie, rzucają kaczki nad jeziorem, cokolwiek." i dlatego d***** zagięła parol na żonatego? z zona tez może to robić,a mimo to zboczeniec wybiera zdzirę bo lubią szmacić się i nie pieprz tu o spacerkach stara wywłoko

Gość gość
ale jak faceci wiążą się z 20, 30 lat młodszymi i porzucają dla nich żony to jest ok ???? jakoś nikt już na takie pary uwagi nie zwraca.....bo co ? bo facetom wszystko wolno , a kobiecie to już nic nie wypada??? najprostszy przykład, jak facet zmienia kobiety, to się mówi, ze ma powodzenie, a jak kobieta, zostawi męża łajdaka, to juz jest dziwką!!!!

Gość gość
tu nie chodzi o to kto dla kogo rzuca partnera.Mowimy o kobietach ktore majac duzo lat wiąża sie z mlodymi zatracając poczucie upływu czasu i nie mające skrupułów co do własnego ciała .Nie zastanawiają się do czego tym młodym samcom służą i co oni czują i mówią. Paniom sie tylko wydaje że są obiektem pożądania a tak na prawdę tylko towarem. Jesli podobny topik założy pan to z nim również podyskutujemy.

Gość gość
To nie jest kwestia skrupułów do wlasnego ciała gościu wyżej.Byłaś w takiej relacji starsza-młodszy,ze z taką pewnościa wydajesz osąd o dojrzalych kobietach czy sobie dywagujesz? Powiem Ci: ciało masz jedno na całe życie i na ciało nie weżmiesz mlodego,bo je szanujesz i nie rozdajesz byle komu,bo masz dystans.Żeby seks był udany potrzebny jest..mózg,nie ciało!!trochę podstaw fizjologii,co? Mężczyzni starzeja sie znacznie szybciej i brzydko.

Gość gość
Moja kobieta jest 12 lat starsza i nie zamieniłbym jej na żadną inną,miałem kilka związków i z nikim innym się tak nie czułem. Ja ją po prostu kocham. Oddał bym życie za nią, nie zniósł, gdyby jej się coś stało. a pisanie, że młodzi traktują starsze jak towar mi osobiście ubliża, może to nie chodzi o wiek, po prostu są mężczyźni, którzy lubią zaliczać .

Gość gość
A ja choć jestem jeszcze młoda i niedoświadczona upływem lat, to moj mózg nie pozwoliłby mi na to by mnie obracał 20 lat starszy dziadzio i vice versa gdy bedę mieć 50 zeby moim partnerem był 20 lat młodszy.Jest ro niesmaczne uczucie i chory związek.Nie prawdą jest że mężczyzni starzeją się szybciej,kobiety czesto w ok 40-tki wchodzą w okres przed menopauzalny , czasem wczesniej nawet niż 50 pomalutku wygasa czynność jajników i zanika miesiączka oraz występuje suchośc pochwy i wtedy larum ,po hormonki do gina bo pani chęć współzycia spada do minimum i lęk że młody partner będzie szukał coś na boku.Kobitki same zaprzeczacie temu co mówi nam biologia.Tego się nie da oszukać,mózg swoje a biologia swoje. Czemu nie napiszecie prawdy tylko bujacie w obłokach.Ktos napisał wczesniej ze 50 to nie starośc ale nie wiek pożądania i zgadzam się z tym

Gość gość
dziewczynko .....jak bedziesz miała te 50 lat to wtedy bedziesz mogła cos powiedzieć, bo teraz to nawet pewnie nie znasz do konca swojego ciała to, że nie chcesz staruszka to Twoja sprawa, ale nie wymądrzaj się , bo życia nie przeżyłaś jeszcze

Gość gość
Polak Polakowi lubi w garach mieszać wstydzę sie za was wszystkich takich niby zdeklarowanych ludzi tolerancyjnych Polak to zwykły hipokryta!!!!

Gość gość
gość dziś dziewczynki to są barze staruszko.A jej ciało na pewno jest młode i jędrne i jeszcze poiwabne.Twoje stare,pomarszczone i zużyte i jeszcze woła młodego fujjjj to musi byc obrzydliwe

Gość gość
Temat babule jest o tym,ze syn się zakochal w duzo starszej a nie o tym jakie kto ma cialo!!!!!!!! Poza tym relacje,związki nie opierają się li tylko na seksie,wam młódki cos się myli pojęcie o życiu!!!!!! Od każdej kobiety niezaleznie od wieku moze odejść facet wiec nie pisz,że któraś starsza ma sie bać,bo to lub tamto. Mężczyzn jest znacznie więcej i sobie szafuja kobietami niezaleznie od metryki,smutna prawda.

Gość gość
gość dziś oj,,,, męzczyzn jest znacznie mniej na 100 przypada 109 kobiet i stąd to łapanie co popadnie byleby był i miał. Relacje nie na seksie??? a na czym?..... Mój tesc wrócił z sanatorium i powiedział że był pierwszy i ostatni raz.Przeżył 63 lata ale nie przypuszczał że kobiety (50-70) w sanatorium {z nielicznymi} zachowuja się jak pieski zerwane ze smyczy.One nie prowokują,one zaczepiają i są nachalne ,faceci ktorzy przyjechali nie na podryw(bo tacy też są) mają problemy ze spokojnym wypoczynkiem.Wiec jak to z wami jest dziewczyny????śmiało

Gość gość
Ludzie, tu mowa o zakochaniu, o miłości !!!!! A wy się tylko błotem obrzucacie. Nie rozumiem. Czy ten świat stał się tak podły i obłudny, czy nikt nie wierzy już w miłość. Zakochał się w starszej, może to przetrwa , może nie, ale jest uczucie i to jest w tym wszystkim najważniejsze. Uczucie i własne szczęścia a nie patrzenie na innych.

Gość matkasyna
Syn przyszedł do mnie i powiedział, że chce , żebym poznała swoją przyszłą synową. Nie wiedziałam , co mam odpowiedzieć, tak mnie zatkało. Chciałam ją poznać, owszem ale od razu coś takiego. Mają jutro na obiad przyjechać, teraz pojechał do niej, w garnitur się odstroił, czyżby się miał oświadczyć. Mam nadzieję, że to dobra kobieta, cała w nerwach jestem. Już jutro ją poznam, nie wiem jak mam się zachowywać.

Gość gość
wyobrażam sobie w jakim strachu jest Twoja przyszła synowa :)

Gość gość
Masz stukniętego yna i tyle.Zamiast szukac młodej panny bierze z dzieckiem i to starszą od siebie. Za pare lat zobaczy róznicę

Gość matkasyna
Ta kobieta jest panną, bezdzietną.

Gość gość
to chyba prima aprilis i prowo matkisyna no bo gdzież dwudziestolatek się chce żenić,to chore co u was w domu się dzialo,że on tak szybko chce z niego wyjść. A on kto?-student/bezrobotny/pracujący? ta kobieta oczu nie ma,że ze szczylem nie ma przyszłości? Oj prowo jak nic ten temat.

Gość gość
niektorzy mlodzi lubia starsze kobiety

Gość gość
nie niektorzy, tylko idioci bądz zboki

Gość gość
życie pisze rózne scenariusze, jeśli ktoś czegos nie przeżył, to nie zrozumie i tyle.

Gość gość
starsi faceci lubia mlode

Gość gość
chlopak 30 lat spotyka sie z 90 latka

Gość gość
ty się za to z rozumem nie możesz spotkać, tłuku, i te twoje debilne komentarze- w kółko to samo: starsi lubią młode, młodsi lubią starsze

Gość gość
starsi lubia młode ,starsi lubia mamusie lubia jak ich wychowuje stara

Gość gość
s*********laj debilu

Gość gość
nikt za nikogo zycia nie przezyje matka za syna rowniez nie milosc nie wybiera patrzac w metryke po prostu sie pojawia i tyle znam pary,gdzie ona starsza o ladnych pare lat zyja sa razem, mimo i pomimo laczy ich milosc nie dziela lata ktos kto nie zaznal takiej milosci nie zrozumie bedzie drwil wysmiewal tylko jakim prawem? czy komukolwiek z was,ktos wybieral partnerke/partnera? wiec....zastanowcie sie nim napiszeciecos w styluuuuu" mlody cwiczy"

Gość gość
miłosc ze starszym powaliła mnie na kolana nie ma nic lepszego jak ON kto tego nie przezył to nie pojmie i szyderczo kpił ze szczęscia innych, a ja wam wspołczuje , wy nam mozecie jedynie pozzzdrościć Jesteśmy oboje szczęsliwi i nie wyobrażam sobie nikogo w zamian :)

Gość gość
gość dziś jaka jest róznica wieku?

Gość gość
do goscia z godz 20.53 Mój Boże,czego ci zazdroscić,że masz dziadzia,ty nie wiesz co znaczy prawdziwa miłośc