Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkasyna

mój syn się zakochał, ona jest dużo starsza

Polecane posty

Gość gość
mamuśka sra w majty,że synalek znalazł sobie mamuśkę widocznie nie miał dobrego przykładu miłości w domu chyba go matka zawiodła w tej materii, może rozczarował się ....

Gość gość
zazdrosna,zaborcza mamuśka

Gość gość
druga mamusia wychowała go :D

Gość gość
No i co ze troche starsza, to poprowadzi go na dobra droge, a co masz przeciwko niej, jej wiek czy co innego.

Gość gość
gość dziś Czy gdyby syn tej pani związał się z kobieta , która nie może mieć dzieci tez nazwałabyś ja egoistka ? ha ha ha....... następna mądralina która zadaje durne pytania bo nie zna znaczenia słowa egoizm. Nie widzisz róznicy między tym że ktoś ma swoje z poprzedniego związku i wstępując w inny rezygnuje z wygody na posiadanie innych wspolnych .Czy syn chce miec tego nie wiemy ale matka pisze że ona nie chce mieć więcej dzieci a nie że jej syn ich nie chce.I to sie nazywa egoizm. MOŻE BY TAK SŁOWNIK WYRAZÓW POSTUDIOWAĆ:):):) a pozniej brac sie za pisanie.

Gość gość
Faceci są rąbnięci i gdyby byli mądrzy to młodzi i jeszcze na dodatek kawalerowie nie biorą starszej zużytej i jeszcze przychówkiem.Też mi materiał na partnerkę. Myślą tym co maja w portkach bo nigdy nie uwierzę w prawdziwe uczucie,to po prostu zdobywaja doświadczenie a pozniej szukają żony.

Gość gość
moze chłopie szukał mamusi , zeby gfo wychowała

Gość gość
moja ciotka była 20 lat starsza od wujka, do tej pory sa w rodzinie podawani jako najpiekniejsza miłość, wpomina się o nich na kazdej imprezie rodzinnej i zachwyca ich uczuciem

Gość gość
no i słusznie ,tak powinno byc

Gość gość
czyż to nie jest piękne?

Gość gość
gość dziś Jakoś mi sue nie chce w to wierzyć. np.facet 40 letni ma 60 letnią żonę hi hi sam kwiat w faczie ogromnego przekwitu a pan przechodzi drugą młodośc. Bajeczka dla grzecznych dzieci.Swoją kochał a cudzą obracał i udawali dobre małzenstwo.

Gość gość
myślę, ze każdy , kto neguje prawdziwość uczuć, par z różnicą wieku, par , które mają dzieci z poprzednich związków, par , które nie mają dzieci, ogólnie , par , które nie są stereotypowe nigdy nie poznał prawdziwego uczucia. Czy tylko "przykładne " pary mają prawo do miłości????

Gość gość
ja jestem ta starsza o 5 lat od męża, jesteśmy zgodną parą na poczatku związku jak się rodzice dowiedzieli jego o moim wieku to nie byli zachwyceni mimo że to 5 lat a nie 10 no ale oni byli na poczatku wymagający i mama jego miała obawy czy zdążę dac im wnuka, bo miałam już wtedy swoje lata jak pierwszy raz tam pojechałam to ciepło mnie przyjęli ale swoje też powiedzieli jak to sie mówi miedzy wierszami właśnie o dziecku, że bardzo chca wnuka miec od syna no i ja się zastanowiłam i postanowiliśmy od razu działać wszystkie plany zawodowe, wszystko stało się niewazne najwazniejsze było by zajsc w ciążę i urodzic dziecko, którego zresztą bardzo pragnęłam miałam to szczęście że od razu zaszłam i nie musieliśmy się jakoś długo starać jak urodziłam chłopca to stałam się najlepszą synowa pod słońcem, teraz jestem chwalona, wielbiona, bo dałam tesciom wnuka a jakbym się dalej zasłaniała praca, odwlekała to nie byłoby tak rózowo w końcu powiedzieliby że jestem stara, za stara dla ich syna no ale wiedziałam że tak bedzie jak się poznalismy z mezem i liczyłam się z tym

Gość gość
Ty naprawde powaznie piszesz?postarałaś sie szybko o dziecko,by tesciowa nie gadała,nie dopytywała,itp?

Gość gość
patrząc jako ta starsza, jestem w szoku, Ty nie zakochałas się w młodszym, Ty łapałaś faceta na dziecko!

Gość gość
gość dziś Tu nie chodzi o przykładne pary,tu chodzi o róznice wieku. W żądnym wieku niekoniecznie są przykładne pary,o związek trzeba dbać,nic nie spada z drzewa.Kobieta starzeje się ciałem i nawet codzienne SPA tego nie zatrzyma.W wieku kiedy ma 40 lat a jej partner załóżmy 15 lat młodszy to może nie być tego jeszcze widać.Ale gdy ma 55 lat a jej partner 40 to róznice wieku zauważy nawet dziecko.Odwrotnie az takiej róznicy miedzy partnerami nie widać.Chyba ze panie nie mają luster w domu, a znajomi im ciuciają i lukrują jak pięknie razem wyglądają .Nie wspomnę o libido gdzie to kobieta musi się faszerować hormonami bo nie mogłaby sprostać wymaganiom partnera i utrzymać, nazwijmy tego związku.To takie oczywiste a wy kobiety tak jakbyście wczoraj zeszły z drzewa i nie czytały literatury w tym temacie. Dla mnie róznica wieku w obie strony to nie więcej jak 5 lat,ludzie sie ze sobą starzeją i fizycznie i psychicznie.

Gość gość
mam 50 lat i od trzydziestki moje libido mocno skoczyło i utrzymuje się na tym samym poziomie, mam chęc zawsze i potrafię sprostać młodszemu facetowi, to że ktoś jest zimny , nie znaczy , że inne tez tak mają, a w zasadzie, trzeba trafić na swojego , wtedy wychodzi cały żar z kobiety!!!!

Gość gość
18;39,co ty dziecko wiesz o libido dojrzalej kobiety?! Odwrotnie:to facei nierzadko juz po 40-tce musza faszerowac sie medykamentami,by im narząd mógł się ruszyc do pionu!!!!!!!!

Gość gość
gość dziś mowisz o dojrzałej czy starej 50-tce. A faceci po 40-tce tylko ci musza sie faszerowac ktorzy maja brzydka albo gruba babę.

Gość gość
gość dziś niektóre niewyżyte tak mają ale metryka mowi swoje.

Gość gość
gość dziś młodszemu??? a są młodzi amatorzy starszych pań? czy może to zboczeńcy?

Gość matkasyna
Z całym szacunkiem drogie Panie, odbiegłyście od tematu topiku i jadem się opluwacie, a to nie jest potrzebne.

Gość gość
Pięćdziesięcioletnia kobieta to kobieta stara?!

Gość gość
A młoda? niestety,delikatnie mówiąc to starsza. gość dziś mam 50 lat i od trzydziestki moje libido mocno skoczyło i utrzymuje się na tym samym poziomie, mam chęc zawsze i potrafię sprostać młodszemu facetowi" a pisanie steku głupot jest nie tyle nieprzyzwoite starszym paniom co żałosne.

Gość gość
no jasne,że starsza od trzydziestki,ale nie stara,litosci! mowa o tej umownej pięćdziesiątce. Jaki stek bzdur?wiesz cos o seksualnosci kobiet tzw.dojrzalych?piszesz jak gimnazjalista co nie ma podstawowej wiedzy. No chyba,że masz w domu taka 50-tkę,która czuje sie staro,jest zaniedbana itd.

Gość gość
Przestańcie pieprzyć bzdury. Moj dobry znajomy ma 26 lat. Ona 48, trójkę dzieci, byłego meza. Sa razem 8 lat. Nikt im dobrze nie wróżył przy takiej różnicy wieku. Ale jakoś sa ze soba do tej pory. Jak jemu nie przeszkadza, to co mnie to obchodzi? Szczęśliwy on, szczęśliwa ona? Powodzenia.

Gość gość
dwudziestoletni chłopak? znika na kilka dni? wraca szczęśliwy? ćwiczy :) niech ćwiczy, przyda się mu dla następnej

Gość gość
nie wiem czemu niektórzy sprowadzają wszystko do seksu, a moze nie tylko ćwiczy , może rozmawiają, grają w karty, chodza po lesie, rzucają kaczki nad jeziorem, cokolwiek....

Gość gość
gość wczoraj z całym szacunkiem dla tego związku ale jesli taki facet wiąze się z leciwą kobietą już oczywiście dla jego wieku tzn.że musi mieć problemy.W naturze człowieka nie jest to normą.Są to odchyły.

Gość gość
gość wczoraj kobieta 50-let moze i nie stara ale jako obiekt pożądania jest skończona.