Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtytytgvhh

mój przyszły mąż w mojej obecności

Polecane posty

Gość gość
A nie możesz go opieprzyc? Przecież ti twój facet, niech sobie patrzy jak sam chodzi, ale niech cię nie poniza, fajnie żeby na początku on się dowiedział, że coś jest nie tak. Dziecko to stres dla mężczyzny, czasami się tak zachowują, jakby czują się nieatrakcyjnie, nigdy tego nie analizowalam, ale dwóch moich kolegów mnie podrywalo kiedy ich żony były w ciąży, jeden z nich podrywal wszystko, nie wiem, może panowie by się wypowiedzieli, jakby mężczyźni czują że muszą udowodnić swoją atrakcyjność. Ciężko powiedzieć.

Gość gość
A skomentowałaś kiedyś to zachowanie? Możesz mu powiedzieć wprost, że zachowuje się jak burak albo spytać ironicznie, czy już się napatrzył, bo chciałabyś z nim chwilę porozmawiać, zobaczysz co wtedy zrobi. Mojemu się kilka razy zdarzyło popatrzeć na inną, pytałam go wtedy, czy może podejdziemy bliżej, żeby mógł się lepiej przyjrzeć, albo czy już się napatrzył, czy może chce jeszcze chwilę dłużej. :) Zawsze próbował się jakoś głupio wykręcać, ale umiałam te jego wykręty "zmiażdżyć" tak, że robiło mu się głupio i nie ma już takich sytuacji w naszym związku od ok. dwóch lat. Ktoś napisał, że to odruch - jasne, że każdemu zdarza się zwrócić uwagę na jakąś atrakcyjną osobę, ale ten "odruch" obejrzenia się za kimś można powstrzymać, zwłaszcza jeśli ma się świadomość, że obok nas stoi osoba, której może być przez to przykro. Zresztą czym innym jest krótki spojrzenie, a czym innym tak wyraźne oglądanie się za kimś, że aż ta osoba zwraca na to uwagę, w obecnośc***artnera - to drugie to zwyczajne chamstwo.

Gość gość
Mówiłam mu po tym incydencie w markecie, ze nikt nigdy mnie w ten sposób nie ponizyl jak on patrząc się na dziewczynę tak perfidnie ze ta stanęła i przy mnie i innych ludziach zwróciła mu uwagę. Niby miał się tak więcej nie zachowac , ale niestety wczoraj znów się zachował tak samo, nawet jeszcze gorzej bo nie słyszał co do niego mowie tak ja odprowadzał wzrokiem i ciałem. Kiedyś była tez sytuacja, ze się zapomniał i na glos zachwycił jakimiś dziewczynami które się wyłoniły zza regału.

Gość gość
ja bym sie takiego bala.widac ze to jakis zbok.Moze w przyszlosci molestowac nastolatki, a nawet wasze corki

Gość gośćtytytgvhh
Dziecko to stres dla obojga przyszłych rodziców a chyba zwłaszcza dla kobiety wiec to go absolutnie nie tłumaczy. Wręcz przeciwnie uważam ze powinien dbać o mój spokój psychiczny bo jednak nosze w sobie mała istotke , której on jest ojcem. Uważam, ze nic go nie usprawiedliwia. Są pewne granice... Ogólnie jest dobrym człowiekiem i bardzo go kocham, ale jego zachowanie jest dla mnie krzywdzące i przykre :(

Gość gość
On nie jest zboczeńcem. Ewidentnie widać ze kolo jest nie wychowany i tyle

Gość gość
Wiosna ty w ciazy to se chlopina popatrzy na inne tylki i co? Ubedzie ci od tego? A niech sie gapi. Urodzisz zacznie cie bzykac pieluchy prac i chodzic niewyspany to mu sie odechce babskich tylkow i tyle.

Gość gość
Co za p*****ly piszesz ze niech se patrzy. Trzeba mieć trochę kultury i szacunku dla zony a tym bardziej w ciazy . tyle w temacie

Gość adsadsa
A za rok będziesz się tu żalić, że przytyłaś po ciąży i Twój mąż Cię zdradził :-o Zastanów się czy chcesz być z tym człowiekiem. Ja nie jestem ani ładna, ani szczupła a mój mąż jakoś nie ogląda się za innymi (w mojej obecności :P ). Szacunek dla partnera to podstawa.

Gość gość
OMG co za typ. Stać kolo ciężarnej zony i slinic się na inne. Kopa w dupsko i nara

Gość gość
Adsadsa zgadzam się z Toba ! Mój maz nigdy nie obejrzał ani nie wpatrywal się w inna kobietę w mojej obecności. Jesteśmy 7 lat po ślubie a u jego boku czuje się zawsze wyjątkowo. Nie czaje jak można być takim ordynarnym żeby tak gapic się na inne.

Gość gość
Lepiej zostaw go póki nie jest jeszcze twoim mężem bo będziesz płakać gwarantuje Ci to. Po tym co napisalas nie mialabym watpliwosci

Twój narzeczony autorko nie zmieni się :-o Ba, będzie gorzej jak urodzi się dziecko :-o

Gość coś po 40
ja już jestem trochę lat po ślubie i sama sobie czasem zerknę na ładne ciacho, no i co ?? czy to zbrodnia?jak oglądacie razem film gdzie gra śliczna laska, zawiążesz mu oczy? tak samo ty możesz sobie popatrzeć na faceta jak ci to przeszkadza, zrób to samo w jego obecności gap się na facetów i oglądaj za nimi , może go to ruszy :D

Wiadomo, każdy patrzy ;) Ale nie żeby tak po chamsku w obecnośc***artnera :-o

Gość gość
gośćtytytgvhh dziś Dziecko to stres dla obojga przyszłych rodziców a chyba zwłaszcza dla kobiety wiec to go absolutnie nie tłumaczy. Wręcz przeciwnie uważam ze powinien dbać o mój spokój psychiczny bo jednak nosze w sobie mała istotke , której on jest ojcem. Uważam, ze nic go nie usprawiedliwia. Są pewne granice... Ogólnie jest dobrym człowiekiem i bardzo go kocham, ale jego zachowanie jest dla mnie krzywdzące i przykre smutas.gif x x mówiłaś mu co cię boli,chłopu trzeba łopatologicznie tłumaczyć,bo oni czasem nie kumaci są nawet pewnie nie zdaje sobie sprawy z tego co robi ja mojemu musiałam zwrócić uwagę że drażni mnie jak zostawi wannę nieumytą a on "" tak ? nie pomyślałem" od tej pory wanna lśni :D może to głupie porównanie,ale trzeba rozmawiać :D

Gość gośćrozter
Cos po 40 --> autorka pisze nie o zerkaniu na ciacho tylko o chamskim zachowaniu partnera w jej obecności a to kolosalna różnica. Każdy człowiek spojrzy na drugiego człowieka,ALE SPOJRZY A NIE WPATRUJE, ODWRACA SIE ! Nie dziwie się ze kobiecie jest przykro. Po co jej doradzacie ze ma się odegrać ? Co to da ? On powinien przemyśleć swoje postępowanie i w obecności innych ludzi jak i na osobności powinien zajmować się zona a nie przechodzącymi obok kobietami.

Gość gośćrozter
Cos po 40 --> autorka pisze nie o zerkaniu na ciacho tylko o chamskim zachowaniu partnera w jej obecności a to kolosalna różnica. Każdy człowiek spojrzy na drugiego człowieka,ALE SPOJRZY A NIE WPATRUJE, ODWRACA SIE ! Nie dziwie się ze kobiecie jest przykro. Po co jej doradzacie ze ma się odegrać ? Co to da ? On powinien przemyśleć swoje postępowanie i w obecności innych ludzi jak i na osobności powinien zajmować się zona a nie przechodzącymi obok kobietami. Co ma tez do rzeczy film i grające aktorki ? Dziewczyna wyraźnie pisze ze facet tak się wpatruje ze obce kobiety sie zatrzymują z komentarzem a to juz jest patologia.

Gość gośćmalinowy
Wiecie co? Czytam tak ten temat i jestem w szoku. W szoku, że niby kochający się ludzie tak się wobec siebie zachowują- ze mężczyzna, chcący założyć rodzinę z kobieta, która zapewne kocha, w tak prostacki sposób ją lekceważy. I nie chce mi się wierzyc , ze robi to świadomie - nie wierze, ze jest takim debilem. Najdziwniejsze jest to, ze kobieta mu mowila żeby tego nie robił, ale on sobie dalej robi co chce. Na czym wasze małżeństwo będzie się opierać skoro szacunku juz w nim nie ma, troski o druga osobę tez nie. Miłość ? Jesteś pewna, ze on Cie kocha ? Bardzo Ci wspolczuje. Choć dwie osoby tu piszace nie widza problemu bo nie rozumieją tego o co Ci chodzi, to jednak przyznać trzeba, że sprawa jest przykra.

Gość gość
mój facet robi dokladnie to samo i jeszcze komentuje . To normalne, że robi sie przykro, mnie też, nigdy nie miałam problemu z samooceną, nikt nigdy mnie w ten sposób nie traktował. Masakra jakas. Przy nim to sie k***a czuje zniżona do parteru. A On zazdrosny jest strasznie.

Gość gość
fakt zanim mu dałas doopy powinnas go lepiej poznac

Gość gość
A on wie że jesteś w ciąży z jego bratem ? W sumie patrząc na geny to na jedno wychodzi

Gość gość
Po co jesteście z takimi facetami ?

Gość gość
to ja z 17:33 a no dlatego, że wiadomo jak były początki to tego nie robił, w sumie nie mowie, ze jesteśmy długo - pół roku :O Ale dochodzą też uczucia, On nie jest złym człowiekiem, kocha mnie, widzę to, wszystko jest ok, poza tą jedną jedyną rzeczą, przez którą np moja samoocena spadła, doprowadziło to do tego, że jak nie ma go ze mną to obsesyjnie myślę, ze podrywa inne, nie wiadomo co robi, tym bardziej, że On czasem lubi wzbudzać we mnie zazdrość. Raz szła jakaś panna w krotkich spodenkach ( na faktach, teraz niedawno) On sie odwrócił, zapytałam go czy może podejść z nim do niej bliżej, to na kilka dni sie uspokoił, nie wiem czy robi to świadomie, bo czasem idzie jakas zgrabna dupa to sie nie obejrzy, a czasem totalny ( bez obrazy ) pasztet, a na d**e patrzy jak p******y. Nie wiem od czego to zależy.

Gość gość
no bo co można doradzić kobiecie która godzi się na to? jeszcze ma zamiar za niego wyjść a wróć się kobieto z krótszej drogi urodzisz dziecko,poznasz kogoś kto cię doceni

Gość gość
Straszny prostak z twojego fagasa.

Gość gość
wbij mu widelec w oko oduczy się

Gość gość
A co jest zlego w oglądaniu fajnych laseczek ? Nie rozumiem ?

Gość gość
Gość 21:48 to ze trzeba mieć szacunek do ukochanej osoby.

Gość gość
obrót o 360 stopni, czyli nadal zapatrzony w ten sam punkt!!! I co w tym złego? Oj, żono, chyba Twój mąż przejrzał na oczy, że niemotę za żonę pojął... Szuka inteligentnych kobiet.