Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie w bloku nad pomieszczeniem śmietnikiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania, które znajduje się na 1 piętrze centralnie nad pomieszczeniem w którym składowane są śmieci (pomieszczenie jest utrzymane w czystości, śmieci są w kontenerach). Czy ktoś z Was mieszka w mieszkaniu tak usytuowanym? Bardzo śmierdzi z takiego śmietnika? Co prawda drzwi są bardzo szczelne, przyjrzałam się im dokładnie, ale wiadomo jak to jest - nie wszystko oczy wypatrzą. I czy przez wentylację nie będzie się unosił ten "zapaszek"?

Gość gość
smietniki sa czesto siedliskiem szczurow albo karaluchow, ja balabym sie ze do mieszkania by przeszly

Gość gość
kobieto nie kupuj tego pomyśl co będzie w lato jak będzie 30 stopni u mnie w miasteczku alkoholicy szczali do śmietnika teraz zrobili go na kłódkę ale i tak jak się przechodzi to capi

Gość carolajna91
Nie kupiłabym takiego mieszkania... Lepiej poszukaj czegoś innego. Jeśli jesteś z Warszawy możesz sprawdzić mieszkania którymi zarzadza ta firma http://www.houseplus.pl/zarządzanie-nieruchomościami Z tego co wiem ludzie są bardzo z nich zadowoleni a wg mnie kupując własne eM warto sprawdzić kto jest zarządcą bo taka osoba ma spory wpływ na relacje sąsiadów, czystość w bloku i porządek w papierach wspólnoty.

Gość gość
Jeśli jest obudowane to dlaczego nie? Obudowy potrafią zrobić wiele, wiem to z doświadczenia. Kiedyś na mojej działce śmieci śmierdziały niesamowicie. Kupiłam wiatę od firmy Olto, słońce już nie dochodziło do śmieci i zgadnijcie co? Problem zniknął a podwórko wygląda bardziej estetycznie.