Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć konto na e darling

czy wypada mieć konto na e darling albo MyDwoje?

Polecane posty

Gość chcę mieć konto na e darling

Jestem powiedzmy nauczycielką a tak naprawdę pedagogiem nie prowadze lekcji jestem singlem mam 32 lata czy wypada mi załozyć e-darling konto albo na My Dwoje konto nie na randki sex ale aby kogos poznać do stałego związku co oczywiście zaznaczę w moim tam opisie na tym portalu że tylko stały związek że mnie nie interesują przygody, romanse, że szukam kogoś bez nałogów i bez zobowiązań kogoś do życia, do związku dam normalne zdjęcie, nie jakieś tam z biustem i takie sexi tylko normalne, w ładnej sukience ale mimo to mam wątpiliwości czy mnie wypada tak się ogłaszać? A jak jakiś rodzic mojego ucznia rozwiedziony tam będzie i mnjie tam wypatrzy na tym portalu? Albo ktoś odkryje to konto. Portale płatne, dostep do nich ograniczony ale wiecie, świat jest mały...a dzieci i młodzież wszystko wysznupią w internecie wszystko jakoś znajdą, nie wiem, mam wątpliwości może biuro matrymonialne lepsze dla mnie bo bezpieczniejsze? A z drugiej strony przeciez nic złego nie robię, że szukam męża? czy to taki obciach? I nie wypada nauczycielce? Nie wiem doradźcie...

Gość gość
Wypada, jestem z wielkopolski mam prawie 32 lata a Ty autorko skąd jesteś?, bo ja również szukam kogoś na stałe, przyszłej żony :)

Gość gość
kto chce to ma, ja nie chcę nie mam :) ale może wypada :D albo nie wypada :)

Gość gość
mieszkam w małej miejscowosci, po prostu nie chcę aby to sie wydało a z drugiej strony to moja prywatna sprawa co robię po pracy to moje zycie prywatne i mam prawo szukać sobie kogoś i spotykać się? W sumie to mamy XXI wiek, ludzie szukają miłości przez internet też, ida do różnych programów typu "Rolnik szuka zony" i chyba teraz to nikogo nie dziwi tak bardzo w sumie nie wiem czemu mam opory prze tym Darlingiem, moja przyjaciółka tam kogos poznała i to uczciwy chłopak

Gość Magdalenaena
jezu, ile można tej autoreklamy portalu mydwoje.. wiarygodnosc wpisow na forach - zero! randkiprzezinternet tez portal za ktorymi stoi portal randkowy. drodzy wlasciciele mydwoje albo zainwestujcie kase w dobra reklame viralowa albo zabroncie pracownikow pisac na forach bo wam szkodze.

Gość gość
Gość z 17:16- ja też jestem z wielkopolski, jestem na MyDwoje i szukam przyszłego męża, dlugo już tam jesteś?

Gość gość
a kto ma ci powiedzieć co wypada? ja? ok moim zdaniem nie wypada i ci zabraniam. A tak poważnie, jesteś osoba dorosłą, chcesz mieć konto gdzieś tam, masz, skoro w twoim odczuciu nie robisz nic złego, a robisz coś w zgodzie ze sobą dlaczego szukasz przy tym uznania innych. To jest twoja sprawa.

Gość gość
Dorosły facet, pedagog i pyta na forum co mu wypada a co nie. No weź przestań.