Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodzież słuchająca rapu to patologia.

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi o ludzi tworzących rap, a o odbiorców tego typu muzyki. Persefona Dzięki, posłucham:)

Gość gość
PIH adwokat

Gość gość
23:04] A ja słucham metalu i rapu, to też jestem patologią? x ty to jesteś to jesteś przegrana... Teraz odejdź z opuszczoną głową :D

Gość gość
Osób kierujących się w życiu jakimiś wyższymi wartościami do patologi bym nie zaliczyła, bez względu na to jakiej muzyki słuchają.

Skończona szkoła nie ma nic do inteligencji. Z tej czwórki raperów którą ktoś wymienił Rahim najmądrzejszy znaczy w sensie że najgłębszy.

Gość gość
Rap to szit.

Gość gość
"gość dziś ta patologia twrzy polski rap usmiech.gif gural, słoń qlopem studia dziennikarskie rahim- technikum informatyczne, studia, magister luc- rezyser, w ch*j szkol skonczyl, nie chce mi sie pisac ostry- wiadomo, ze akademia muzyczna kaczor studiował humanistyke " x bo padnę ze śmiechu :D dziś studia znaczą tyle co NIC nawet największe patologie je mają

Gość gość
rap to goowno i patologia, nie potrafią śpiewać mało tego seplenią mówiąc. nie tworzą muzyki od podstaw tylko loopują fragmenty innych kawałków

Gość gość
A ja słucham rapu, mam 24 lata i niebawem kończę farmację na Uniwersytecie Medycznym, planuję także zrobić w przyszłości doktorat. Jestem patologią? :classic_cool:🖐️

Gość gość
dokladie

Gość gość
Patologia to stan umysłu. Nie wykształcenie czy jego brak.

Gość gość
Rap to największy syf jaki powstał jedna wielka demoralizacja pokazuje gimbusom że jaranie ćpanie i konflikty z prawem są na porządku dziennym i później rośnie takie ścierwo wkurwiające społeczność oczywiście nie mówie że rap robi ludzi takich ale to oni robią rap takim i jak dla mnie to jest dno moja opinia na ten temat się nie zmieni muzyka klasyczna rock i inne podobne gatunki to jest muzyka